خودم هم بیشتر صبا نت را دوست دارم. ولی می ترسم خوشم نیاد. تازه شاتل توی اعیاد هم حجم می ده. حالا نمی دونم. همونطر هم که گفتم سر عت و محدودیت حجمی برام خیلی مهمه
Printable View
خودم هم بیشتر صبا نت را دوست دارم. ولی می ترسم خوشم نیاد. تازه شاتل توی اعیاد هم حجم می ده. حالا نمی دونم. همونطر هم که گفتم سر عت و محدودیت حجمی برام خیلی مهمه
نقل قول:
سلام دوستان. من تصمیم دارم سرویس adsl بگیرم. حد اکثر سالی 250000 تومن پول دارم. سرعت و محدودیت حجم هم برام خیلی مهمه. تازه سر یه دوراهی توپ گیر کردم. یه سری میگن صبانت بخر و یه سری میگن شاتل یه سری هم میگن پارس آنلاین. چه کار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام .من 3ماه خونه صبا دارم و یک سالی ام مغازمون.
سرعتش خوبه ولی پشتیبانیش و قطعیش افتصاح و به نظر من شاتل بگیر دوستام داشتن راضی ان از همه چیش.
پارس آنلاین که به صبا و شاتل نمیرسه.
دوستان من چون اینترنت ADSL ندارم ، اصلاعات چندانی هم ندارم.
می خوام بدونم آیا هنوز محدودیت 128 وجود داره و بیشتر از اون عرضه نمیشه ؟بعد اینکه سرعت دانلود 128 و 256 چقدره معمولا ؟
و در کل کدوم شرکت نسبت به بقیه بهتره ؟
دوستان من چون اینترنت ADSL ندارم ، اصلاعات چندانی هم ندارم.
می خوام بدونم آیا هنوز محدودیت 128 وجود داره و بیشتر از اون عرضه نمیشه ؟بعد اینکه سرعت دانلود 128 و 256 چقدره معمولا ؟
و در کل کدوم شرکت نسبت به بقیه بهتره ؟
بعضی شرکتها دارن بعضی ها ندارن
بستگی به شهری داره که ازش میخوای سرویس بگیری
البته شما که در پناه خدا هستی اونجا فکر نکنم مشکلی داشته باشه ; -)
با سلام خدمت عزیزان عزیز
اگر کسی از دوستان سرویس طلایی ( 1 مگابایت ) صبانت sabanet.ir را دارد ؛ یک Speedtest بگیرد و عکسش را برایم قرار دهد؛ باتشکر فراوان.
بای بای
واسه من سرعت بین 100 تا 140 متغیر هستش .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی روزها روی 200 هم ثابت میشه .
مخلصیم .
دوستان نگفتند که سرعت دانلود کسی که اینترنت 128 یا 256 داره حدودا چقدره؟
128 = 16نقل قول:
256= 32
اينا سرعت استاندارشه
ولي شركتا هموشون سرعتارو توربو كردن
من 128 دارمنقل قول:
60 تا 70 kb میگیرم..