[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
نقل قول:
1.شما از قسمت ورود به پنل کاربری وارد میشین یا از قسمت پرداخت سریع؟
چون من هر کار میکنم از قسمت ورود به پنل کاربری وارد نمیشه و میگه نام کاربري يا کلمه عبور شما جهت ورود به سامانه صحيح نمي باشد !
در حالی که همون اطلاعات اکانتم رو میزنم.در نتیجه مجبور میشم از قسمت شارژ سریع اقدام کنم ک اونم در حالیکه درست اطلاعات رو وارد میکنم سه بار وارد نمیشه و بعد وارد میشه.
2.از من شبانه کم میکنه.اپراتورشم زیر بار نمیره!!!!!!
3.وقتی اکانت رزرو شد کلا قسمت تمدید اکانت واسم هیچ گزینه ای نمیاره دیگه.
===========
5.223
37.221
Domain:
ISP: GOSTARESH-E-ERTEBATAT-E MABNA COMPANY
1 مگابیت با استریم 10 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خط تلفنی که adsl روش هست قطع بدهی بود. چند روزی هستش که بوق هم نداره . دان استریم از 10 مگ آمده روی 2مگ. دلیلش بوق آزاد خط هستش یا ربطی نداره؟؟؟
با موبایل چه جوری باید 2020 گرفت؟ با چه پیش شماره ایی؟
با موبایل باید به این شماره زنگ بزنی
0612020
این بلاشک ایپی 37 میباشد:n02:نقل قول:
چرا برا تو اپلود رو نذاشتن روی 512؟:n13:
احتمالا خطت اتصالی کرده و نویز دارینقل قول:
عکس از snr خط بزار
دوستان عزیز آیا راهی غیر از خاموش و روشن کردن یا کانفیگ کردن وجود داره که باهاش از شر آی پی 37.221 خلاص بشیم و یه آی پی 5.233 یا 2.185 گیرمون بیاد اگه هست لطفا بگید
خداوندا مخابرات و کارمندانش را لعنت ابدی بفرما (آمین)
:n03::n03::n03::n03:
دوستان ارور داخل ibs که مینویسه duplicate mac منظورش چیه؟
بعضی مودم ها میتونید از داخل پنل مودم بدون نیاز به ریست ip رو عوض کنید به راحتی بعضی هم که ندارن میتونید ریست کنید مودم رونقل قول:
برای ریست کردن هم نیاز نیست با دکمه پشت مودم خاموش روشن کنید , اکثر مودم ها داخل پنلشون دکمه ریست رو دارن
احتمالا با مودم دیگه وصل شدی به اکانتت:n02:نقل قول:
نه نمیدونم چیه اما جدیدا دارن یه کارایی میکنن.
الان چند شبه دقیقا بعد از ساعت 2 یک ip های خاصی میاد. این ip ها نت نداره و قطع هم نمیشه. حتی اگه ip خوب داشته باشی 5 دقیقه بعد قطه میشه و میره رو اون ip. Ip های 5.233.204 و 5.233.206 دقیقا همش همینا میاد در حالی که تو ساعات دیگه از 205 بگیر تا 223 هم میاد.
و بعدش که رو این ip های مضخرف افتادی نت نداری و چندین ساعت طول میکشه و تو ibs میزنه idle threshold has been reached.
حالا مثلا زنگ بزنم 2020 اینا رو براش توضیح بدم؟ تازه باید اول بهش بفهمونی ibs چیست.؟ جاندار است؟ مجازی است؟
بعضی گروه های دیگه هم هستن شبا ساعت 3 ایپیشون میپرهنقل قول:
شبانه هم رنج ایپی خاص خودشو داره مثلا برا ما همش 37 میاد که تک دانلود با 8 کانکشن بیشتر از 250 تا نمیده
حامد درکت میکنم:n03:
شایان والا الان ای پی عوض شده اما یادمه موقع تست یا 37 بوده یا 5 .
سرعت اپلود رو احتمالا چون از تو مودم gdmt تنظیم کردم به راحتی نمیتونن تقیرش بدن قبلا که annex -m بود هر چند ماه یه بار سرعت اپلود تغییر میکرد. ولی فکر نکنم ربطی به این مورد داشته باشه .همیجور واسه خودم یه چیزی گفتم.من روی هر مدولاسیونی تنظیم کنم اونا میتونن تغییرش بدن:n01:
من دیشب گذاشتم واسه دانلود از تورنت
ساعت 2.05 شب سرعت حدود 40 بود و بالاتر نمیرفت
صبح دیدم 2.2 گیگ دانلود داشت با همون آی پی 37
چندروز پیش روی 10مگ بود. بعداز بارون چندروز پیش دان استریم خودبخود تعغیر میکنه. پشتیبانی هم تماس گرفتم میگه روی سیستم ما 10مگ بسته شده.
تمام سیم کشی هم چک کردم .
خوب عزیز از داخل مودم تو کدوم قسمتشه آدرس کامل بده بینم مودمم داره یا نهنقل قول:
مدل مودم من tp link TD-W8151N
نقل قول:
دقیقا شدی مثل چند وقت پیش من
اولا من که گروهم تغییر نکرده. و قبلا مشکلی نبود اما دو روزه اینطوری شده.نقل قول:
شما میگی اسمی. من میگم دریغ از 1 بیت. اصلا نت نداره فقط ip میاد.
شما خططون مشکل داره بیشتر از این نمیکشه... اخرش همین 2 مگ هست که تازه به زور مونده روش. احتمالا سیم کشی های بیرون مشکل داره...نقل قول:
خط مشکل داره احتمالا اتصالی کرده زنگ بزن گزارش خرابی تلفن بدهنقل قول:
اگر بوقش درست شد احتمالا مشکلت رفع میشه
با مودم شما اشنایی ندارم اما مثلا مودم خودم قسمت device info بعد قسمت wan یه گزینه داره کانکت دیسکانکت که میتونی ایپی رو تغییر بدینقل قول:
قسمت management هم یه گزینه داره به نام ریبوت که میشه ریست کرد مودمو
احتمالا دارن تنظیمات گروهتون رو دستکاری میکنننقل قول:
برا منم وقتی نت نامحدود میشد و پرش ایپی داشتیم همش ایپی 172 میومد که نت نداشت
سلام دوستان سرویس دو مگ شبانه داره؟
بله شبانه داردنقل قول:
شما با پشتیبانی تماس بگیر و بهش بگو پسوردتو فعال کنه که بتونید وارد پنل کاربری بشیدنقل قول:
دقیقا مشکل 10روز پیش منه اومده بودن خط یکی دیگه رو درست کنن زده بودن بوق تلفن ا رو قطع کرده بودن و خط بیشتر از 1-2مگ کشش نداشتنقل قول:
الان میتونی با dmt نویز مارجین رو تا ته بیاری پایین که دان استریمت بالا بره تا یه 6مگی میتونی بزاریش تا مخابرات که باز شد بهشون بگی مامور بفرستن برا خطت
سرعت دانلود شبانه افتضاح شده؟ 2مگ طرح بهارتابهار دارم
چند کیلوبایت؟با چه دان استریمی؟با کدوم ip؟نقل قول:
آی پی من رو 83 قفل شده.. سایتهایی مثل سازمان سنجش باز نمیکه... نزدیک 100 کیلو بود دیشب 2-6... دان استریم از کجا برم پیدا کنم؟ داخل تنظیمات مودمه؟نقل قول:
بخاطر اینکه شبا مودمتو ریستارت میکنی باید روز یه 2.185 پیدا کنی و دیگه عوضش نکنینقل قول:
آره تو تنظیمات مودمه
پیدا کردم...نقل قول:
Line Rate : Downstream Line Rate (Kbps): 10239 Upstream Line Rate (Kbps): 509
من که شبا ریست نمیکنم؟؟؟ منظورتون چیه؟ای پی چطور عوض کنم؟
سلام دوستان :n01: آقا من 20 بار به پشتیبانی های مختلف زنگیدم برای دان استریم همه میگن از اینجا روی 10 مگ تنظیم شده در صورتی که توی کنسول مودم 2 مگ نشون میده ! میگن ممکنه از مرکز مخابراتی مشکل داشته باشی برو اونجا چک کنن ! سرکاریه عایا ؟؟؟ :n16::n36:
اقا میشه بگید استریم من الان رو چنده؟نقل قول:
Line Rate : Downstream Line Rate (Kbps): 10239 Upstream Line Rate (Kbps): 509
10 مگ :n16:نقل قول:
داش فرشاد سلام این ای پی ما رو 37.221 مونده اما من ازش راضی هر چی میخوام تغییرش بدم 2.185 نمیاد 5.233 میاد اما با همین روزا سرعت 1.100 شبا 550 فیکس میمونه بنظرت تغییرش بدم یا نه
دان استرمم 10 ت 2 میگ
الان 2 مگ همینقدره، خوبه که ماله ما شبا اسمیهنقل قول:
ببین خطط نویز داره یا نه. یه عکس بده.نقل قول:
دوست عزیز این dmt نرم افزاره یا قطعه سخت افزارینقل قول:
اگه نرم افزاره لینک دانلودشو بزارید لطفا
اگه هم تو تنظیمات خود مودمه یا سخت افزاره بگید تهیه کنیم که بدجور نویز خطم زیاده
برا مودم هایی جواب میده که چیپستشون برودکام باشه،مودمتون چیه؟نقل قول:
خطت روی 3مگه سرعتت باید 350-340کیلوبایتی باشهنقل قول:
10مگ هم نمیکشه
یه زمانی سرعتم 250کیلوبایت بود شب تا صبح میزاشتم رو دانلود الان که سرعتم 520کیلوبایته نمیدونم چی دانلود کنم :n37: