چه سرویسی دارید؟نقل قول:
Printable View
چه سرویسی دارید؟نقل قول:
یعنی های وب قاتی کرده که شما 100 گیگ دان کردی:n04::n13:نقل قول:
سرویس 1mb دارم سرعتم تو روز 700 شبا 300 میشه اینم با 5 تا فشفشه 15 تاینقل قول:
دوستان تعجبی از قیمتها چرا میکنید؟ وقتی قانون ابلاغ بشه تعجب نداره که. طبق این ابلاغ قیمت 5 گیگ اول هر گیگ 3600 تومن، 5 گیگ دوم 2800، 10 گیگ سوم 2400، 20 گیگ چهارم 2000 و مابقی 1600 تومن خواهد شد. بنابراین فرض کنید میخواهید 35گیگ حجم بخرید، در اینصورت هزینه اش خواهد شد:
(5*3600)+(5*2800)+(10*2400)+(15*1600)=80000
برای هر حجم دیگه هم همینطور محاسبه میشه. ضمنا خدمت همه دوستان بگم مدیرعامل های وب اهل گرگان هستند و این شرکت ابتدا در این شهر دایر شد و سپس به تهران رفت. کیفیت این سرویس دهنده در استان گلستان از مابقی استانها بمراتب بالاتره و مثلا در طرح 512 اگر تمایل باشه روی 8 مگ هم میبندند که در سایر استانها این عدد، حداکثر 4 مگه.
آقا یکی باید اصولی توضیح بده کسی نیست
سرعت 8مگ دانلودش چقدر باید باشه آپلودش چقد باید باشه پینگش چقدر باید باشه
سرعت 8 مگ دینامیت باید ببینی روی 4 مگ بسته شده یا 6 یا 8. از طرفی خطوط ارتباطی اکثر شهرهای ایران یک حداکثر کشش را در انتقال داده در اختیار داره که از مخابرات مرکزی اگر پرسیده شه بهتون میگن. ولی با توجه به تحقیقی که در مورد تهران و 2-3 شهر بزرگ و کوچیک ایران کردم، بین 4.5 تا 7 مگ این عدد خواهد بود که باز به عوامل مهمی مثه کیفیت سیم مسی که از مرکز مخابراتی تا دم در خونه کشیده شده، کیفیت سیم که داخل خونه اومده، فاصله مرکزمخابراتی تا خونه و نویز خط بستگی داره. توجه داشته باشیم کیفیت سیم کشی از مرکز مخابرات تا خونه دست ما نیست ولی مثلا من با 60 تومن هزینه، سیم کشی ساختمونمون را ارتقا دادم و واقعا نویز کم شد و شاید تا 1 مگ بهبود در گرفتن پهنای باند را شاهد بودیم.
نتیجه: در طرح 8 مگ سرعت دانلود بین 550 کیلو تا 900 باید باشه(پس اگر شما 550 دان میکنی و دیگری 900 اصلا توجه نکن و مشکلی نداره) و سرعت آپلود باید روی 1 مگ بسته شده باشه ولی حتی روی 512 هم بسته شده باشه خوبه. پینگ هم تا 150 خوبه.
جوابت رو همون اول که پرسیدی دادم که عزیز دلم. اولا بستگی به مرکز مخابرات داره که شلوغ باشه یا نه دوما کیفیت خطت خیلی مهمه. بطور معمول باید بالای ۷۰۰ دانلود کنی و در شرایط خوب حدود ۱ مگ. پینگ هم همونطور که گفتم به شرایط خط و مرکز خیلی مربوطه ولی کلا پینگ های وب معمولیه.نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
سلامنقل قول:
دوست عزیز من 1 مگ از های وب گرفتم مودم من برای دانلود روی 8189 بسته شده و آپلود 1024 بسته شده و من با دومتر که چک میکنم هنگام تست سرعت دقیقا روی 1.3mB/s میایسته و شبانه هم روی 498kB/s می ایستهو رنگ قرمز در دومتر هست و آپلود روی 250kB/s می ایستهو رنگ سبز در دومتر هست با این تفاسیر گفتم نظر شما در مورد دانلود و آپلود من چیه ؟
در ضمن عدد و نوع نوشتن سرعت به همین طریقی هست نوشتم و مگا بایت و کیلو بایت هست چرا این تصویر گذاشتم با دومتر همخوانی نداره ؟ در صورتی هر دو روی کیلو بایت تنظیم شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا سرعت رو نرم افزاری محدود میکنن یعنی با اینکه خط شما روی 8 بسته شده ولی سرعت روزانه و شبانه با نرم افزار ست میشه. دوما سرعتی که نوشتی کیلوبایت هست ولی عکسی که از اسپیدتست گذاشتی مگابیت. به بایت و بیت دقت کن. بنابراین سرعت دانلودت روی 1 مگ هست که معادل همون طرحی هست که خریدی. سرعت آپلودت هم روی 1 بسته شده و طبق عکس تقریبا همونقدر هم داری. سوما اگه سرعتی که میگیری ثبات داره یعنی وضعیت خطت هم خوبه. پس حالشو ببر... :n02:
سلامنقل قول:
عکس و نرم افزار هر دو روی کیلو بایت هست .
آره ثبات داره الان هم گذاشتم برای دانلود 640کیلو بایت دانلود میکنه با idm و مشکلی هم نداره