راستش بد جور به خوذمو گرفتار تعویض های مکرر هدفونهای این ایر کردم ،شاید انتظار زیاد بالایی ازشون نباید داشت چون با یه مسئله مهم مثله راحتی اسفاده روبرروییم،از اونجایی که فیزیک هر گوش با دیگری متفاوته حتی ممکنه هدفون های گرونقیمت برای کاربری به این لحاظ راضی کننده نباشه.اینی که می فرمایید تو دو تا کلاس متفاوتند حق با شماس ولی توی کامفورت بودن از x10 زیادتعریف کردن .من نظر کاربری رو داشتم می خوندم که shure 535 داشت و نوشته بود بعد از 30 دقیقه استفاده فشار زیادی به گوشش می آورد و دردناک میشد.البته قبول دارم تو همه اینطور نیست.دوم اینکه خب شور و وستون اینجا پیدا نمیشه یا حداقل من ندیدم.(اگه کسی سراغ داره بگه).امروز می خواستم برم x10 بگیرم.ولی میفرمایید حتی الکترونیک جواب نمی ده.من چند تا سبک گوش میدم.کلاسیک،راک،آلترناتیو امبینت،دارک فولک و...جزییات و وضوح و شفافیت و تفکیک صدا و بیس برام مهمه اما مهمتر راحتی استفاده به مدت طولانیه.یه گزینه دیگه که اومد تو ذهنم sony ex1000 بود.اما زیادی اندازش بزرگ به نظر می رسه .اینی که گفتم رو آیپاد بله درسته x10برا محصولات اپل طراحی شده اما اهم 50 یک کم بالا نیست برا این پلیر.یعنی راحت میتونه درایو کنه .گرچه آیپاد نباید ادعایی رو صدای خروجیش داشته باشه .حتی sony nwz 454 صدای به مراتب با کیفیت تری از آیپادم داشت.توی natural sound و آیسولیشن 535 یه محصول فوق العاده بود.حالا از دوستان کسی میتونه بگه با توجه به اینکه x10 حدود 290-280 هستش نسبت به قیمتش و این سبکها آیاانتخاب معقولی هست یا نه.اگرم کسی هدفون بهتری مثه وستون و شور سراغ داره بگه.ممنون.