[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من تو سایت جی اس ام ارنا دیدیم
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من تو سایت جی اس ام ارنا دیدیم
ایرانسل فورجی تو قم فوق العاده س
مخصوصا منطقه ما آذر
یه مودم فورجی خریدم چند روز پیش
دیشب باهاش 19.2 گیگ دانلود کردم
شب قبلش 22 گیگ
همون طرح نامحدود سه ساعته 2 تا هشت صبح
و چون از عملکردش راضی بودم سریع این سرویس جدید TD-LTE رو هم مودمش رو خریدم و فردا پس فردا میاد برام
تو قم سرویس ش فعاله
امیدوارم ایرانسل سرویس خوبی ارائه بده
سمت ما شانسم تو خونه جدیدم نه شاتل پورت داره نه اسیاتک
ولی اگر این سرویس جدید ایرانسل سرعت و پایداری خوبی بهم بده ، شاتل التماسم رو هم بکنه نمیرم دیگه سمتش
قیمت طرح هاش هم به نسبت ADSL خیلی به صرفه تره رفقا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز مودمت اومد میشه بیزحمت چند تا تست از سرور خارج برای سرعت دانلود و آپلود و پینگ بذاری ؟نقل قول:
نقل قول:
چشم حتما
احتمالا تا شنبه یکشنبه بیاد مودمم
سلامنقل قول:
در اذر چقدر بهت سرعت میده ؟
باند 2600 هم تست گرفتی ببینی سرعتش چطوره؟
سیگنالت فول هست؟
این وضعیت انتن دهی مودم D-100 بنده است :
به نظر شما با استفاده از آنتن چقدر وضعیت بهبود پیدا می کنه ؟
من با Nexus 6P تا هفت مگ در ثانیه توی خونه تست گرفتمنقل قول:
با این مودم TP-LINK M7300 Portable 4G LTE Modem
تو ساعت عادی تست نکردم ولی تو ساعت رایگان 2 شب تا هشت صبح تا سرعت 4.5 تا 5.5 مگ در ثانیه نوسان داشت دانلود داشتم
اون باندی که میگی رو نمیدونم چجوری باید باهاش تست کنم
و مزیتش نمیدونم چیه
بگو امشب تست کنم
دقیقا :n09:نقل قول:
کجای آذر هستین ؟:n02:
این جریان 4g+ چیه که اینجا
کلی آدم تستش هم کردن ؟ مگه ایرانسل cat6 هم داره :n13:
بله در برخی نقاط مثل فرودگاه امام راه اندازی شده. البته مکانهای عمومی دیگه هم هست.نقل قول:
گوشی شناخته شده تری دیگه نیستنقل قول:
ایگوشی برای پارساله
سلام
میگم دوستان تو منطقه ما 4G خیلی داغونه الان که تست گرفتم با سه خط آنتن این سرعت رو داده
حالا سوالم اینه که اگه زنگ بزنم ۷۰۰ پیگیری انجام میدن یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بهترین حالت ش پشتیبان فنی برات یه تیکت ثبت میکنه.نقل قول:
بعد یه طرف دیگه در لایه بالا تر بهت زنگ میزنه : جوابش اینکه ایا با گوشی دیگه ایی تست کردید ؟
اخرین حرف ش هم اینکه مشکل از ظرفیت بیش از حد کاربران هست که به دکل مخابراتی وصل میشن
داداش منم قم هستم ولی یه خورده از آذر این ورتر!نقل قول:
چون های وب طرح شبانه رایگان رو برداشته دربه در دنبال آی اس پی دارای شبانه رایگان هستم.
اگه ایرانسل خوبه میخام یه مودم ایرانسل بگیرم از نامحدودش استفاده کنم.
لطفا یه توضیحی میدی کدوم مودم رو بخرم و کدوم طرح رو انتخاب کنم که به صرفه باشه؟
نامحدود شبانه باند 1800 ( چهار خط آنتن ) :
حالا باند 2600 (سه خط ) :
نتیجه : واقعا راست میگفتن 2600 خیلی فرق میکنه
مودم 3372
مودم E3372
4G
مشهد - میدان شهدا
ساعت 8:20 دقیقه صبح جمعه
سرور داخلی
سرور خارجی
سلامنقل قول:
چقدر قمی زیاده تو انجمن:n02: ،شما کجای آذر هستین ؟
من هفته پیش بسته گرفتم سرعت 34 مگابیت بود - نزدیک 40 گیگ با همون بسته 3 ساعته نامحدود گرفتم
شما مودمت رسید دانلود شبانش رو یه تست کن ببینم ارزش داره مودم بگیرم یا نه
دوستان اگه این مودم نسل 4 ثابت که جدیدا معرفی شده رو بگیریم ، این 4g هم ساپورت می کنه . ؟
منم تو ارومیه اکثر جاها+4g میشم فوق العادست
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
نقل قول:
به نظرم 195 پر کن، سریعتر پیگیری میشه
پاسخ ایرانسل بعد از n بار تماس از جانب شما و اونا همیشه اینه که همینقدر که تبادل داده دارین یعنی همه چیز درسته:n02:
الان در شعاع 150 متری 6 تا دکل ایرانسلم (یک متر جابجایی = پریدن به دکل دیگه!) اما یکی دو روزه سرعت شده دایل آپ و هر سه ثانیه بین H+, H , 3G نوسان میکنه
محل تست: اصفهان، خیابان رزمندگان
مدل گوشی: Sony Xperia M4 Aqua Dual SIM-E2333
============================================
زمانی این مدل به اشتراک گذاری نتایج میتونه برای کسی که این مطلب رو میخونه مفید باشه که محل دقیق انجام تست (حالا نه خیلی دقیق، اسم شهر و خیابون مثلاً) و مدل گوشی یا دیوایسی که باهاش تست گرفته شده هم ذکر بشه. بارها دیدم اینجا گفته شده اصفهان اینترنت 3G/4G خوبی نداره و جمع بسته شده، در حالی که بهتر بود نام دقیق خیابونی که تست گرفته شده ذکر میشد و جمع بسته نمیشد که اصفهان اینترنت بدی داره... این حرف ها غیر حرفه ایه. این نمونه تست که در بالا می بینید در اوج ساعات استفاده (مثلاً ۱۱ تا ۱۳) هم سرعت دانلودش از ۲۰ مگابیت بر ثانیه پایین تر نیومده.
من هم یه مودم تی پی لینک m7300 گرفتم و تست هم گرفتم با lte مشکلی نداشت .
من هم یه مودم تی پی لینک m7300 گرفتم . تست می گیرم 3500 رو خبر می دم
فرکانس tdd-lte این مودم 2300/2500/2600MHz هست فرکانس ایرانسل 3500 .نقل قول:
تست از سرور خارجی هم بزارید ما برای یه مدت طولانی دانلود و آپلود های شبانه روزی سنگین داریم ایشالا چند وقت دیگه میایم سمت شما کارا رو انجام میدیمنقل قول:
فقط امیدوارم کیفیت نت محلتون افت نکنه
این فرکانس .3500 غیر از مودم d100 ایرانسل مودم دیگه ساپورتش میکنه ؟ من هرچی نگاه کردم مودم دیگه ای همچین فرکانسی نداشت!!نقل قول:
ویرایش :
جالبه الان نگاه کردم خود مودم d100 هم فرکانسی بنام 3500 نداره :
داستان چیه؟:n04:کد:باند های قابل پشتیبانی
حالت 4G 700/900/1800/2100/2600MHz
حالت 3G 850/900/1900/2100MHz
حالت 2G 850/900/1800/1900MHz
[QUOTE=NetizeN;8863622]مودم E3372
4G
مشهد - میدان شهدا
ساعت 8:20 دقیقه صبح جمعه
سرور داخلی
ایا این با td lte تست شده یا فورجی معمولی هست
به احتمال بخاطر همین قضیه td lte باشه
ضمنا یک تست دانلود با idmهم بزار ببینیم سرعت دانلود رو محدود کردند یا نه
بنظر میرسه فورجی پلاس با td lteفرق داشته باشهنقل قول:
چون چند وقت کسی توی هنین انجمن مست گذاشته بود از تست فور جی پلاس در شهرک برق اهواز در صورتی که td lteهنوز دز اهواز راه اندازی نشده است ضمنا با گوشی هم گذاشته بود
ارتباطی به هم ندارند. td ایرانسل رو گوشی های ما قابل استفاده نیستنقل قول:
خب منم همین رو می گم وقتی قابل استفاده نیست طرف چطور همچین پستی گذاشته بودنقل قول:
شاید فرق داشته باشه
ایرانسل یک باندی انتخاب کرده که فقط مودمهای سفارش داده شده ی خودش پشتیبانی کنه تا پول خوبی بجیب بزنه . حالا هی بعضی از ما بیاییم بگیم نه 3500 اینجوریه اونجوریه همه جای دنیا دارن استفاده میکنن .یعنی روی باند 3500 میخواد سرعت یک ترا ارائه کنه که سایر باندها ناتوانن؟ نه ، مطلب روشنه و در پستی که قدیمتر گذاشتم عرض کردم گرچه برخی قبول نکردن . عمدا یک باند محجوری انتخاب کرده که بندرت توی دنیا استفاده میشه . سرعت 3g و 4g رو هم به همین منظور داره پایین میاره تا بریم مودم tdd با هزار امید و آرزو بخریم . امیدوارم حرفام اشتباه باشه ولی شواهد همه به نفع این نظرهنقل قول:
هنوز یک سال نشده که مودم خریدم یک دونه جیبی و یک دونه d100نقل قول:
این تکنولوژی هنوز توی اهواز نیومده و اگه بیاد دوباره وسوسه سرعت مجبورم که برم یک دونه بخرم
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
فكر كنم فورجي پلاس استاندارد cat6 به بالا مي خواد و همين فورجي معمولي نه ثابتنقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
گفتم فرق داره نگاه کننقل قول:
حتی گوشی هایی هم که ساپورت می کنه زده
یکی از گوشی ها سامسونگ s7هست
. .
دوست عزيز انتخاب باند پفك خردين نيست مه انتهاب بكنهنقل قول:
باند هارو سازمان تنظيم مقررات مزايده ميزاره هر باندي هم يه قيممت خبرش هست چند وقت پيش
اشتباه نكنم باند ٢٣٠٠ رو هاوب گرفت ١٧٠ ميليارد
ايرنسل هن ٣٥٠٠ گرفت ٧٠ ميليارد
اونجوري نيست كه هر باندي خال مرد بگيره
بعدم اين تكنولوزي با تكنولوي اي تي اي فرق داره كلا سيم كارتش تماس اس ام اس يا چيز ديگه كار نيمكنه روش كه ببخواد رو گوشي كار كنه! واسه همين هم هيچ گوش نداره اينو
اين براي اينترنت ثابت هست واسه همين فقط مودم
تقريبا يك نوع وايمكس هست كه احتياج به سيم كارت از طرف اپراتورً پشتيبان داره
هر شركتي هم قرار دادي ميگيره ميخواد سود كنه واسه همين دوست داره مودمهاشو از خودش بخرن
اين ديگه قانون تجارت هست
بله عزیزدل کاملا متوجهم که انتخاب باند، پفک خریدن نیست :n01: اما میتونست یا نمیتونست باندهای پایینتر رو اختیار کنه؟ نکته ی بعد اینکه تقریبا یک نوع وایمکس نیست چون وایمکس اصلا سیمکارت نداره و من با یک یوزر پسورد وصل میشدم نه با سیمکارتنقل قول:
ضمنا صرفا محض اطلاعتون توی پرانتز عرض کنم یک مدل گوشی شارپ که دوستان هم لینکش رو صفحه قبل گذاشتن از این باند پشتیبانی میکنه
gsmarena.com/sharp_aquos_crystal_2-7251.php
در حالیکه اگر باندهای پایینتر می بود توسط گوشیهای 4G رایج بازار هم پشتیبانی می شد اما ایرانسل چون بخشی از سودش از راه همین فروش مودم قرار است تامین بشه پس چرا کاری نکنه مودمش خودبخود حالت انحصاری نداشته باشه؟
پس در این مساله هم با شما موافقیم که انتخاب باند 42 بیشتر دید اقتصادی پشتشه متاسفانه مثل همون خرید پفک که بهش اشاره کردین:n02:
به نظرم باید مدیریت جوری باشه که تمامی نقاط اینترنت خوب داشته باشن
مثلا یه جا فیبر نوری
یه جا فورجی ثابت
یه جا فورجی غیر ثایت
من تخصصی در فیبر نوری ندارم ولی احساس می کنم فیبر نوری به صرفه هست
فورجی برای سیستم های وایرلسی ما جوابگو هست و همین توسعه اگر پیدا می کرد بهتر بود
فیبر نوری به نظرم خیلی بهتر هست
من با دوستانی که پلن LTE-TDD رو دارن انجام میدن در تماس ام، کاری که دارن میکنن اینه که فقط مناطق مسکونی رو دارن پوشش میدن.
بقیه موارد که کلا قابل بحث نبود به دلیل کاملا پرت بودن!!!! مثال خیلی راحت ایرانسل میتونست یه باند دیگه از فرکانس های 2300 یا 2600 رو بخره این یک!!! بنابراین وقت تلف نمیکنم که بحث کنم با شما که میخوای از دزدسل طرفداری کنینقل قول:
دوما هر شرکتی میتونه سود درست و حسابی بکنه نه دزدی !!! این اسمش دزدی هست نه سود که مجبور کنه مودم رو از خودش بخری , همه جای دنیا شرکت ها واسه خریدن مودم از خودشون تسهیلات میدن و ارزون تر حساب میکنن و امکانات ویژه میدن نه این که گند بزنن به 4G که دم به دقیقه قطع بشه , سرعتش رو هم به قهقرا ببرن که مجبور بشی بری از TDD استفاده کنی و مجبور هم باشی از خودشون مودم بخری با بسته های اینترنت گرون تر!!! یا تو مشهد که رفته بودن اومد هرچی تست بگیره سرعتش از 90 مگ بالاتر نرفت آخر برگشت گفت مشکل به وجود اومده ظاهرا ما به تست صبح بسنده میکنیم!!!! بعد تست صبحش هم 650 مگ دانلود با 11 مگ آپلود بود از سرور داخلی , هیچ کسی هم اونجا بلند نشده بگه جناب یه تست از سرور خارجی بذار و این که یعنی چی 100 مگ دانلود 5 مگ آپلود ؟؟؟؟؟؟
طرفداری از دزدسل نکنید خواهشا یا درست و حسابی طرفداری کنید