سلام... هزینه بدون دستگاه پخش 1.5 تا 2 تومننقل قول:
سلام... هزینه بدون دستگاه پخش 1.5 تا 2 تومننقل قول:
یعنی صدایی که از بلندگو ها یا ساب (همگی متصل به آمپ) خارج میشه خیلی پایین هست و ولوم پخش رو هم که زیاد می کنم تاثیری نداره. گین هم تنظیم هست. همین آمپ رو به یک پخش دیگه وصل می کنم درست کار می کنه.نقل قول:
راستش چند وقت پیش سیم چراغ پشت آمپر با یکی از سیم های بلندگو عقب اتصالی پیدا کرده بود و وقتی پخش روشن میشد و از بلندگو ها صدا خارج میشد، چراغ پشت آمپر هم متناسب با صدا روشن خاموش میشد. و وقتی هم چراغ پشت آمپر رو روشن میکردم، دیگه صدایی از بلندگو ها خارج نمیشد و باید پخش رو روشن خاموش می کردم و چراغ پشت آمپر رو هم خاموش می کردم تا درست بشه. یه مدت این طوری بود که بعد درستش کردم.
الان احتمال میدم به خاطر اون اتصالی ممکنه به خروجی های rca آسیب رسیده باشه.
راه حلی به نظرتون میرسه؟[/QUOTE]
سلام.
بله ممکنه پری آسیب دیده.باید به تعمیر کار مراجعه نمائید.
باید تک استیج نصب کنید.نقل قول:
من پیشنهادم با توجه به بودجتون اینه:
کامپوننت RS165 جفتی 600
آمپلیفایر ML95.4 قیمت 800
ساب ووفر M12 قیمت 300
باکس سیلد 120 .
سلام دوست عزیز.نقل قول:
پخشتون خیلی جالب نیستا توقع بالائی نباید داشته باشین.
7158 بیس خوبی میزنه منتها حتما امپ نیاز داره.
یعنی کلا درایو کردن اسپیکر بدون امپلیفایر رو بهتره از ذهنتون پاک نمائید.
البته بدون آمپ هم خیلیها اسپیکر نصب میکنن منتها ما اینجا اصول اولیه رو خدمت دوستان عرض میکنیم تا با دید بهتری بتونن تصمیم بگیرن.
به نظر من یه اسپیکر سبک مثل هلیکس E69X تهیه نمائید.چون هزینه آمپ برای همچین پخشی به صرفه نیست به نظر من.
سلام.نقل قول:
بله ممکنه پری آسیب دیده.باید به تعمیر کار مراجعه نمائید.
باید تک استیج نصب کنید.
من پیشنهادم با توجه به بودجتون اینه:
کامپوننت RS165 جفتی 600
آمپلیفایر ML95.4 قیمت 800
ساب ووفر M12 قیمت 300
باکس سیلد 120 .[/QUOTE]
آقا حمید ممنون که جواب میدید. امکان داره یک ایمیل یا آی دی، من از شما داشته باشم؟
ایمیل بنده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم.
سلام آقا حمید عزیز
آقا بنده 206 رو فروختم مگان گرفتم متاسفانه سایز اسپکرهایه دربهای مگان 13 سانتی هستش حالا مجبورم کامپهای هلیکس رد کنم برن دو جفت کامپ 13 برایه درب ها بگیرم نظر خودم رویه SQX130 هستش نظره شما چیه ؟
آمپ چهار کانال: G4 helix
آمپ مونو : کنوود 6105
ساب : SQX08 VB
آر سی ها : گلیدن Zero
پخش : کننود 7056
اگه نیاز به عوض کردن الباقی لوازم هم هست بفرمایید
توقع هم که فقط کیفیت هستش
ممنون
آقا حمید ممنون که جواب میدید. امکان داره یک ایمیل یا آی دی، من از شما داشته باشم؟نقل قول:
ایمیل بنده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم.[/QUOTE]
سلام سعید جان. انجام وظیفه میکنم.
یه میل فرستادم براتون
سلام حامد جان خوبی شما؟به سلامتی ان شاءالله مبارک باشه:n16:نقل قول:
sqx که دیگه نمیارن اما بدون شک و بدون شک rsx130 بهترین انتخابه برای شما.الان 165 ش رو برای حسین فرستادم خیلی راضیه.این از کامپوننت. راستی قیمتش هم جفتی 720 تومن هست.
آمپلیفایر ماسکنی one 130.4 قیمت 1450
7056 موجود نیست تولید نمیشه.اگر خودت داری که هیچ اگر نداری سونی x100bt میتونه گزینه خوبی باشه.فقط ایرادش LCD تک خطشه.
بقیه لوازم رو موافقم.
قیمت sqx08 vb هست750
سلام خسته نباشیدنقل قول:
من حودم کامپ جلو 165 زیرو هستش برای استیج عقب بخوام کامپ اضافه کنم به نظر شما از چه کامپ های میتونم استفاده کنم از برند گلیدن که فیدر هر دو مساوی باز باشه صدام دوتایی نشه و یک دست باشه؟ rsx با zero 165 به نظر شما جور در میاد صدا یک دست میشه و همخونی داره ؟
در مورد پخش سونی نمیدونم شما صداش رو با گلیدن شنیدید یا نه و در خوب بودن پخش سونی که شکی نیستش ولی این پخش با گلیدن که صدایه توییترش بازه جور در نمیاد و بیشتر اذیت میکنه و صدا تیز و خشک میشه من خودم با as100.4 بستم کلی هم با تنظیمات پخش و گین آمپلی و... امتحان کردم به نظر من و چند تن از دوستان دیگه که همگی سونی داشتن با کامپ گلیدن بهترین گزینه در حال حاضر پخش bt610 کنوود هستش سبک صداش تو مایه های سونی هستش ولی با تنظیمات بیشتر و صدایه گرم و تر و دلنشینتر کسانی که میخوان برن سراغ گلیدن با این پخش صدایه بهتری میتونن دریافت کنن و پشیمون نمیشن
سلامی دوباره به اساتید گرامی مخصوصا آقا حمید عزیز
دوستان ببخشید اگه ممکنه چند مورد میدبیس 6/5 یا 8 اینچ بهم معرفی کنید
ممنون میشم
اساتید نظری نداشتین؟نقل قول:
سلام
من دوتا باند kenwood ps6985 دارم می خوام اندهای جلو فابریک رو عوض کنم و دوتا باند گرد بگیرم به نظر شما چه مدلی بگیرم ..
ضبطم فابریک کارخونه داشبورد جدید پژو هست...
سلام ، ممنونم آقا حمید
عرضم به خدمتت که اون لوازمی که نوشتم رو همشون رو دارم از رویه 206 باز کردم الان متوجه شدم که دربهای مگان 13 سانتی میخوره ولی کامپ های من 16 سانتی هستش ، چون نمی خوام طاقچه عقب رو سوارخ کنم میخوام یه جفت کامپ 13 سانتی که شما لطف کردین معرفی کردین رو بزارم و کامپ های هلیکس رو بفروشم با اینکه ازشون خیلی راضی بودم به هر حال یه چند روز دیگه مزاحمت میشم واسه کامپ های جدید
راستی حمید جان zero130 چطوره ؟ نظرت چیه در موردش ؟ قیمتش چنده ؟
سلام دوستان
یک سوال داشتم، رادیو پخش Sony MEX-GS820BT موج SW رو قوی می گیره یا اصلا پشتیبانی نمی کنه ؟ چه ضبظی موج SW رو خوب و قوی می گیره و کیفیت صدای خوبی داره و جدیده ؟ تا 700 تومان.
سلام.نقل قول:
من در خدمتم.زیرو 130 رو شرکت نمیاره. فقط 165 وارد میشه وگرنه اونم خیلی خوب بود.
سلام.نقل قول:
من این مدل رو نمیدوم ولی به طور کلی سونی قدیم تو رادیو و دریافت موجهای کوتاه خیلی خوب عمل میکرد. احتمالا این مدل هم همینطور باشه.
سلام.نقل قول:
بله بهتره برای عقب هم همون زیرو تهیه بشه.
با کن وود 610BT هم کاملا موافقم. تو رنج قیمتی زیر 500 واقعا گزینه خوبیه و بلوتوث هم داره همچنین فلک هم پخش میکنه.
سلام بر دوستان و اساتید گرامی
یه راهنمایی می خواستم برای درایو دو جفت کامپوننت 80 تا 100 واتی. آمپ 4 کانال تو رینج قیمتی متوسط (تا 600 تومن) مد نظرم هست که هم از نظر قدرت متعادل باشه هم از نظر کیفیت. خودم به این گزینه ها رسیدم. نظر شما در مورد این 3 آمپ چیه؟ (تو این رینج، ممفیس آمپ مناسب داره؟)
1- Massive Audio Nano Block NX-4
2- Helix G4
3- Ground Zero GZTA 4125X
با تشکر
با سلام به همگی
دوستان خدمتتون عرض کنم :
از هفته پیش که آمپ گلیدن رو نصب کردم کیفیت صدا واقعا بهتر شده.
تا ولوم آخر یعنی 35 دیگه چیزی به معنای به هم ریختگی صدا ندارم.
چیزی که برام خیلی قابل حسه و دوست دارم بهتون بگم :
قبلا شنیدن پشت سرهم آهنگها باعث زود خسته شدنم میشد ولی فعلا دیگه خدارو شکر همچین حسی در من وجود نداره.
افزایش کیفیت بعضی آهنگها از 50 درصد هم حتی میتونم بگم فراتر رفته.
خلاصه تازه با معنی یک صدای خوب آشنا شدم.
از زحمات و پیشنهادات حمید آقا و امیر جان کمال تشکر رو دارم.
شنیدن یک صدای خوب واقعا لذت بخشه.
سلامنقل قول:
Helix G4 گزینه ی مناسب تری هست.
اون آمپ مسیو خیلی بد صداست. نمونه ی گرندزیرو هم راضیتون نمی کنه.
یک سوال مبتدی
وقتی یک امپی رو ی هر کانال مثلا 80 وات می دهد این 80 rms در حالت گین باز می دهد یا درحالت گین بسته؟؟
ممنون امیر خان. ممفیس تو این رینج (ترجیحا تا 100 وات) آمپ خوب داره؟نقل قول:
سلام. اصلا گین ربطی به توان خروجی امپ نداره. گین برای اینه که با توجه به ولتاژ خروجی پخش امپو تنظیم کنید. پخش اگه 2 یا 4 یا 5 ولت یا هر ولتاژ دیگه ای که امپ ساپرت کنه باشه، در همه حالات خروجی امپ 80 واته.نقل قول:
سلام
مغازه دار گفت وقتی امپو از جعبه درمیاری گینو رو همون حالت شرکتی بزار حالا امپ مونو 8106 گین شرکتیش رو 1ولت بود حالا گینو چند روزه گذاشتم رو 1ولت ولی هنوز در هم ریزی بیس نداره ولی ساب ویبره های بهتری اجرا میکنه حالا برام عجیبه که اگه گین باید مطابق با ولتاژ خروجی پخش تنظیم بشه پس چطوره ?یعنی حرف مغازه دار درسته؟!:n13:
چون ازونور هم گین امپ 4کانال که باندهام بهش وصلن رو حالت شرکتی 2ولت بوده الان اونم تقریبا رسوندم به 2ولت صدا بلندتر شد فقط رو بعضی اهنگا که صداشون خیلی بلنده رو اون 2 ولوم اخر یخورده صدا دیستورت میشه ولی برا اهنگا که صداشون کمتره قشنگ تا ولوم اخر هم خوبه
با سلام، دوستان دو جفت کابل RCA داشتم که فیش هاشون از یه طرف کنده شده، میخواستم بدونم میشه کاریش کرد؟ مثلا با لحیم مجدد فیش رو به کابل وصل کنم (رو کیفیت تاثیر داره؟ نویز میندازه؟) یا اینکه که دیگه باید فاتحه کابل ها رو بخونم!؟
سلام.نقل قول:
عجب داستانهائی میگن این فروشنده ها:n02:
مگه آمپ دیفالت میدونه چه ولتاژی قراره بهش وارد بشه و خودش رو مچ کنه؟باید حتما خود مصرف کننده با گوش تنظیم کنه.حالا آمپ شما دقیقا روی همون حالت به صدای خوب و گین صحیح رسیده برام جالبه:n06:
سلام.نقل قول:
اگر کابل جنس خوبه بله میتونید درستش کنید اما اگر ارزشی نداره یه جفت کابل استاندارد آک بگیرین 40 تومن.
برند کابل کارینا هست، و اینکه درحقیقت سیم پاره شده (دقیقا از سر خود فیش جدا نشده)، میخوام دو تا سیم رو به هم لحیم بزنم، باز به نظرتون ارزش داره یا همون کابل جدید تهیه کنم؟نقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم، من یه آمپ 4 کانال کنوود 8401 دارم که میخوام بهش فقط یه ساب کنوود hqr3000 وصل کنم، با توجه به مشخصات آمپ (
- Power Output at 2 Ohms, at 14.4V (1kHz, 0.8% THD): 90 Watts x 4
- Power Output at 4 Ohms, at 14.4V (20Hz-20kHz, 0.08% THD): 60 Watts x 4)
و اینکه هدیونیت xb100 سونی هست، می خواستم بدونم با توجه به توان 100 واتی خود هدیونیت، نظرتون چیه اصن از آمپ استفاده نکنم و از خروجی هدیونیت برای ساب استفاده کنم؟
درود. فیوزای توی موتور پراید من هی میسوزند. پر مصرف کننده هامم یه سیستم زیر 500 واتی و یه جفت زنون 35 واتی اند. داستان چی میتونه باشه؟
سلام دوستان من پخشم پایونر 1450UB هست بانای جدیدم رو که 6976s رو وصل کردم و امپلی ندارم وقتی صدا رو میبرم روی 40-50 اینا صدا در هم ریخته میشه و موقع بیس زیاد نور پنل ضبط کم میشه و نور زیر سقفی هم همینطور !انگار ولتاژ میکشه!
سیم هم همون از سیم کشی فابریکی پراید استفاده میکنم
به نظرتون عادی هست یا مشکلی هست ؟ اگه هست چجوری حل میشه ؟
دوستم میگه مشکل از کابل هست و سیم نازک فابریکی پاید هست و باید از خروجی RCA ضبط استفاده کنم و کابل RCA بگیرم بکشم تا مشکل حل بشه ؟ درسته ؟
سلام بر دوستان و آقا حمید عزیز
دنبال یه پروسسور میگردم که هم دسترسی به تنظیمات صدا رو بهتر کنه و هم خروجی های پخش فابریک رو به RCA تبدیل کنه ، چی بگیرم بودجه هم حدود 1 تومن در نظر دارم ، ماشین هم H30 cross هستش
سلامنقل قول:
اصلا ارزش تعمیر و هزینه نداره کارینا.
یه جفت rca گلادن سریه اکو بگیر
در مورد نصب مستقیم درایور به خروجی پخش هم باید عرض کنم بعید میدونم پاسخ گو باشه کلا پخش نمیتونه جای آمپلیفایر رو بگیره.
مسلمه دوست عزیز پخش داره کم میاره. توانی نداره باید حتما با نصب آمپلی خوب این مشکل رو برطرف کنید.نقل قول:
کابل هم مهمه بله هم کابل اسپیکر و هم کابل RCA
سلام حامد جان.نقل قول:
باید پخش سه جفت rca داشته باشه.البته اگر بتونیم با تبدیل های لول به لو لول و بعد به پروسسور بزنیم.ضمنا پروسسور تا 1 تومن هم چیزی پیدا نکردم.
یه دوکانال باید ببندم دیگه؟ چی خوبه به نظر شما؟واسه 6976 که زیاد اسیب بهش نرسه ؟نقل قول:
با تشکر
سلام دوستان .چرا برای sql باید سیلد بست? مثلا سیستمای خونگی از پایین. ترین ها تا hifi اصلا سیلد معنی نداره یا حد عقل تا جایی که من دیدم.اما ماشین نه حتی تا جایی که خودم گوش دادم یه سری فرکانسا تو سیلد میره به افق:n09:اگه مثلا بگیم چون سایز ساب بزرگه حجمش صداش زیاده که خوب 8 اینچم سیلد می بندن:n41:
سلام
دوستان لطفا برای درهای جلوی سمند بهترین باند زیر 150 تومن و برای عقب ماشین هم یه جفت باند خوب که دست دومش حدود 200 باشه معرفی کنین
داخل درهای عقب باند نمیگذارم. آمپ هم نمیبندم.
در ضمن من صدا را خیلی زیاد نمیکنم(یه مقدار بیشتر از متوسط) و بیشتر میخوام صدا کیفیت داشته باشه
ممنون
سلام دوستان
برای تبدیل خروجی high voltage هدیونیت به RCA از این تبدیلا میشه استفاده کرد ؟ کسی انجام داده تا حالا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان من برای قسمت تنظیمات هدیونیت ماشینم و چندتا مشکلش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسیدم ولیی جوابی نگرفتم و اساتید و کارشناسان این سایت منو قابل ندونستن.
برسیم به بحث شیرین انتخاب RCA!! :n01:
قطعا توجه به اکسسوری خوب در یک سیستم کیفیتی خیلی نکته مهمیه! و من خودم قبلا تاثیرشو در بلندگوی مانیتورینگ(در منزل) دیدم
الان برای سیستم ماشینم میخوام به جهت اتصال هدیونیت به آمپ باید RCA تهیه کنم
قصدم اینه آمپ به جهت عدم خودنمایی و همینطور Save شدن فضای صندوق زیر صندلی راننده نصب بشه(احتمالا بین 2 تا 3 متر و 2جفت 2سر به 2 سر لازم بشه! برای ساب هم جدا) لازم باشه
تو بررسی که کردم ظاهرا موارد زیر(که سرشون به تنشون بیارزه تو بازار ما هست):
دایو (قیمت ندارم)
استریت وایرز(ام تی ایکس) (قیمت ندارم)
کانکشن فرست (قیمت ندارم)
گلیدن اکو (قیمت ندارم)
کوردیال (3متری یک عدد دو سر به دو سر حدود 80 هزار تومن)
کانکشن بست (قیمت ندارم)
گلیدن زیرو (قیمت ندارم)
آیوریکس نقره (قیمت ندارم)
مانستر (از مدل و قیمت اطلاعی ندارم)
چرنو استاندارد (قیمت ندارم)
چرنو اوریجینال (قیمت ندارم)
و...
صحبت اینجاست اصولا با توجه به قطعات من (کامپ فوکال 165FX، کواک هلیکس E5X.2 و هدیونیت پایونییر Z7050 ایندش) تو کدوم سطح حداقل هزینه رو باید برای RCA بکنم؟! منظورم اینه خوب من قطعات خوبی دارم ولی خوب تو رنج خوب هست و نه High End مثل قطعاتی نظیر (فوکال لاین کی2 پاور به بالا) و یا گلیدن(زیرو pp به بالا) و یا هلیکس(کامپتیشن به بالا) و یا آدیسون(تسیس به بالا)
خوب اینا های اندن و اکسسوریشون هم باید های اند باشه(مثل لاین های رده بالای چرنو) معمولا سازنده های کاردرست محصولات صوتی یه لاین میانی(قبل از های اند) دارن تو محصولاتشون که اصلاحن Performance نام گذاری میشن!
این لاین Performance از حیث کیفیت صدا و قدرت از حد وسط بالاتره و به خوب متمایله ولی خوب ارزون تر و اقتصادی تر هست از لاین High End اون کمپانی! حداقل کامپوننت من که تو این رده هست! پس ظاهرا و علی القاعده باید اکسسوری که برای قظعاتم بگیرم هم تو لاین Performane باشه تا مچینگ سیستمم برقرار باشه
حالا حمیدجان، امیرجان، حسین جان و سایر اساتید نظرتون چیه؟ من کدوم RCA موجود تو بازار رو بگیرم که حداقل امتیازات لازم رو داشته باشه و به قطعاتم بخوره؟
کسی جواب نمیده؟نقل قول:
حمید اقا ساب rs12 الان چنده؟
سلام.نقل قول:
بهتره 4 کانال نصب کنید.چقدر میتونید هزینه کنید؟
سیستمهای سیمنائی خانگی کلا داستانشون متفاوته اصل جنس دراویر پارامترها و.... همه متفاوت هستن با داخل خودرو.اونجا باید ساب رو فرکانس پائین تیون بشه و حتما پورتد باشه تا افکتها با قدرت هرچه تمام تر اجرا بشن. باس عمیق تو صحنه های انفجار رو یه باکس پورتد خوب میتونه اجرا کنه.مخصوصا اگر کابین از چوب باشه.نقل قول:
تو ماشین و سیستم کیفیتی قدرتی باید بیس سال ووفر سوار بر کامپوننت باشه.دقیق ولی هیچ باکس پورتدی نمیتونه مثل یه باکس سیلد از عهده این کار بر بیاد.
سلام پیام جان درست گفتم؟خوبی شما؟نقل قول:
اصلا سمت کارینا نرو مزخرفه.برای چی میخوای استفاده کنی؟منظورم لوازمت هست؟
سلام.نقل قول:
یک کلام زیرو گلیدن. ان شاءالله هفته دیگه موجود میشه حدود 120 فکر کنم بشه این سری
470 تومن.البته این قیمت تا شنبه هفته بعد هست.چون لیست قیمت جدید احتمالا اعلام خواهد شد.نقل قول:
سلام دوستان یه راهنمایی میخواستم درباره ی ارتقا سیستم
اول اینکه هزینه برام مهمه یعنی میخوام تغییرات ارزششو داشته باشه
سیستم فعلیم به این صورت هست
پخش فابریکی اندرویدی
آمپلی پایونیر 8604
استیج جلو کامپ هرتز 165xl
استیج عقب کامپ گرندزیرو gzuc 650sq
ساب اکتیو jbl basspro sl
اینجور که میبینید انواع مختلف از قطعات مثل آش کنار هم هستند!!! :) علتش هم اینه که تو برهه های مختلف زمانی خریداری شده و به این شکل در اومده
حالا میخوام سیستم رو تبدیل به یک سیستم کیفیتی بکنم الان صدای مید اصلا ندارم و شدیدا احساس میشه و خیلی به صدای فراگیر علاقه دارم (تو خونه یه دست لاجیتک z5500 دارم میخوام تو ماشین همچین صدایی داشته باشم) و اینکه نمیخوام به پخشم دست بزنم چون واقعا از امکاناتش خوشم میاد
ممنون میشم پینهادتون رو بفرمایین حدود سه تومن میتونم هزینه کنم
یکی از نصاب های شهرمون این پیشنهاد رو داد که یک پروسسور تهیه کنم و دو عدد میدرنج به استیج جلو اضافه کنم برای این کار یه آمپ دیگه هم باید تهیه بشه و سر این موضوع که میگفتن کراس اور کامپ های جلو رو حذف کنیم بحثمون شد به این طریق که ۶ کانال از پروسسور رو اختصاص بدیم به استیج جلو و یک کانال به ساب و یه کانال به صورت مونو به استیج عقب
نظرتون در مورد حذف کراسور ها چی هست؟
اساتید لطفا پیشنهاداتون رو در مورد تغییرات بدین نمیدونم چیکار کنم تغییراتی تو قطعات لازم هست بفرمایین
سلام
می خواستم بپرسم با توجه به اختلاف تقریبا دو برابری Zero 165 pp با Zero 165 آیا از نظر کیفیت هم همین نسبت برقراره یا اینکه رنگ صدای هردو یکیه و فقط از نظر توان متفاوت هستن و دیگه اینکه آیا میشه Zero165PP رو با AS100.4 درایو کرد بطوری که دوکانال بره برای کامپوننت و دوکانال هم بریج بشه برای یک ساب نقلی ؟
سپاس