مودم الان موجوده برای خرید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مودم الان موجوده برای خرید:نقل قول:
اون تست امروز توی هتل همای مشهد توسط مدیر عامل ایرانسل گرفته شدهنقل قول:
حداکثر سرعت نسل ثابت هم 100 مگ بوده که مدیر عامل ایرانسل میاد چند بار تست میگیره اما بازم بیشتر نمیشه اخرش یه تصویر از صبح رو نشون میده:n02:
قیمت های بسته هاش بدک نیست اما پوشش شبکه هنوز خیلی کمه
بسته های TD-LTE در سایت ایرانسل :
به صرفه نیست واقعا. چیزی هم که به اسم نامحدود اصلا نداره...نقل قول:
می گم این فورجی پلاس جریانش چیه ؟
خود ایرانسل خبر نداره
ضمنا اگر td lteهم 100 بده بد نیست
من الان دیگه بی خیال اینترنت دارم می شم چون ویدیو انلاین می خواستم که بهش رسیدم فقط کاش قیمت ها پایین می اومد
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
ایرانسل خبر داره توی مراسم امروز هم بحثش بود و تست سرعت 650 مگ گرفتننقل قول:
من دیشب مراسم سامسونگ آنلاین تماشا کردم 2گیگ حجم خورد ، کاش سایت های پخش ویدیو مثل آپارات با ایرانسل قرارداد میبستن به صورت ساعتی یا روزانه پول میدادیم نامحدود ویدیو میدیم
sent from Huawei mate 8
احتمالا بسته های بیشتری می یارهنقل قول:
شاید در نظر داشته باشه که بسته هایی با حجم بالا و زمان کم ( مثل فشفشه های وب ) بیاره
این شرکت نمی یاد رو چیزی سرمایه گذاری کنه که واسش صرفه نداشته باشه
با توجه به هزینه بالای مودم احتمالا باید چیزی تو این سرویس بذارن که مشتری جذب بشه
به هر حال تو باید یه امتیازی به مشتری بدی که ADSL با مودم 50 تومنی رو ول کنه مودم 380 هزارتومنی تو رو بخره دیگه
این نسل 4 ثابت چه صرفه ای داره وقتی مودم 120 تومنی 4g داری و خیلی کوچیک و جمع جور میزنی به پورت یو اس بی سیستم و همین کار نسل ثابت رو انجام میده؟
تازه بسته های داره که اروزن تر میفته حتی بسته های با زمان محدود و ارزون مثل شبانه...
برتری خاصی داره؟
اینترنت ثابت نسل چهارم ایرانسل با فناوری TD-LTE به بهره برداری رسید
سرعتنقل قول:
در كل فعلا تعريفي نيست
هم پوشش و هم هزينه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به نظرم تفاوت اصلی در TD - LTE ایرانسل پینگ خیلی خوب و ثبات سرعت هست .
*#0011#نقل قول:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
درود،جواب نمیده واسه مننقل قول:
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
تو جنوب کشور ۳g شدیدا پهنا باندش کم شده من هرجا تست گرفتم سرور داخلی از ۱مگابیت بیشتر نشد با پینگ بالا ۲۰۰
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
من اهوازم اول سرعتم 8مگابیت بود بعد شد 5مگابیت بعد شد 2الانم دیگه کلن به فورجی وصل نمیشه قبلا فورجی سه انتن بود الان کلن فورجی پرید تری جی هم توی خیابون ما داغونهنقل قول:
الان با رایتل وصلم
سرعت ما هم اومده پایین ... خیلی ... به زور وب باز می کنه 4g
دوستان مثل قبل طرح های ساعتی دانلود شبانه وجود داره هنوز ؟
مثلا طرح 2 ساعته 1000 تومنی و یا همچین چیزی ؟
چرا هر موقع می خواهیم خوش بگذرونیم یک اتفاقی می افتهنقل قول:
تازه داشت خیالم از اینترنت راحت می شد منو باش که هم مودم d100دارم و هم سفارش انتن دادم
این نسل جدید هم هنوز توی اهواز راه نیفتاده
فعلا باید یا رایتل استفاده کنیم یا همراه اول
ســـــــــــــــبزوار ( خراسان رضوی )
تست 3G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تســــــت 4G (تازه راه اندازی شده ):n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان توی نرم افزار opensignal وقتی روی یه دکل نزدیک lte میرم میزنه out of range یعنی چی؟
خیلی خوبه. اما اگر با سرور خارجی امتحان می کرد بهتر بود. اونجا هم مثل اینکه هیچکی نبوده بهش تذکر بده همه غش کرده بودننقل قول:
همین سرعت داخلی فکر نکنم بقیه بتونن استفاده کنن اونو برای تست زدن البته هر گوشی هم ساپرت نمیکنهنقل قول:
sent from Huawei mate 8
اینم تست 4جی هرمزگان جاسک
بعد چند روز امروز سرعت بهتر شده
تست با آنتن منفی93 گرفته شده با مودم 3372 و روتر 3220
sent from Huawei mate 8
توی خیابونی که همیشه تست 3g فول انتن می داد الان gsm شده نمی دونم ایرانسل داره چکار می کنه ولی امیدوارم موقتی باشه و توی همین چند روز مشکل رو برطرف کنه
ایرانسل و همراه اول تورنت خیلی بد هستن ... رایتل خیلی عالی ... :n16:نقل قول:
الان رفتم سایت ایرانسل نوشته بود اگر گوشی فرکانس ۳۵۰۰ پشتیبانی کنه میشه به tdd وصل شد خب گوشی من tdd داره اما 3500نداره ایا بازم میشه وصل شد یا باز ایرانسل یک فناوری اورده انحصاریش کرده؟ مثل زمانی که وایمکس اومده حتما باید مودم میخریدیم ازش به وایمکس وصل بشیم. الانم داره همونکترو میکنه حالا واقعا باند فرکانسی ٣٥٠٠ هست یا اسمی این فرکانسه؟
از وقتی tdd فعالش کرده اینجوری شده قبلا فورجی انتن پر بود الان به زور میشه تریجی اونم انتن نصفع حدس میزنم اینا همه چیو اختصاص دادن به tdd دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشهنقل قول:
یه فرکانس و باندی گذاشته که کمتر گوشی داره مجبور شیم مودم بگیریمنقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
هم مودمش گرونه ... هم قیمت های بسته هاش بالاست ... من که نمی خرم. .. . دوباره مودم فروشی این شروع شدنقل قول:
حداقل یه مودمی میزاشت که کل باند ها از جمله 3g هم داشت .... مثل Huawei E5186 که 3500 هم داره
این چیه آشغاله !
فقط یه نکته مثبت داره اینه که ایرانسل 2 3 تا شبکه اینترنت داره و حق انتخاب میده ...
دوباره این دزد یه سرویس جدید اورد شروع کرد گند زدن به قبلی ها , دیروز 19 بار 4G قطع شد زنگ زدم میگه بروز رسانی گفتم بروز رسانی از 24 تیر من این مشکل رو دارم 3 4 روزه مشکل نداشته امروز 19 بار قطع شده بروز رسانی ؟ گفت فرم پیگیری پر کردم
هر کی قطع میشه دریافتش زنگ بزنید چندین بار تا آدم بشن هم مشکل رو برطرف کنن هم یاد بگیرن واسه مودم فروشی خراب نکنن بقیه اینترنتا رو
فقط هم 4G قطع میشد و 3G هیچ مشکلی نداشت فقط زنگ بزنید حساب کار دستشون بیاد
ایرانسل جوگیر شده فقط میخواد افتتاح کنه
البته اینجا جاش نیست که بگم ولی شما احتمالا رام کاستوم روی گوشیتون نصب کردید.نقل قول:
این کد فقط برروی رام های اصلی سامسونگ کار خواهد کرد.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
وقت بخير
فركانسي كه ايرانسل براي TDD-Lte انتخاب كرده،چند هستش؟
7cEram
فرکانس 3500نقل قول:
کاش لااقل بااین طرح هانقل قول:
ای اس پی ها قیمتاشونو بیارند پایین دیگه برای ماهی5گیگ 20تومن خیلی زیاده
چ گوشی الان3500 باند 22
رو داره؟
دوستان وضع پینگ سرویس جدید ایرانسل چطوره؟
کسی میتونه یه تصویر از پینگ خارجی بزاره برا من ؟(برای بازی انلاین پینگ خیلی مهمه برام)
حالا جدیدا ایرانسل حجم حروم کن شده
شبا که از ۲ میگذره مای ایرانسل نه میاد بالا نه 3g انتن میده دکلا رو خاموش میکنن جالبه من شبش با مودم خود ایرانسل ۴جی انتن دارم
ولی سرعتش از ۳ جی کمتره :n08:
من یه بار یک ساعت یک گیگ رو فعال کردم . دویست مگ دانلود نکرده ف پیام اومد که حجم شما زیر 60 مگه!!!نقل قول:
تو روز روشن
منظورت باند 42 3500 TDD-LTE ایرانسل هست؟ که فک نکنم تاالان هیچ گوشی داشته باشدتنقل قول:
من الان هفت گیگ رو میگیرم ۱۹.۵۰۰ تومن حجم رو بعد چون adsl هست نا متقارنه و ثابته این قیمته اون که همراه حساب میشه و متقارنه یعنی اپلود و دانلود تقریبا یه اندازه و برابرن باید گرون تر باشه تازه سرعت هم که ...
باند 42 هستش نه 22. طبق اطلاعاتی که دوستی در همین تاپیک چند هفته پیش به اشتراک گذاشتن یکی از گوشی های شرکت شارپ با مشخصات زیر از فرکانس 3500 در باند 42 پشتیبانی می کند:نقل قول: