بروسی منظورته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بابا بروسی که گی باز نبود
اون یارو که تو پارک میرفت باید دنبالش میرفتی ببینی کی اذیتش میکنه
همون که لامبرگینی رو داد
من بعد از اون مرحله رفتم دوباره توی اون پارکینک ولی جا تر بود و خبری از لامبورگینی نبود
من یه سوال از راک استار دارم ... این که اومده یه فیزیک عالی واسه بازیش تو این نسخه ساخته چرا کاری نکرده که این نیکوی بدبخت بتونه اجسامی که در مقابلش هستن رو تشخیص بده ... الان دستت رو بزاری رو شیفت و بدویی اگه جلوت یه دیوار باشه بازم میدوعه ... این بنده خدا تشخیص نمیده که این دیواره و باید وایسه ... من به این نکته تو بازی ها خیلی توجه میکنم و واقعا با این حرکت کاری میکنن که آدم از بازی زده بشه، تا حالا دو تا بازی کردم که به این نکته توجه داشتند ... یکیش Assassin's Creed و یکیش Stranglehold بود، البته TombRider:UnderWorld هم بدک نبود.
بله ! مثلا من میخوام از یه جایی بپرم (نرده) میدوئم میره روش بازم میدوئه !
یه نفر به من جای دوست هامون رو بده.همون های که تو نقشه با ادمک های سبز رنگ هستن.بری پیششون بهت ماموریت میدن.ممنون.
اخر هیشکی به ما ادرس خونه اون یارو گی بازه رو نداد ها
یادتون باشه
گی باز کیه ؟ اسم دقیقشو به انگلیسی بگو پیدا کنم
نقل قول:بابا منظور دوست ما Florian یا همون Bernie (بارنی) هست . همون مرده که تو جنگ همراه نیکو بود . نیکو فکر کرد اون بهش خیانت کرده . اومد بکشش دید که به کلی عوض شده . شده بود مثل زن ها.نقل قول:
تا اونجایی که یادم میاد حاشیه ی سمت چپ شهر وسطی رو به سمت پایین دنبال کن پیداش می کنی . و یادمه که این طرف خیابون خونه اش بود ، اون طرف خیابون هم به دریا منتهی میشد یه جورایی . الان نقشه ندارم شرمنده نشد بهتر توضیح بدم .
ویرایش :
دو سه تا پست بالاتر چند تا نقشه هست . شماره ی 12 رو پیدا کردی ؟
خوب حالا خیابون طولانی و بزرگی که سمت چپشه و از پایین تا بالای شهر میره رو پیدا کن ( دوتا خیابون موازی هم اند ) تو اون خیابون حول و هوش همون نقطه ی 12 بگرد پیداش می کنی .