مرسی با کمک اقای عطا هاردم درستش کردم . در ضمن ممنون بابت اون جی پارتد کمک کرد هاردم از اول پارتیشن بندی کنم و مشکلم حل کرد و تونتسم ویندوزم نصب کنم.
اون سایتش معتبره ولی اون سوالایی ک اوبونتو ازم پرسید هنگام نصب(مثلا در مورد بوت لودر) هیچ کدوم تو اون لینکی ک خونده بودم در موردش نبود... من هیچ وقت با ویندوز مشکل نداشتم چ از نظر ویروس چ اپدیت نرم افزارم چ غیره مشکلی نداشتم تا حالا. ولی اوبونتو رو هم خوشم اومد ب خاطر اینکه سریعه و واسه موارد اضطراری هم خیلی مفیده.جدای از موارد اظطراری خیلی جمع جوره سرعتش هم خیلی خوبه رو سیستم هایی ک سخت افزار ضعیفی دارن.
البته ساپورتش ضعیفه(یا حالا من درس جستجو نکردم نمیدونم). مثلا یه فایل دانلود کردم میخواسم اجراش کنم فایلش bin. بود فرمتش نمیدونسم چ طوری اجراش کنم هر کاری کردم باز نشد... 5 تا سایت گشتم هیچ کدوم روشا کار نکرد همشون هم با استفاده اون ترمینال بود ولی کار نکرد! . شما وقتی ی مشکل داری تو ویندوز ی سرچ ساده تو گوگل 100 هزار تا سایت میاره خود وبسایت مایکروسافتم ک با عکس و توضیح کامل همیشه همه چی روسایتش هست.
ی مورد دیگم هست من یه سری نرم افزار دارم فقط رو ویندوز اجرا میشه مثلا مرورگر Yandex و واسه لینوکس نیست یعنی هست البته ولی دیگه اپدیت نشده! یا مثلا بازی لیگ اف لجند بخوام بازی کنم رو لینوکس نمیشه . یا DFX Audio Enhancer یا چند تا نرم افزار خاص دیگه ک من نیازشون دارم همیشه.
الان دو تا سوال دارم
فرق بین اوبونتویی ک نصب کنی با لایو چیه؟ دقیقا تو چی تفاوت دارن؟ خب اونی ک نصب کنیو میتونی اپدیتشم کنی ولی فقط فرقشون همینه؟
اگه بخوام رو فلش نصب کنم اوبونتو رو ک کاری به ویندوزم نداشته راه حلش چ طوریه؟ چ فرقی داره نصب اوبونتو روی فلش با اوبونتویی ک روی هارد نصب شده باشه؟