نمره تربیت بدنی اومد ... از 14 نمره ی تستی ها !!! ... خب حالا این چه جوری جمع میشه با اون عملی ؟ تستی در ده-هفتم ضرب میشه و با عملی جمع میشه و تقسیم بر 2 میشه ؟
Printable View
نمره تربیت بدنی اومد ... از 14 نمره ی تستی ها !!! ... خب حالا این چه جوری جمع میشه با اون عملی ؟ تستی در ده-هفتم ضرب میشه و با عملی جمع میشه و تقسیم بر 2 میشه ؟
از قضا میخواستم همین رو منم بپرسم . نمره من از 14 شده 12نقل قول:
تستی + عملی ضربدر 0.588 = نمره خودتترم قبل واسه ما ابنجوری حساب شد دیگه این ترمو نمیدونمنقل قول:
درسته همينطوريه كه ميگين...نقل قول:
توي اطلاعات جامع نمره ي كامل رو زدن.
سلام امروز آخرین امتحان این ترم را دادم بالاخره از دست امتحانات راحت شدم(البته فقط این ترم)
راستی از دوستان کسی هست که هنوز امتحاناش تموم نشده؟ اصلا امتحانات تا کی هست و نتیجه نهایی و کارنامه این ترم کی مشخص میشه؟
امتحانات پیام نور امروز در همه ی رشته ها به پایان رسید . . . . . نتیجه تستی باید تا 25 تیر اعلام بشه و تشریحی 30 تیر . . . زمان قطعی کردن نمرات هم تا یک ماه پس از امتحاناتنقل قول:
برای ما که این ترم استادا فعال شدن ... هنوز یه هفته نشده هم نمره تستی اومده هم تشریحی !!!!
از همین تریبون به تمام دانشجوهای پیام نور خسته نباشید میگم امیدوارم همه قبول بشن از اون استادای بامرام که میان ترم 6 نمره کامل رد کردن تشکر میکنم از اون استادایی هم که به اعتراضا جواب دادن و نمره دادن میگم خیلی با حالین
سلام دوستان ... نمرات تشریحی یک سری درسها اومده ... مثل ریاضی 1 و 2 و ساختمان های گسسته و مبانی کامپیوتر
دوستان درسهایی که امکان اعتراض دارن ، توی بخش اعتراض چی بنویسم واسش ؟ میخوام یه جوری نمرم مثلا بره بالا .... یه چی بگید که بنویسم ... ممنون میشم ... خیلی فوریه
من واسه درس اصول حسابداری 2 اینو نوشتم با سلام خدمت استاد محترم لطفا تو نمره من تجدید نظر کنید من قطعا 7 نمره درست نوشته بودم با تشکر البته من 6.5 شده بودم و استاد بهم 7 داد ولی نکته ای که هست اینه کاملا به خود استاد بستگی داره نه به طرز نوشتن اعتراض اگه میتونی رودرو باهاش حرف بزن بیشتر جواب میده