سلام آقا رضا:
کتاب خوب برای آموزش ریدینگ خوانی و CLOSE TEST 2 تا توبازار است که مبتکران فکر کنم بهتره(من کلا با زبان مشکل ندارم و هیچکدومشون رو ندارم)
ولی تو این کتاب زبان چهارم!!! مبتکران یه DVD آموزش متن خوانی است که فوق العاده است و خود اناری اونو آمزش میده.
ضمنا در مورد سوالت درباره گسسته 1.من نتیجه گرفتم تو گسسته نتیجه دلخواهم رو نگرفتم.3تا از 6 تا سوالات گسسته رو درست زدم 2 تا روهم الکی غلط.
2.من رمزینه میخوندم و تست گاج میزدم.ببین من تو پست های قبل هم گفتم اگه گسسته ات داغونه و کلا هیچی یادت نمی آد رمزینه بگیر که آمزشش خوبه اگه وضعت یکم بهتره فکر کنم الگو بهتر باشه.
ولی رمزنه خیلی فرمولی.خودتو زیاد در بند فرمول نزار.گاج خوبه مثل فار مفهومی و کمتر فرمول تستی می گه!!!!
والا جواب دادن سوالات هم بستگی به همت و تمرین زیاد تون تو گسسته داره.تست زیاد بزن.
در مورد گاج منظورت سبز . به نظر تو اگه بخوام گراف و احتمال رو بخونم کدوم بهتره .راستی نگفتی otnچند صفحه است فار مثال زیادی داره :10::10::40::40::11:
فقط یه نصیحت دوستانه خیلی زیاد رو ریاضی سرمایه گزاری نکن آخر میشی مثل من.خودمو کشتم 18 درصد زدم البته ریاضی امسال هم خیلی سخت بود.ولی روی شیمی و فیزیک سزمایه گزاری بیشتری کن.درسته که ضریب 12 داره ولی نصف بیشتر داوطلبا یا منفی میزنن یا نهایتا تا 10-15 درصد.