sms فعال سازی اومده؟نقل قول:
اگه اومده پس باید فعال باشه و اینترنت داشه باشی ولی اگه نداری ممکنه نصاب یوزر و پس رو وارد مودم نکرده باشه یا اشتباه تایپی داشته موقع وارد کردن
خودت یه بار دیگه تنظیمات رو انجام بده و پسورد رو وارد کن
Printable View
sms فعال سازی اومده؟نقل قول:
اگه اومده پس باید فعال باشه و اینترنت داشه باشی ولی اگه نداری ممکنه نصاب یوزر و پس رو وارد مودم نکرده باشه یا اشتباه تایپی داشته موقع وارد کردن
خودت یه بار دیگه تنظیمات رو انجام بده و پسورد رو وارد کن
وقتی زنگ میزنی 707 دقیقا بهت چی میگن؟؟نقل قول:
دوستان من پولم پرداخت کردم و تائید شد
چقدر طول میکشه معمولا بیان واسه نصب؟
1 تا 3 روزنقل قول:
کسی با دانلود از مدیا فایر مشکل نداره؟
دیگه فایلی رو که میخوام دانلود کنم فقط یه دانلود فعال داره!!!(تازه همون یه دانلد هم با سرعت خیلی کمی انجام میشه)
خود سایت اینطوریه؟ یا برای ما اینطوری شده؟
باید از چی تی ان استفاده کنینقل قول:
نقل قول:نه یه بار نه دوبار چند بار تنظیم کردم . تو حساب اینترنتیم که میرم ( با adsl) زده فعال ولی اینترنت ندارم .707 هم یه مشت عوضی نشستن و 2 روز به من میگن تا ساعت های آینده درس میشه آدم ... حساب کردن .میگن باید 24 ساعت از اس ام اس فعال سازی بگذره که الان نزدیکه 48 ساعته ولی خبری نیست . وقتی زنگ میزنم حسابم چک نمیکنن فقط شناسه رو میپرسن با اسم بعد میگن حل میشه . آخه کی ؟ به نظر میاد هیچکدومشون از شبکه چیزی حالیشون نیست . از کنار خیابون یه مشت بیکار ورداشتن آوردن که مشکلاتو ارجاع میدن به جای دیگه . خلاصه اعصابمو داغون کردن . اگه یه بار بگن تا یک هفته دیگه حل نمیشه آدم ناراحت نمیشه این عوضیا هی میگن تا دو ساعت دیگه ولی ....نقل قول:
مودمت چیه؟نقل قول:
چند تا عکس از تنظیماتش بذار و مخصوصا وضعیت سیگنال
در ضمن اگه از وایرلس استفاده میکنی بهتره یه بار هم با لن امتحان کنی تا مطمئن بشی
به 707 هم امید نداشته باش چون حسابت فعاله اونا هم به خودشون میگن که مشکل از پی سی یا مودم خودشه و بیخود تابت میدن تا خودت درستش کنی
همین دیگه!!نقل قول:
اگه از طرف مدیا فایر باشه که نباید با چیز پی ان درست شه!!!
بقیه ISP ها هم همین مشکل رو دارن؟
یه reset default seting بکن ببین درست میشه یا نهنقل قول:
نقل قول:
متأسفانه فقط وایمکس این مشکل رو داره و فقط تک سرور دانلود میکنه
بقیه شرکتها این مشکل رو ندارن