دوستان گوشی من یه مشکلی داره . وقتی اس ام اس فارسی میگیرم و میخام برای کسی فوروارد کنم به جای تمام کاراکترها فقط علامت سوال برای طرف ارسال میشه .
الان رامم 2.2.1 هست . با 2.2 هم همین مشکل را داشتم .
دوستان گوشی من یه مشکلی داره . وقتی اس ام اس فارسی میگیرم و میخام برای کسی فوروارد کنم به جای تمام کاراکترها فقط علامت سوال برای طرف ارسال میشه .
الان رامم 2.2.1 هست . با 2.2 هم همین مشکل را داشتم .
دو تا از کارهای موثری که برای کاهش مصرف باتری میتونید انجام بدید کالیبره کردن باتری با استفاده از برنامه BatteryCalibration و نصب برنامه PowerMax هست.نقل قول:
من خودم بیشتر از رامهای کاستوم استفاده میکنم و خیلی هم راضیم. البته رام های کاستوم کم و بیش مشکلاتی دارند ولی به خاطر کارایی و ظاهر متفاوتشان حتماً ارزش امتحان کردن رو دارند. از بین کاستوم رام ها من نسخه رسمی MIUI رو علی رغم مصرف بالای باتریش بیشتر از همه میپسندم.
اگر دنبال یک رام رسمی کم مصرف میگردید من رام Gingerbread 2.3.4 XXJVQ توصیه میکنم البته اگه با فارسی نبودنش مشکلی ندارید. کم مصرف ترین رامی بوده که تا الآن دیدم. علاوه بر این بیشترین تم هایی که برای رامهای رسمی ساخته شده برای این رام هست و بنابراین میشه بهش تنوع ظاهری زیادی داد.
مسیر Messaging\Settings\Input mode را برید و تیک Automatic را بزنید مشکلتون برطرف میشه.نقل قول:
برای کاستوم رام سیانوژن از کجا میشه تم دانلود کنم ؟
سلام. آخرین رام رسمی I9003JPKP5 2.3.4 هست. در آدرس زیر انواع رام ها و آموزش ها رو میتونید پیدا کنید:نقل قول:
کد:http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=1378
از اینجا:نقل قول:
کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=167740
تم از سایت های غیر ایرانی می خوام دان کنم . ممنونم می شم آدرس چند تا سایت بدید
آموزشی نحوه نصب رامی که توی سایت samifirmware هست با موبایلستان داره، اون مرحله به مرحله هست ولی موبایلستان یه دفعه همه فایلها رو با هم ادد کرده، آیا مشکلی پیش نمیاد؟
من تازه i9000 رو گرفتم ولی توی برنامه ها چیزی برای GPS ندیدم! باید دانلود کنم؟ چون معمولا دیده بودم روی گوشیهای با GPS برنامه ی مربوطه نصب هست و نیازی به دانلود نداره
نقل قول:
فرقی نداره ، هردو جواب میدهتک فایل ها با 3 فایل ها هم تفاوتی ندارن ، اما بهتر هست از 3 فایل ها استفاده کنی
مشکل کمتر پیش میاد و احتمال بریک شدن هم کمتر
نقل قول:
برنامه ی GPS که داره عزیز ، اما به صورت آفلاین کار نمیکنه و نیاز به شبکه داره
در مورد برنامه هم پیشنهاد من Ndrive سامسونگ هست که میتونی توسط samsung app دانلودش کنی
حدود 90 مگ ترافیک مصرف میکنه اما فوق العادست
برنامه ی بعدی هم maverick هست که خیلی کم حجم تره نقشه هاش اما اوون زیبایی Ndrive رو نداره، ولی کار راه اندازه و من بیشتر مواقع ازش استفاده میکنم