سلام خوبید؟ آره خودمم : دی
نمیدونم اسم من رو چی میخواین بذارید بد شانس یا ... هر چیز دیگه
خلاصه دیروز شنبه بعد از یک ماه و اندی پیگیری های مکرر من و پیر شدنم، پورت من عوض شد ولی مشکل حل نشد همچنان چراغ ADSL یا اصلا روشن نمیشه یا چشمک میزنه و یا بعد از 10 دقیقه روشن میمونه و مودم رو که خاموش روشن میکنم اونم دیگه روشن نمیشه.
با این اوصاف گفتم شاید مشکل از طرف من باشه ، گفتم دونه دونه چک کنم ببینم مشکل از چیه
مودم رو بردم خونه یکی از اقوام چک کردم سالم بود...این از این
مودم رو بدون اسپلیتر و بدون هیچ دستگاه اضافه ای به پریز وصل کردم تمامی تلفن ها و... رو هم از سایر پریز ها کشیدم و مودم رو روی پریز های مختلف تست کردم
مودم رو چند بار ریست کردم
همچنان مشکل پاربرجاست
ولی یه چیزی رو متوجه شدم ،
وقتی مودم روشن وبه سیستم وصله ، اگر از تلفن استفاده کنم و یا با دیال اپ بیام معمولا چراغ روشن میشه و گاهی روشن میمونه.
این مشکل رو دقیقا با پورت قبلی هم داشتم که تو تاپیک اشاره کردم.
این رو به کارشناسشون گفتم ، گفت احتمالا مشکل از اسپلیتر مرکزه.
حالا قراره امروز یکشنبه ساعت 9 کارشناس بیاد بررسی کنه.
حالا سوال هام ایناست:
1 - به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
2 -
از کجا باید بفهمم که واقعا پورت عوض شده و اینا الکی نمیگن که عوض کردیم؟چون 4 شنبه درخواستش ارسال شده و شنبه رانژه شده...این فاصله زمانی معقوله؟ (با توجه به اینکه گفت پورت خالی نداشتیم و پورت شما رو بعد از جمع اوری گیر آوردیم و به شما دادیم!)
3 - دو سه باری که چراغ ADSL روشن موند رفتم Status رو چک کردم نتایج:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون درباره این اعداد و ارقام چیه؟ با توجه به این تصویر امکان اینکه مشکل داخلی باشه هست؟
ضمن اینکه از خود سایتش یه فایل دانلود کردم همون لحظه سرعت دانلود به زور به 30 کیلو بایت میرسید ساعت 5 بعد از ظهر.در حالی که با پورت قبلی با سرعت 400 کیلوبایت دانلود میکرد همون فایل رو.
مرسی برای انکه وقت گذاشتید و پست بنده رو مطالعه کردید.