سلام. من یبار کارشناسی دولتی خوندم و لیسانسمو گرفتم. الان دوباره کنکور دادم کارشناسی قبول شم پیام نور یه رشته دیگه. من میتونم از معافیت تحصیلی باز استفاده کنم یا حتما باید برم ارشد؟
ممنون
سلام. من یبار کارشناسی دولتی خوندم و لیسانسمو گرفتم. الان دوباره کنکور دادم کارشناسی قبول شم پیام نور یه رشته دیگه. من میتونم از معافیت تحصیلی باز استفاده کنم یا حتما باید برم ارشد؟
ممنون
معافیت تحصیلی برای هر مقطع فقط یکبار صادر میشه. شما قبلا از معافیت تحصیلی کارشناسی استفاده کردید حتما باید ارشد برید تا بتونید از معافیت تحصیلی جدید استفاده کنید.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من خرداد 92 پیش دانشگاهیو تموم کردم و متولد آذر 73 هستم
پارسال کنکور دادم و به نتیجه دلخواه نرسیدم و از فرصت یکساله استفاده کردم
اردیبهشت ماه 93 اقدام به معافیت پزشکی کردم و 8 تیر به کمسیون رفتم و گفتن معاف از رزم میشم و ماه بعد یک نامه برام میاد
الان یه چند تا سوال دارم:
1. معاف از رزم کلا چیه؟ یعنی چه تفاوت خاصی با اعزام معمولی داره؟
2. من امسال هم کنکور دادم و مطمعنم که قبول میشم میخواستم ببینم میتونم با توجه به اینکه ممکنه اعزامم مرداد باشه برای اینکه کنکور دادم اعزامو به عقب بندازم تا معافیت تحصیلی بگیرم؟
3. الان حدود 20 روز گذشته از کمسیون آیا باید 10 روز دیگه صبر کنم تا یک ماه بشه یا خودم برم پلیس + 10 پیگیری کنم ؟ (غیبت نخورم پدرم در بیاد :n28: )
4. اگه مرداد اعزام بشم و شهریور ماه که نتایج نهایی دانشگاه ها میان تو رشته ای قبول بشم چجوری میتونم از خدمت بیام بیرون و به دانشگاه برم و برای ادامه تحصیل معافیت تحصیلی بگیرم ؟
5. آیا میتونم انتخاب کنم که خدمتم تو ارتش باشه یا سپاه یا نیروی دریایی یا ... ؟
دوستان من بواسیر درجه 3 یا 4 دارم
که طبق بند 19 قسمت بیماری های دستگاه تناسلی و ...معافیت بهم تعلق میگیره
الان هم مشغول خدمت توی ارتش هستم
میخوام ببینم آیا واسه این مورد معافیت میدن یا میپیچونن؟قبلش از پزشک غیر از بیمارستان ارتش نامه ببرم توی معاینه اولیه تاثیر داره؟؟
لطفا زودتر جواب بدین یکشنبه میرم بیمارستان ارتش
سلامنقل قول:
1- یعنی کار های رزمی مثل رژه و اسلحه و ... نمیدن بهت . کارهای سبک مثل منشی دفتر فرمانده ، نگهبانی و ... میدن
2- معلوم نیست تمدید کنن یا نه ف احتمالش کمه
3- بهتره پیگیری کنید .
4- نامه قبولی رو می برید یگان خدمتی و کار های ترخیص از خدمت رو انجام می دید
5- خیر ، کاملا تصادفی هست
معمولا معافیت میدن ، بهتره مدارک پزشکی که خودت قبلا از پزشک های دیگه گرفتی هم همراهت باشهنقل قول:
دوستان عزیز لطفا جواب بدین خیلی واسم مهمه
من مشغول خدمت سربازی هستم و میخوام امسال کنکور تجربی بدم
خدمتم هم آبان 94 تموم میشه
لیسانس دارم و از معافیت تحصیلی هم یک بار استفاده کردم
حالا میخوام ببینم اگر مثلا من دندانپزشکی قبول بشم میتونم توی مهر 94 توی دانشگاه ثبت نام کنم؟چون میگن از معافیت تحصیلی یک بار در هر مقطع میشه استفاده کرد و میشه گفت این مقطع دکترا هست و یک بار دیگه میشه از معافیت استفاده کرد؟
راستی اگه قبول بشم میتونم از دانشگاه یک ترم مرخصی بگیرم تا خدمتم تموم شه؟
سلام
رفیقم متولد 70 هست و ترم 7 دانشگاه (کارشناسی). میخواد از اونجا انصراف بده و بیاد بدون کنکور یه دانشگاه دیگه و درساشو تطبیق بزنه. میتونه اینکارو کنه یا باید بره سربازی؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز بنده ترم 6 کارشناسی بودم و انصراف دادم رفتم دانشگاه دیگه ای که قبول شده بودم ثبت نام کردم الان 2 ترم هم هست که دارم میخونمنقل قول:
واحد هایی که بالای 12 شده دوستتون تطبیق میخوره(من از ازاد به ازاد مطمئن هستم که اینجور هست)ولی پیشنهاد دوستانه من به شما این هست که اگر زیر 20 واحد برای تطبیق دارید که اونم هم معدلی زیر 13 داره این کارو انجام ندین
اول کارنامه قبولی واحد جدید میبرید دانشگاه مبدا ارائه میدید اموزش گروه میگید میخوایید چیکار کنید اونا مراحلو توضیح میدن باید 4 5 ساعت دوندگی کنید تا کارها انجام بشه و پروندتونو بدن(یادتون باشه حتما لیست ریز نمرات امضا شده توسط معاون دانشگاه بگیرید)در اخر هم حتما چک کنید پرونده کامل باشه مخصوصا یه نامه هست که معرفیتون میکنه به اون حوزه نظام وظیفه دانشگاه مقصد و توش تاریخ اننصراف مشخص شده حتما داخل پرونده باشه وگرنه باز باید برگردید واحد مبدا و مدارکتونو بگیرید(این قضیه که پرونده کامل داده بشه بهتون یا خیر یکم سلیقه ای هست دانشگاه به دانشگاه)
گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی حتما باید موجود باشه موقع ثبت نام
شما با همه این مدارک میرید دانشگاه مقصد و شروع میکنید مراحل ثبت نام گذروندن تو مرحله نظام وظیفه بگید که دانشجو انصرافی هستید اونام نامه میدن بهتون میبرید پلیس +10 و میگید داستان اینجوریه اون برگه انصرافتون هم بهشون میدین اونا هم یه معافیت 5 ساله براتون صادر میکنن(قبلا نمیخواست بری پلیس ولی الان حتما باید بری)
برمیگردی دانشگاه و ادامه میدی ثبت نامو...مرحله اخر(انتخاب واحد) بگید که ریز نمرات دارید و انصرافی هستید که براتون انتخاب واحد درست انجام بدن یا میگن یه روز بیایید اموزش گروه اونجا انتخاب میکنند
چند کلمه پیشنهاد دوستانه دارم براتون
1-اگر دانشگاه مقصد مسیر کوتاه تری داره (در صورتی که هر 2 ازاد هستند) اقدام به انصراف کنید
2-اگر دانشگاه مقصد دولتی(روزانه یا شبانه) هست و ارزش بالاتری داره اقدام به انصراف کنید(حتی با نقض بند 1)
3-اگر میتونید معافیت بگیرید حتما اقدام کنید،بعد از انصراف شما 1 سال مهلت دارید که یا ادامه تحصیل بدید یا خوتونو معرفی کنید نظام وظیفه،یک ترم ارزش داره برید معافی بگیرید و بعد برید ثبت نام
4-اگر واحد هایی که میخوایید معادل کنید ارزش داشت این کارو انجام بدید چون در صورت معادل کردن واحد هم یک سوم شهریه متغییر واحد میگیرن هم سقف سنوات کمتری بهتون میدن و هم در مدرک ذکر میشه و هم اینکه بدون کنکور نمیتونید برید ارشد و هم اینکه احتمال فرار از مشروطی کمتر میشه(مخصوصا واحدای عمومی فقط در صورتی که بالای 17 شدید تطبیق کنید)
5-تو پروسه ثبت نام و انصراف سعی کنید حتما با 1 نفر از دوستان یا خانواده برید(ترجیحا 2 نفر)
6-حتما پول تو کارت اعتباریتون هنگام ثبت نام داشته باشید که تمام مراحل 1 روزه انجام بشه
7-موفع انصراف ازتون هیچ پولی گرفته نمیشه پس به هیچ عنوان به شایعات عاممه مردم که میگن نه باید پول کل ترمای مونده یا واحدای پاس نشده رو پرداخت کنی توجه نکنید
من خودم از ساوه انصراف دادم که مسیرش 120 کیلومتره و کلا هم 2 واحد + 8 واحد پیش نیاز پاس کرده بودم(2 ترم مشروطی+حذف ترم+2ترم مرخصی) در 6 ترم و الان شهر قدس تهران میخونم 2 ترم و رتبه دارم تو دانشگاه کاملا هم از کاری که کردم راضیم
کلا هم نگران نباشید همینایی که گفتم راهنمایی کاملی هست که تمام مراحلو به راحتی انجام بدید
موفق باشید
با سلام
دوره کاردانی تموم شده و باید برا کارشناسی امتحان بدم، اگه نوبت دوم قبول بشم ( ورودی بهمن ) و با انتقال به ورودی مهر هم موافقت نشه، تو این 3-4 ماه باید چیکار کرد؟ باید دفترچه سربازی رو گرفت یا دانشجو حساب میشم ُ معافیت تحصیلی میدن؟؟
نقل قول:
سلام
نیازی به ارسال دفترچه نیست ، معافیت تحصیلی می دن