................................
Printable View
................................
تنها راهش این که یه سرویسی انتخاب کنی که حجمش از سرویس فعلیت کمتر نباشه ( یعنی یا مساوی باشه یا بیشتر )نقل قول:
تست سرعت سرور داخلی در شبانه رایگان آسیاتک
نوع سرویس 1 مگ 10 گیگ در ماه 2 تا 8 صبح رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت سرور خارجی در شبانه رایگان آسیاتک
نوع سرویس 1 مگ 10 گیگ در ماه 2 تا 8 صبح رایگان
بن تخفیف اسیاتک:
+
افزایش سرعت سرور خارجی در تایم رایگان(توضیحات پست اول خوانده شود):
سلام
تد هفته گذشته نت مخازرات داشتم و چراغ adsl ثابت بود .حالا که اسیاتک اومدم چراغ adsl ثابت نمیشه.میگن مشکل خط داری.اخه چطور نت مخابرات درست بود.نمیدونم چکار کنم
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
دوستانی که اینترنت 2مگ نامحدود واقعی بدون محدودیت سرعت میخوان پ.خ بدن بهشون راهکار میدم....:n01:
چرا اکانت شما برای من جواب نمیده.اکانت تست گذاشتم حدود یک ماه پیش که فکر کنم اولین بار اینجا تبلیغ کردی.گذاشتم تغییری نکرد.چرا برای بعضی ها جواب نمی ده؟نقل قول:
چون باید سرعت سرور داخلیتون در شب بالا باشه.نقل قول:
هر چقدر که سرور داخلی سرعت بده اکانت هم به همون اندازه برای سرور خارجی سرعت میده.
پینگ گوگل 350 ، صبح خوبه بعد از ظهر گند میشه:n27:
سایت 1544 چشه باز نمیشه خیلی کنده
من اخرش نفهمیدم این حذف محدودیت از سرور های داخلی اسیاتک راسته یا دروغ تبلیغاتی است؟ من چه قبلش چه بعدش تغییر نکرد.زنگ زدم درباره طرح پرسیدم می گه در تمام شبانه روز.بعد بهش می گم من الان سرعتم روی ۱۵۰ است صبح ۷۰۰ می گیرم می گه طبیعیه اگه زیر ۳۲ اومد غیر طبیعیه.من موندم اینها این قانون مسخره ۱به ۸ رو از کجا اوردن؟ مسخره کردن
Sent from my K017 using Tapatalk
همیشه قوانین رو کسانی برای ما نعیین میکنند که خود احتیاج به اینترنت ندارند و یا در طول روز اندک دقیقی آن هم برای چک کردن یک ایمیل اینترنت نیاز دارد.نقل قول:
فراموش نکنیم که تنها کشوری هستیم که اینترنت را بصورت حجمی میخریم هر گیگ 4 هزار تومان و خداروهم شاکریم.
در سایتهای بین المللی مقایسه اینترنت ایران در برابر کشورهای تکه تکه شده ای مثل عراق و افغانستان باز هم دو سه پله پایین تر است!!
علت: سود زیادی که در این راه برای کسانی است
دقیقا مشابه تولیدات خودرو که انحصاریش کردند اما قطعات رو خودشون از خارج میخرند و به چند برابر قیمت به خودمون میفروشند.
علت: احتیاج مردم هم به اینترنت و هم خودرو و هم چیزایی که نمیتوان ازش استفاده نکرد....
راه کار: استفاده نکردن از خیلی چیزاها که سودهایی زیادی برای بعضی افراد واقشار دارد.... و زندگی به سبک قدیمی !
سلام دوستان عزيز
يه مشكلي چند وقته برام پيش اومده اگر ممكن هست راهنمايي كنيد
من مشترك آسياتك هستم و بصورت كانكشن دستي (بريج) به نت وصل ميشم . ميشه گفت اكثر مواقع بعد از دو سه ساعت با ارور 651 مواجه ميشم. و مجبور به ريستارت مودم ميشم ( تنها راه ممكن كه دارم) . مودمم هم Linksys x2000 هست. سئوالم اينه برنامه يا راه چاره اي براي خلاصي از ريستارت مودم يا رفع ارور 651 وجود داره؟؟ اگه برنامه اي هم باشه كه بتونه هر موقع ارتباطم با نت قطع ميشه ( ارور 651 ) مودم رو ريستارت كنه ممنون ميشم معرفي كنيد.
با تشكر
دوستان سرعت شبانه سرویس جشنواره4 مگ 1 تا 6 صبح 80 درصد رایگان kB110 میباشد
توی ایران هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمی گیردنقل قول:
دوستان سرویس اسیاتک چطوره قطعی نداره ؟ سرعت پیج باز کردنش چطوره سریعه ایا ؟ و اینکه میخوام نامحدود کولاک بگیرم محدودیت روزانه که نداره ؟ ممنون
سوال اول برای بعضی ها خوبه و برای بعضی ها نه.برای من فاصله بین قطعی هاش زیاده.البته این چند روز توی استان خوزستان اختلالاتی بوجود امده بود که خودشون هم عذرخواهی کردند.سوال دوم بد نیست البته پینگ اسیاتک بعضی موقع خوبه بعضی موقع بده.اینجا اکثرا شکایت دارن.می گن برای بازی خوب نیست.سوال سوم اصلا اسمش رو نبر که داغونه.خود پشتیبانی میگه نگیرنقل قول:
دوستان من اسیاتک ثبت نام کرده بودم الآن وصل شده ولی هر چقد تنظیمات مودمو انجام میدم چراغ اینترنت روشن نمیشه که نمیشه. این مراحل رو هم به ترتیب انجام میدم. دوستان یه راهنمایی بکنین خواهشا. چرا پنل کاربری من توی 1544.ir فعال نیست؟
192.168.1.1 رو در مرورگر وارد کرده و سپس user:admin & pass:admin
حالا از منوی بالا سمت چپ quick start رو کلیک و سپس run wizard...
در این مرحله next رو بزنید...
در این مرحلهGMT+3:30) tehran) رو از لیست کشویی انتخاب کنید و سپس next...
سپس در صورتی که میخواید بدون کانکشن به اینترنت وصل بشد(همینکه مودم رو روشن کردید بلافاصله به اینترنت وصل بشید) گزینه pppoA/pppoE رو انتخاب کنید و اگر میخواید با broadband connection به اینترنت وصل بشید گزینه bridge mode رو انتخاب کنید
حالا اگه pppoe رو انتخاب کنید و next رو بزنید در این صفحه به ترتیب زیر عمل کنید
username:یوزری که شرکت برای شما در نظر گرفته و در اختیار شما قرار داده
password:پسوردی که شرکت....
VPI:0
VCI:35
CONNECTION TYPE:مقدار پیشفرض
و حالا next
و 2 باره next
و نهایتا close
تمام
سلام دوستان جریان این کدهای تخفیف چیه ؟
از کجا باید بگیرم ؟
میخوام یه چندماهی بیام اسیاتک رو تست کنم:n12:
بهترین سرویسی که شبانه رایگان داره دقیقا کدومه:n11:
سلام می خواستم باهاتون درد دل کنم.امروز خواهر زاده ام اومد خونه مون اینترنت شاتل گرفتن می گه ماهی ۳۰ تومن می دیم تازه فیلم و کلیپ هم نگاه میکنن تا سر ماه هم می رسونن تمام هم نمیشه تا من ماه پیش ۹۰ تومن دادم این ماه هم ۷۰ تومن هیچی استفاده نکنم روزی ۳۰۰ مگ رو دارم خواهرم با بچه هاش اول ماه اومد خونمون تازه شارژ کرده بودم در عرض ۵ روز ۱۰ گیگ رفت.رفتم ۳۰ گیگ شارژ کردم حساب کردم روزی ۱ گیگ تا اینطوری تا اخر ماه برسه.خسته شدم چند سال پیش منطقه ما رو فیبر نوری کردن الان بین وایمکس و اسیاتک انتخاب دیگه ای ندارم.وایمکس که داشتم ماهی ۵ گیگ مصرف می کردم وقتی اسیاتک ثبت نام کردم گفتم ۱۰ گیگ چقدر اضافه بیارم الان مجبورم ۳۰ گیگ شارژ کنم.du meter نصب کرده بودم تازه بیشتر نشون می داد.نمی دونم چی شده که اینقدر حجم مصرف میکنه.
Sent from my K017 using Tapatalk
مشهد واقعا افتضاح شده آسیاتک . جدا از حجم خوری فراوان این شرکت ، واقعا کیفیتش هم خیلی پایین اومده .
دیشب حین تایم رایگان یه اتفاق جالب افتاد ! تا قبل ساعت 4 سرعت اوکی بود . وقتی وارد تایم رایگان شدم دیدم سرعت دانلود 1 تا 5 کیلوبایت ـه !!! (سرویس ده مگ دارم مثلا !)
و یعد چند ثانیه که از دانلود میگذره اتومات چراغ نت میپره . گفتم یه خاموش روشن کنم شاید خوب بشه . وقتی روشن کردم مودمو تا خود ساعت ده و نیم صبح چراغ نت نیومد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی واقعا دمشون گرم که اینقد زحمت میکشن تا ملت سمت دانلود نرن ! :n18:
از مشهد کسی همچین مشکلی داشت دیشب ؟! (مرکز امیرالمومنین) البته چند شب بود که سرعت شبانه به میانگین 90 تا 100 کیلوبایت رسیده بود و همون بهتر که اسراف در برق نشد .
نقل قول:
مال من مرکز فرشچیه . دیشب کلا قطع بود اینترنتم:n08:
تو تایم 4 تا 10صبح نت رو ده مگ نیست رو دومگ بسته شده .نقل قول:
دیشب حین تایم رایگان یه اتفاق جالب افتاد ! تا قبل ساعت 4 سرعت اوکی بود . وقتی وارد تایم رایگان شدم دیدم سرعت دانلود 1 تا 5 کیلوبایت ـه !!! (سرویس ده مگ دارم مثلا !)
از کجا باید بگیرم ؟
میخوام یه چندماهی بیام اسیاتک رو تست کنم:n12:
بهترین سرویسی که شبانه رایگان داره دقیقا کدومه:n11:
جریان کد های تخفیف رو نمی دونم.بهترین سرویس شهاب ۱۰ مگ هست که بالاترین سرعت شبانه اش ۲۵۶ کیلوبایت هست.می گن شبی ۵ مگ میشه دانلود کرد.من خودم شبی دو تا فیلم دانلود می کردمنقل قول:
سلام
من روترم وای فایش خاموش شده چجوری روشنش کنم اطفا راهنمایی کنید linksys ac1900 من تيک 2.4ghz رو برداشتم چجوری دوباره بهش وصل شم اون رو فعال کنم ممنون میشم از راهنماییتون
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
از کجا باید بگیرم ؟
اره خطت نویز داره نهایتن 2.5 مگ میتونن برات ببیندننقل قول:
از سر خط چک کن شاید سیم کشی خونه مشکل داره .
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نویز خطت بالاست.مکس ریت خطتت 3مگه!نقل قول:
من حدود 1 ماه با خطم مشکل نویز داشتم
تو این تاپیک هم زیاد گفتم
خطم اومده بود روی 1.5 مگ !
بعد چند بار تماس با پشتیبانی و شکایت تو سایت بازرسی مخابرات بالاخره الان چند روزی هست که درست شده و خطم اومده روی همون 5 مگ
قابل توجه دوستان که اینجا همش میگفتن سیم کشی خونه مشکل داره !
اولا که باید بتونین به 1544 وارد شین، اگه نمیتونین که کلا یوزر و پستون اشتباست.نقل قول:
دوما بعد از اینکه رانژه برقرار میشه و تونستین باهاش به 1544 وارد شین، باید تماس بگیرین باهاشون تا فعال کنن قضیه رو.
دوستانی که سرویس شهاب دارند لطف کنند از 8.8 و 4.2 پینگ بگیرند.و اینکه وضعیت قعطی و تایم اوت به خصوصی در شهر مشهد چطور هست؟ممنون میشم جواب بدید شاید به زودی از این شرکت سرویس بگیرم :n16:
دوستان كسي تو مركز كاشاني هستش؟
من خونم رو عوض كردم و گتم تو خونه جديد از آسياتك سرويس بگيرم.
شمارم رو دادم تو سايت 1544 و گفت در مركز شما سرويس فوق العاده فلان و بهمان هستش.
خلاصه من يه سرويس 1 ماهه ثبت نام كردم و پول رو ريختم الان كه نزديك 2 هفته گذشته هر بار كه زنگ مي زنم و ميگم چي شد ميگن تو مركز كاشاني محدوديت شديد پورت داريم و بايد خالي بشه تا به ترتيب تاريخ ثبت نام سرويس بديم.
خب آخه چرا از اولش نمي گن به آدم؟ پول رو ميريزيم بعدش اينجوري. اصلا هم معلوم نيست كه كي وصل ميشه.
نميدونم چكار كنم؟
سلام دوستان این سرعت اینترنتم خیلی پایینه با اینکه سرویس شهاب گرفتم این عکس از مودمم هست خاستم بدونم چه مشکلی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز دیتا ریت خط شما روی 512 است یعتی نهایتن سرعتتون 60 میشهنقل قول:
خط هم هیچ مشکل و نویزی جهت افزایش دان استریم نداره و 10 مگ رو هم راحت جواب میده زنگ بزنین پشتیبانی و پیگیری کنین اگه پشتیبانی استریم رو افزایش نداد در سامانه 195 شکایت کنین.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان این شهاب 10 مگ 0.5 گیگ یا 10 گیگ سرعتشون بین 4 تا 10 صبح چجوریه ؟ ثابته ؟ بعد از یه مدت مثل شاتل محدود نمیکنن ؟ البته واسه مشهد میگم چون فکر کنم مشهد اوضاعش خوب نباشه .
بنده مرکز امیرالمونین هستم . سرویس شهاب 0.5 گیگ دارم و الآن 3 4 شب بود که تایم رایگان (فقط) قطع بود . دیشب که اوکی بود و تست کردم سرعت یه چیزی بین 100 تا 150 کیلوبایت بود .نقل قول:
اگه مایل بودید پست های قبلی بنده رو ببینید . شاید کمکتون کرد .
اره دیدم . من که فعلا مخابراتم . یکی دو ماه دیگه تا اخر طرحم مونده . الان به شدت اوضاع اینترنت مشهد خرابه . فقط امید دارم که توی این چند ماهه طرحی چیزی بده که لازم نباشه از مخابرات برم .نقل قول:
واقعا دیگه خسته شدم از تعویض isp . هر سال یکی خوبه بقیه بد . واقعا اگه یه امار تعویض isp از کاربرای اینترنت توی ایران بگیرن رتبه اول جهانیم . هیچ جا اینقدر ملتشون بین شرکتها پاسکاری نمیشن .
دوست زیر سپاس از راهنماییت. زنگ زدم پشتیبانی درست شد البته اینجایی که ما هستیم سرعت بیشتر از 2 مگ نمیره. الان دان استریم روی 12150 هست
منم مثل شما سرویس محدود دارم. براتون یه آموزش حرفه ای آماده کردم تا بتونید مودمتونو تنطیم کنید ساعت 2 و 7 صبخ ری استارت بشه که مصرفه حجمتون مشخص باشه و خدا نکرده حجم دزدی براتون اتفاق نیوفته.
با ذکر منبع share کنید.
Enjoy