لابد مثل شاتل که نمیزاره تا روزت تموم نشده سرویستو تمدید کنی اینم میگه ترافیک خریداری کنید چون روزش هنوز تمام نشده ...نقل قول:
Printable View
لابد مثل شاتل که نمیزاره تا روزت تموم نشده سرویستو تمدید کنی اینم میگه ترافیک خریداری کنید چون روزش هنوز تمام نشده ...نقل قول:
نقل قول:
ممنون از راهنمایی شما
این افزونه قند شکن برای کروم نامش چی هست تا پیدا کنم ؟
دوستان یه مشکلی هست من همیشه باش درگیرم
اینکه adsl mode رو از تنظیمات مودم روی Adsl2+ میزارم (Annex A_L) سرعتم تا نزدیک 2 مگ میرسه اما خیلی قطعی پیش میاد! یعنی شاید هر 5 مین 10 مین یه بار قطع شه دوباره وصل شه!
ولی مود رو روی adsl2 به پایین که میزارم دیگه قطعی ندارم ولی خب عوضش سرعتم خیلی کم میشه !
راهی نیست واسه حلش که نه سرعت کم شه نه قطعی داشته باشم؟
میتونید از cyberghost استفاده کنیدنقل قول:
سلام دوستان از مخابرات استان تهران استفاده میکنم
فیلم و سریالهایی که از سایت ف-ر-د-ا-دانلود میگرفتم در ماه قبل ترافیک داخلی حساب میشد ولی فکر کنم از اول تیر داره همه رو بین الملل حساب میکنه
همیشه موقع دانلود، لینک را به سایت لینک ایرانی میدادم تا از داخلی بودنش مطمئن بشم ولی انگار مخابرات ترافیک خوری راه انداخته و بیشتر سایتها رو داره بین الملل میزنه نمیدونم شما هم همین وضعیت رو دارید یا نه؟
مودمتون از Annex M پشتیبانی نمی کنه ؟! کامل ترین و آخرین نسخه Annex میشه M که سرعت آپلود هم بهتر میشه! البته همه ی اینا بستگی داره به کیفیت خطتتون و فاصلتون از مرکز مخابراتی.نقل قول:
من رو A میزارم سرعتم بیشتره تا میام سمت پایینیانقل قول:
از دیروز گذاشتم رو ADSL2 و annex A سرعتم حدود 500 تا کم شده ولی قطعی نداره
شایدم مودمم خرابه
خیلی وقته تنظیماتو سیو نمیکنه، یعنی تنظیمات داخلشه ها ولی روی PVC 2
روشن که میکنم رو 0 هست ولی انگار که رو 2 ست شده و اینترنت وصل میشه
مخابراتم مسخرشو دراورده! برای مصرف از ترافیک سحرخیز باید مودم رو ریستارت کرد تا از اون مصرف کنه. واقعا سیستمشون خیلی پیشرفتس!
مخابرات چراغ خاموش طرح غزال که طرح خوب و به صرفه ای بود را حذف کرده.
فکر کنم اونم به فکر گرون کردن افتاده باشه.
شما دقیقا 6 ماه چراغ خاموش چک نکردینقل قول:
سلام. بله همه همین مشکل رو دارننقل قول:
سایت فیلم که ترافیک داخلی محسوب میشه
البته نرم افزار و غیره هم جهت دانلود داره این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینحا هم یک سری سریال داره:
اینم که قبلا معرفی شد:
{حذف شود مرسی}
جوابی که به من داد پشتیبانی و خودشم یک بار نخونده چی نوشته اصلا :نقل قول:
مشتری گرامی با سلام و احترام
درمور د قطعی و وصلی مکرر اگر مودم شما قدیمی می باشد لطفا مو دم را یک بار اپ دیت فرمایید.در مورد سوال دوم دانلود هر چیزی حتی سایت ایرانی اگر از گوگل باشد مصرف بین الملل محاسبه می شود برای دیدین سایهایی که از طرف مخابرات پشتیبانی می شوند از طریق سایتtahrn.tci.irمیتوانید اقدام کنید.
با سپاس از همراهی شما
با درود
آیا بعد از ثبت نام ADSL مخابرات از طریق سایت یا 2020 هنوز هم برای ارسال مدارک لازم ( حتی پیش پرداخت ) باید به مرکز مخابراتی مراجعه کرد؟ یا مثل باقی ISP ها میشه کپی مدارک رو براشون از طریق سایت ارسال کرد؟
دوستان سلام این عکس مشخصات خط اینترنت من هست ب نظر شما اوضاعش خوبه یا بد؟ من مخابرات بوشهر adsl طرح غزال دارم سرعت 2 مگ(چهار برابری سرعت) که میشه 8 و حجم 90 گیگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
attenuation زیر 20 بسیار عالی استنقل قول:
snr بالاتر از 20 بسیار خوب است
وضع خط شما تا جایی که من میدونم خیلی خوبه
سرعت آپلود سرویس من هم 512 کیلوبیت بر ثانیه است
ولی برای تست واقعی سرعت دانلود بهتره با نرم افزار دانلود منجر یک بار دانلود تک کامکشن بگیرید و یکبار مولتی کانکشن
این هم تک کانکشن و چند کانکشن با ای دی ام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفاً این پست حذف شود اشتباهاً ارسال شد
شما 75 درصد سرعت اسمی 8 مگابیت رو برای دانلود دارید که برای من هم در مخابرات تقریباً همینه من هم سرعت 2 مگابیت دارم و سرعت دانلودم 75 درصد سرعت 2 مگابیت است وضعیت دانلود شما نرمال استنقل قول:
سلام دوستان دنبال ریموت آپلود رایگان داخلی که ترافیک داخلی و نیم بها داشته باشه میگردم اگه میشناسید معرفی کنید.
آپلود بوی ریموت آپلود داخلی با ترافیک نیم بها (ترجیحی) دارد ولی رایگان نیست.
شاتل لند که فقط مخصوص مشتریان شاتل است
ترین بیت هم نیم بها و ترجیحی حساب نمیشه
لطفاً اگر میشناسید معرفی کنید؟
سلامنقل قول:
با مخابرات تماس بگیرید سرعت آپلودتون رو روی ۱ مگ ببندن
با ۵۱۲ عجیبه مشکل نخوردید ( توی ویدیو کال و تماس صوتی شرایطتون خیلی بهتر میشه )
ضمنا با توجه به اینکه خطتون کشش داره بهشون بگید پروفایل خطتون رو روی ۱۲ مگ دانلود ، ۱ مگ آپلود و یا بالاتر ببندن
من همچین مشکلی رو ندارم و خودش از ترافیک سحرخیز کم میکنهنقل قول:
دوران مدرسه راهنمایی یکی از معلم ها میگفت : ما میگیم برید تحقیق بیارید و بزنید منبع چیه . یکی نوشته منبع گوگل ! -نقل قول:
داستان این اپراتور مخابرت هم همینه
نقل قول:
نگرد که نیستش
سلام دوستان . سرعت 16 مگ گرفتم و این مشخصاتیه که مودم ارائه میده . اولش خوب بود بعد یکماه قطعی زیاد داشت. گفتن نویز زیاد داره و سرعت و اوردن روی 13
به نظرتون مشکل از چیه؟
-----DSL Information-----
DSL Driver Version:A2pD035a.d23f
DSL VPI/VCI:0/35
DSL Status:Up
DSL Mode:ADSL_2plus
DSL UpStream Rate (Kbps):1323
DSL DownStream Rate (Kbps):14935
Down Up
DSL Noise Margin (0.1 dB): 69 66
DSL Attenuation (0.1 dB): 315 180
DSL Transmit Power (0.1 dB): 193 124
خطط کشش نداره لب مرز هستنقل قول:
Snr ۶ خورده ایی
الان هم رو ۱۵ هست تقریبا
اگه بکنند ۱۲ سرعت رو استیبل میشه خطط
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
سلام
اگر چند روز مونده به پایان ماه حجمم تموم بشه و سرعت بیاد رو 128 می تونم سرویس جدید بخرم و بهش سوییچ کنم یا باید تا پایان ماه حجم اضافه بخرم؟
منم دقیقا همین مشکلو دارم. حس میکنم بجای 5-11 داره 2-7 حساب میکنه.نقل قول:
سیستم مخابرات تهران واقعا داغونه!
تهران هستین؟نقل قول:
دوستان فقط سامانه 195 شکایت کنید جوابه جوابه
سلام،دوستان دانلود از ترینبیت واسه مخابرات چطور حساب میشه؟من احساس میکنم بین المل حساب میشه خیلی بد حجم کم میشه
قبلا داخلی بود الان یک ماهی هست که بین الملل حساب میشهنقل قول:
قوری / ابلاغیه جدید دبیر شورای عالی فضای مجازی به وزیر ارتباطات : 20 تیر 98
پهنای باند پیام رسان های خارجی بشدت کاهش و ثانیا قیمت vpn ها بشدت افزایش یابد.
ای بابا بگو پس،من با هزار زحمت ریموت میکردم نگو فرقی نداره،اپلود بوی چطور؟نقل قول:
من سرویس 8M کمپین رنگین نت - شب نشین- سه ماهه پیش پرداخت - 150G ترافیک بین الملل ساعت عادی یا 600G ترافیک داخلی عادی و 450G ترافیک بین الملل ساعت خاص یا 1800G ترافیک داخلی ساعت خاص-زمان خاص(2 تا 7 صبح(
رو گرفتم می خواستم بدونم این 150 گیگ بین الملل برای سه ماهه یا هر ماه 150 گیگ میده؟
برای کل 3 ماهنقل قول:
دوستان سمت مهدیه مولوی فیبر نوریه ؟
از 2020 بپرسید.نقل قول:
درودنقل قول:
آپلودبوی داخلی هست ولی فکر میکنم قابلیت ریموت برای اکانت پولی باشه ...
دوستانی که دنبال سایت دانلود فیلم با ترافیک داخلی بودند؛ سایت m o v i e 3 0 t . c o m لینکهای دانلودش در لیست وزارت ارتباطات به عنوان ترافیک داخلی ثبت شده. خودم چک نکردم برای همین اول مطمئن بشید اگه خواستید دانلود کنید.