واسه شمام sms کد قرعه کشی در کمپین زمستانی مخابرات اومده؟ :n19::n21:
Printable View
واسه شمام sms کد قرعه کشی در کمپین زمستانی مخابرات اومده؟ :n19::n21:
اس ام اسی که همین الان از شرکت بلوط اومد، دیگه رسماً با این اس ام اس اعتراف کردن، آقا ما شبانه هارو تو سرویس های دیگه محدود کردیم :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس surf بالایی شبانه رایگان نداره و بجاش هزینه کمتری میگیره.:n03:نقل قول:
تو مخابرات چون سرعت اکثر محدود ها در ساعات رایگان ثابت هست. پول اضافه برای سرویس الکی به نظر میاد.:n13:
کی میخواد ۱۰مگی بخره که فقط روز ها سرعتش بیشتره....
برای من هم اومده ! اینا احتمالا به خاطر کارکرد هستن که قبلا هم بود . برای هر 1000 دلار زیمبابوه !! کارکرد یک عدد کد میدن .نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید.
من سرویسم هماراسیستم هستش که جدیدا سرعتش خیلی افتضاح شده . قبلا سرعت بالای 5 مگ میداد الان سرعت وب گردیش تو ساعت کم بار هم حتی به زور به 3 مگ میرسه ( سرویسم اولترا - 3 تا 8 مگ هستش )
چند روز دیگه سرویسم تموم میشه و باتوجه به اینکه هماراسیستم کلا دانلود رایگان شبانشو برداشته میخوام ISP رو عوض کنم.
سرویسی میخوام که هم سرعتش بالا باشه و هم دانلود رایگان داشته باشه.
ممنون میشم دوستان تو انتخاب isp جدید راهنماییم کنن.
من دوستم تو اصفهان آسیاتک داره 8 مگ هر شب 15 گیگ دانلود میکنه ولی نمیدونم آسیاتک تو تبریز وضعیتش چطور هستنقل قول:
لعنت الله علی قوم الظالمین
١٢٨ تادیشب سرعت شبانه اش ١٨٠ بود امشب شده ٢٥
نتیجه اش چی هست؟نقل قول:
برای من هم اومده ! اینا احتمالا به خاطر کارکرد هستن که قبلا هم بود . برای هر 1000 دلار زیمبابوه !! کارکرد یک عدد کد میدن .
اشفال به تمام عیارنقل قول:
@@FanoosTalaei@@
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
این برای دارندگان سیم کارت همراه اول هست ، مثلا من 10 تا کد دارم 65 تا 74 . قرعه کشی میکنن اگه گوش شیطون کر و به خاطر همین شب عزیز برنده شدم بهم جایزه میدن .نقل قول:
فکر کنم دور همی پول بذاریم بریم از ترکیه یه کابل بندازیم اینور تا تبریز بیاریم باصرفه تر باشه :n27:
میشه لطفا بیشتر توضیح بدین ؟نقل قول:
اگه سرویس شما آسیا تک تبریز هستش لطفا خوبی ها و بديهاشو بگین
هنوز به جمع بندی نرسیدم چه بخرم ؟
دوستانی که مشترک مخابرات هستن نظر شما در مورد مخابرات چیه ؟
ممنون از همه دوستانی که منو راهنمایی میکنن
من نامخدود دارم ازشنقل قول:
نوسان پینگش زیاده برا من
و سرعت سرویس های نامحدود به نسبت بقیه شرکتها خیلی خیلی کمتره
@@FanoosTalaei@@
الان این سرویس فعلی من که محدود اولترا هماراسيستمه ظهر پينگشو چک کردم 306 بود ! فک نکنم دیگه از این بدتر باشه پينگش !نقل قول:
این نوسانش بین 130_300 بودنقل قول:
اکثرا هم خوب بود ولی شبها معمولا میره بالا
شبانش رو هم ننیدونم چجوریه
@@FanoosTalaei@@
همشون یه گهن ... کیفیت پایین، قسمت بالا فرقی نداره از کجا بخری، شاید الان خوب باشه ولی یکمی که مشتریاش بیشتر شد اونم سرعتش میاد پایین ...نقل قول:
تمام ISp ها دوره ای عمل میکنن . یعنی یه دوره ای خوب میشن کاربر جذب میکنن بعد افت میکنن...
سلام
هنوز شما مشکل دانلود شبانه دارید؟ من امشب تو یه ساعت 2گیگ دانلود کردم ولی در عوض چند مگ کم تراز200تا ازم حجم کم کرد:n03:
اره امشب برا منم بهتر شده سرعت، به نظرم چند روزی هست پینگ هم بعضی اوقات خیلی خوب میشهنقل قول:
سرعت ٥١٢ و ١ مگ چنده ؟
لطفا همین الان تست کنید چون از دیشب سرعت من بیشتر شده
من دوستم 512 دارهنقل قول:
سرعتش با منی که 1 مگ داره یکیه
@@FanoosTalaei@@
خوب سرعت چنده؟نقل قول:
سلام دوستان با عرض تبریک و تهنیت به مناسبت جمع آوری اینترنت نامحدود مخابرات خدمت همه شما هم استانیای عزیز بله درست شنیدید اینترنت نامحدود جمع آوری شد بایاد از محدود استفاده کنی.
واقعاً دولت داره جیب مردم رو میزنه عامل اصلی همه گرانی ها خودشونن. خاک تو سرتون با این اینترنتی که میدین
۴ مگنقل قول:
دقیقا 520 تا دانلود
@@FanoosTalaei@@
دوست من این خبر الان از کجا اومد بیرون؟!:n04::n02:نقل قول:
والا" به ما نماینده ها چیزی نگفتن اونوخ یکی میاد یه چیز میگه....
کجا جمع آوری شد ؟ هنوز تو پنل 2020 تمدیدش که هست !نقل قول:
منبع این خبر کجاست؟ برای مشترکین فعلی هم اعمال میشود یا فقط برای مشترکین جدید؟نقل قول:
اگر این سرویس جمع آوری شود ارزان ترین سرویس نامحدود را کدام شرکت میدهد؟
سرعتش نسبت به مخابرات هم کم است؟ مزیتش نسبت به مخابرات چیست که شما از آنجا سرویس گرفته اید؟نقل قول:
کلا دانلود شبانه رو کنفیکون کرد! بعد من که هر شب 2 گیگ دانلود میکردم باید توی سه ماه یه گیگ دانلود کنم!!:n24:
تازه قیمت هم همونه!!
خب اگه قراره دانلود شبانه نداشته باشم چه کاریه برم توربو یا مگا تمدید کنم؟؟؟ یه کلاسیک هم کار منو راه میندازه
خدایی بد میگم بگین
دوستان مخابرات سرعت شبانه رو آورده پائین... بنظرتون از کدوم شرکت سرویس بگیرم؟ شاتل و پارس آنلاین و آسیاتک و همارا سرعت شبانشون چطوره؟
از دوستان اگر در مورد سرویسهای نامحدود 128 ارزان شرکتهای غیر از مخابرات اطلاع دارند لطفا اینجا قرار دهند (سرعت دانلود، پینگ، قیمت، هزینه نصب، هزینه نگهداری و ...) تا اگر شایعه حذف سرویسهای نامحدود مخابرات درست باشد، بتوانیم شرکت بد را از بین شرکتهای بدتر انتخاب کنیم.
شرکتهایی که به نظر من میرسند همارا، مکسنت، بلوط، آسیاتک و فن آوا هستند.
الان با 2020 تماس گرفتم و در مورد اینترنت نامحدود پرسیدم، گفتند که برای کسانی که الان اینترنت نامحدود دارند امکان تمدید وجود دارد ولی برای کسانی که میخواهند بعد از این سرویس نامحدود بگیرند این امکان وجود ندارد.
دوستان لطفاً راهنمائی کنیننقل قول:
همارا دیگه دانلود رایگان شبانه کاملا رایگان ندارهنقل قول:
نصف قیمت کرده که اصلا خوب نیست واسه کسایی که زیاد دانلود دارن اگر هم بخوای دانلود رایگان داشته باشی باید 40 تومن ماهی پول بدی با سرعت 512 که اصلا خوب نیست...
الان که یکی یکی مراکز رو فیبر نوری میکنن چه فرقی با کابل مسی داره ؟
واسه سرویس adsl
مثلن الان که فاصله رو کیفیت سرویس تاثیر میذاره با اومدن فیبر نوری این تاثیر منفیش از بین میره ؟
وقتی فاصله زیاد میشه مقدار نویز خط هم افزایش پیدا می کنه ولی این مورد تو خطهایی که فیبر شدن مقدارش همچنان پایینه و باعث میشه کیفیت اتصال بالا باشهنقل قول:
سلام.نقل قول:
با حذف شبانه همارا و همچنین افت کیفیت این شرکت من که سه سال بود مشترک این شرکت بودم درخواست جمع آوری سرویس رو کردم و الان از آسیاتک اینترنت گرفتم.
چند روزه گرفتم و مقدار که بگذره باز اطلاعات دقیقی بهتون میدم ولی اینو بگم خودشون خیلی احساس مسیولیت میکنن.مثلا خط من نویزش بالا بود و برام اینترنت رو فعال نکردن تا مخابرات مشکل رو حل کنه.وقتی پرسیدم چرا فعال نمیکنین گفتن تا مشکل قطع و وصلی نداشته باشین.درصورتی که همارا اصلا عین خیالش نبود.هرچقدر هم میگفتم بهشون پیگیری نمیکردن.
در ضمن آسیاتک پهنای باند رو میزاره تو حداکثر مقداری که خطتون کشش داره.
بازهم با دوستانتون مشورت کنین و تصمیم نهایی رو بگیرین. ولی های وب و آسیاتک تقریبا در یک سطح و درسطح بالایی هستند.
شبانه هم داره ؟نقل قول:
قانون استفاده منصفانه هم داره؟
خب طی گفتو گو هایی که با پشتیبانی به صورت جدی داشتم کاملا" به این نتیجه رسیدم که پهنای باند مخابرات منفی شده.....یعنی اگه همه کاربرا آن بشن کمبود پهنای باند قط وصلی های شدیدی ایجاد میکنه.....
شبانه ی مخابرات محدود شده....که کمیش عمدی به دست خود مسئولین بفهم(:n09:) شهرمونه و بیشترش به خاطر کاربرا.....
البته شاید بیشتر کاربرا استفاده ای از شبانه نکن...ولی روشن بودن مودم به معنای اکتیو کردن پهنای بانده که رو سرعت همه تاثیر میزاره که چیز میکنه تو سرعتا....
بس در نتیجه فک کنم مشکل شبانه ی مخابرات اصلا" حل نشه.....
بدبخت شدیم رفت.....تا آخر تابستون کی صبر میکنه.....:|:n14:
عجبنقل قول:
ممنون
شاید به خاطر همین چند وقت پیش وقتی دیتا رد بدل نمیشد مودم قطع می شد و بایستی کانکش مودم ریست میشد.
اگر پهنای مخابرات منفی هست یعنی واس خاطر طمع زیاد فروختن....
اگر مورد خوبی بود از isp راضی بودین سوییچ کنیم
بیشترین پهنای باندی که میشه بین شرکتا پیدا کرد برا مخابراته(که دولتیه) که اینام برا جبران سازی هزار و یکی کسری پناه آوردن به همین....نقل قول:
سرویسا رو با سرعت اسمی میفروشن در حالی که سرعت واقعی نمیده و پول سرویس پایین ترو برا سرویس بالاتر میگیرن....