کسی میتونه یه آدرس دقیق از یه مغازه برا خرید دوربین تو شیراز بهم بده؟
اگه تا ساعت 10.5 یا 11 کسی پیدا شد لطفا" به دادم برسه !!!!
ممنون ...
کسی میتونه یه آدرس دقیق از یه مغازه برا خرید دوربین تو شیراز بهم بده؟
اگه تا ساعت 10.5 یا 11 کسی پیدا شد لطفا" به دادم برسه !!!!
ممنون ...
دوستان بین G11 و fz35 موندم. زوم بالا برام مهم نیست. بیشتر کیفیت عکس مهمه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوست من دوربین خوبیه . اما نمی دونم چرا فروش نداره ! نه تو مغازه من نه مغازه همکارام همه دارند می نالند از فروش پایین این دوربین !نقل قول:
خوب خرید دوربین یه خرید سلیقه ایست . من خودم تو این رنج بجاش sx120 می خرم .
شنیدم نویز تصویر این دوربین در شب خیلی پایین تر از sx200 است .
مسلما از لحاظ كيفيت عكس ، G11 به مراتب از FZ35 بالاتره . در خريد G11 به خاطر عكسهاي خوبش شك نكن .نقل قول:
1- لطفا بگین بین دوربین های زیر کدام مناسبتر است:
Canon IXUS 100 IS قیمت حدود 215 تومان
Canon IXUS 200 قیمت حدود 255 تومان
Canon IXUS 120 قیمت حدود 250 تومان
راستش تا اونجایی که فهمیدم IXUS 100 IS منظره یاب اپتیکال داره و بقیه نداره
IXUS 200 نمایشگر 3 اینچ لمسی ولی اون دوتا 2.5 و 2.7 اینچی و غیرلمسی است.
IXUS 200 باطری لیتیومی NB-6L و اون دو تا NB-4L دارند.
IXUS 200 زوم اپتیکال 5X داره و اون دو تا 4 و 3X.
IXUS 100 IS تنظیم دستی شاتر داره و اون دوتا نداره.
حال با این تفاسیر و با توجه به قیمت کدوم مناسبتره؟
2- چه تفاوتی بینIXUS و IXUS IS و PowerShot و SX و ... است. کدام برای مصرف کننده آماتور بهترین انتخاب است.
سلام دوست مننقل قول:
اول سوال 2 -
سری ایکسوز کانن : در این سری کانن بیشتر به زیبایی و نازکی دوربین توجه کرده . دوربین ها خوبی اند مخصوصا ایکسوز 110 و ایکسوز 200 . و میشه گفت دوربین پوفروشی است ایکسوز 100 ! ( البته به نظرم نویز تصویرش زیاده اکسوز 100)
سری پاورشات کانن : در این سری توجه بیشتر به امکانات دوربین است تا ظاهر نازک آن ! این سری معمولا ظاهری بزرگتر از سری ایکسوز دارند . البته جنس بدنه سری ایکسوز آلومینیوم و ضد خش است و سری پاورشات اغلب پلاستیک فشرده است .
ixsus is :
is علامت اختصاری لرزشگیر دستی دوربین است
Sx:به دوربین های کانن که قابلیت تنظیمات نیمه حرفه ای دارند ابتدای آنها بکار میره . و در کل جز خانواده پاورشات محسوب میشوند . جنس بدنه بهتر - تنظیمات نیمه حرفه ای ساده و یا حتی پیشرفته - زوم اپتیکال زیاد از خصوصیات این سری sx از سری پاورشات هست .
خدایش خسته شدم دیگه تایپ کنم ..
شاید اگه برای خودم میخواستم از این چندتایی که شما میخوایید انتخاب کنید ، خودم ایکسوز 110 و یا 120 و یا 200 را روش فکر میکردم . انتخاب از بین این چند تا بسته به سلیقه داره من ایکسوز 200 میخریدم .:11::11:
راستی تصور نکنم ایکسوز 100 تنظیمات دستی سرعت شاتر داشته باشه !!!!:10::10:
IXUS 100 تنظیمات دستی شاتر و اندازه دیاف نداره
SX120 تنظیمات دستی کامل داره ولی فیلمبرداری HD نداره :)
پس چی شد این جریان خرید از کانادا .نقل قول:
اصلا به فکر گارانتیش نباش من خودم برات با هزینه کمی گارانتی میکنم و حتی بیمه نامه هم بهت میدم ! :11:
شما چطور از کانادا خرید میکنید ؟؟:10:
البته فکر کنم قیمت دبی هم همین حدود باشه :)نقل قول:
اگه اونجا هم آشنا دارید می تونید بخرید
سلام به تمام دوستان عزیز:
دوربین عکاسی می خواستم با قیمت 200تا 300 تومان فقط هم کیفیت عکاسی می خواهم اصلا برام فیلمبرداری مهم نیست چون برای فیلمبرداری سونی با هارد 60 گیگ دارم .(dcr-sr85)
از نظر عکاسی می خوام که حرف نداشته باشه واگر مدلی پیشنهاد می کنید که از نظر عکس برداری عالی است اما از رنج قیمت 200تا300بیشتر هست پیشنهاد کنید تا برسی کنم.
با تشکر از تمام دوستان
هادی