من هر شب با وی پی ان کانکت میشدم و سرعت هم خوب بود اما دیشب تو ساعات رایگان هرکار کردم کانکت نشد اما توی روز میشه،اینم شاهکار جدید شاتل بایدباشه.
Printable View
من هر شب با وی پی ان کانکت میشدم و سرعت هم خوب بود اما دیشب تو ساعات رایگان هرکار کردم کانکت نشد اما توی روز میشه،اینم شاهکار جدید شاتل بایدباشه.
بیا من خودم از اینجا خرید میکنم .قبل از خرید آنلاین یه اکانت بسازنقل قول:
کد:http://04.iraniandata.com/index.php
دوستان سرعت دانلودتاتون چه طوره ؟ ماله من مرداد خوب شده ... تهران اکو 128
همین دیگه همه فکر می کنند ایرانسل فقط وایمکس میده انگار نحصارش دستشه وایمکس ایرانسل تا 10 سال دیگه هم درست نمیشه چون پایه سیاستش تو دروغ نهفته هست میگه سرویس نامحدوده ولی بعدا می فهمید سقف دانلود داره دقیقا همون کاری که شاتل کرده. باز به مبین نت میشه یکم بیشتر امیدوار بود مطمئن باش اگر مبین نت دنبال پول بود زودتر از ایرانسل راه افتاده بود.نقل قول:
برا بازی های کامپیوتری مخصوصا XBOX سرعت پینگ چقدر باید باشه|؟؟؟
منم دیشب و امشب دانلودم همش روی 30 هست!
خاک بر سر این شاتل با این سیاست هاش!
راستی به نظر من ویییی پی ان بعضی وقتا خیلی تاثیر داره!
مثل موقعی که من 2 مگ داشتم وقتی همینطوری دانلود میکردی سرعت به 60 نمیرسید ولی وقتی وییی پی ان بود تا حداکثر سرعت دانلود میکرد!ولی خب بعضی موقع ها هم جواب نمیداد! شاتله دیگه!:27:
البته اینم بگم که بعضی ip هایی که مودم میگیره (که به ندرت اتفاق میفته!)خودش پرسرعت هست و بهترین کار اینه که وقته یه ip پر سرعت پیدا کردین کانکشن رو کانکت نگه دارید.
منتها این کار هم با قطع و وصل کردن های شاتل که برای من تا صبح حداقل 4یا 5 باره! تقریبا بی استفاده است!
کاملا درستهنقل قول:
منم به ایرانسل امیدی ندارم
ولی مبین نت اگه راه این دزدها رو پیش نگیره خوبه الان قیمتاش خیلی خوبه تو همین چند صفحه پیش یکی زده بود چقدررر با شاتل فرق داشت اما مسئله اینه چون تازه شروع کرده هنوز انتن دهیش خوب نیست برای همجا اکثرا میگن مودم فضای باز بگیرد که فعلا با این قیمت نمی ارزه
موفق باشید:46:
اقا یکی از بهترین سرویس ها ی چیز پی ان با لیچ رایگان
الان میگن تبلیغ میشه...
PM بدید لطفا
منم اینجا میگیرم و خیلی راضی هستمنقل قول:
با اینجا 1 مقایسه کن:
کد:www.irvpn.freei.me
ممنون میشم جواب بدید خیییییییییللییییییی ممنوننقل قول:
:19:
m_pixel آقا موندگار شدی نتونستی طلسم این شاشتل رو بشکنی و یک شرکت خوب پیدا کنی؟نقل قول:
اخیرا مثل اینکه صدای همه دراومده و سرعت همه رو کم کرده .
دقیقا نظر من هم همین بود شما وایمکس میگیری که بتونی راحت جابجاش کنی نه اینکه دکل بزنند نتونی جایی ببریش مناطقی که تحت پوشش بیرونی هستند اصلا صرف نمی کنند هم به خاطر دلیلی که گفتم هم به خاطر قیمت مودم بیرونی.نقل قول:
m_pixel آقا موندگار شدی نتونستی طلسم این شاشتل رو بشکنی و یک شرکت خوب پیدا کنی؟نقل قول:
اخیرا مثل اینکه صدای همه دراومده و سرعت همه رو کم کرده .
دقیقا نظر من هم همین بود شما وایمکس میگیری که بتونی راحت جابجاش کنی نه اینکه دکل بزنند نتونی جایی ببریش مناطقی که تحت پوشش بیرونی هستند اصلا صرف نمی کنند هم به خاطر دلیلی که گفتم هم به خاطر قیمت مودم بیرونی.نقل قول:
امشب سرعت من واقعا افتضاحه
الان رو 9
---
دیشب رو 60-70 بود و یه 600-700 مگی دانلود کردم ولی امشب بعیده به 100 مگ هم برسه
یه چیز جالب شبا با هیچ وی پی انی نمیتونم وصل شم ارور 678 میده.
من الان هم با L2TP وصل شدم هم با PPTP و راحت کانکت شد. از کدوم شرکت گرفتی مگه؟نقل قول:
فعلا که برخلاف پارس انلاین تمام پورت ها باز هست خوشبختانه
بزارین حداقل 1خوبی هم از شاتل بگیم!
دوستان شما باSkype مشکلی ندارید؟!
این پشتیبانیشون چه قدر زود بهشون بر میخوره دو کلمه از سرعت شبانه:2: میگی سریع قاط میزنن:24:
اسپید تستم که دیگه شبا کار نمیکنه:2: خدا عاقبت هممونو بااین شاشتل ختم بخیر کنه:27::20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای برقراری تماس اینترنتی؟نقل قول:
نه من با چیز پی ان راحت و با کیفیت تماس میگیرم.خیلی عالیه.از تلفن خونه کیفیتش بیشتره
حتی با همینی که شما معرفی کردید هم نتونستم وصل شم در حالیکه شبهای گذشته اصلا مشکل نداشتم.نقل قول:
من الان هم با L2TP وصل شدم هم با PPTP و راحت کانکت شد. از کدوم شرکت گرفتی مگه؟
سلام
دوستان یه سوالی داشتم
من شب که به دانلود منیجر ادرس میدم تا دانلود کنه مشکلی نداره بعد صبح که بیدار میشم میبینم مثلا از هر پارت 30 درصد رفته یعنی دیسکانکت شده بعد از مدتی!
سرویس اگو 512 دارم
میخواستم ببینم چیکار کنم تا در صورت دیسکانکت شدن اتوماتیک خودش کانکت شه؟؟
دوستان من دیشب از همین سایت :یه اشتراک 3 ماهه خریدم 6 تومان و دیشب هم استفاده کردم و راضی هم بودم.کد:http://04.iraniandata.com/index.php
ولی امروز یکی از دوستان یه اشتراک یک ساله رایگان برام ردیف کرد، اگه کسی خواست 3 ماهه خودمو بهش 5 میدم.
PM بدین.
الان چی درست شد؟ میتونی وصل شی؟؟نقل قول:
من و دوستم با هم با1 اکانت راحت وصل میشیم که.
شاید سیستمت قاط رده باشه.
آقا (جهت اطلاع) میشه بگین چندتا سرور داره و آیا سرویس های رایگان و جانبی هم داره؟نقل قول:
tnx
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
تا اونجا که فهمیدم این Error مربوط به سیستم یا مودم یا... هستنقل قول:
Error 678
Error 678 "The remote computer did not respond"
Back to the top
CAUSE
Typically, you receive these error messages when one of the following conditions is true: 1. A network cable is disconnected.
2. The modem has been disabled.
3. The modem drivers are corrupted.
4. Spyware is running on the computer and is interfering with the connection.
5. Winsock has to be repaired.
6. Third-party firewall software is blocking the connection
اطلاعات بیشتر:.
کد:http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20070527225936AARDAsv
من مطمئنم زیر سر شاتله تا قبل یک وصل میشه بدون هیچ مشکلی همین که ساعت میشه 1 دیگه وصل نمیشه توی روز هم اصلا مشکل ندارم با هیچ اکانتی.نقل قول:
تا اونجا که فهمیدم این Error مربوط به سیستم یا مودم یا... هست
سلام
بله دوست عزيز
ساعت يك شب به بعد سرعت رو ميارن روي 10 بايت !
كه كسي نتونه دانلود كنه
بلهنقل قول:
در حالی که دیگر شرکت ها کاربرها با اسکایپ مشکلی ندارند شاتل کاسه ی داغ تر از آش شده و مدت ها هست اسکایپ رو بسته و کسی نمی تونه وارد بشه و با اسکایپ کار کنه
همچنین تورنت در شب ها به اندازه ای سرعتش محدود شده که کلا باید کنار گذاشتش
عجیبه ها حالا تورنت را بگی یه چیزی! چیکار به اسکایپ دارن:19:نقل قول:
اینا همه ی این کارارو میکنن که مافکر شب نشستن پای اینترنت رو فراموش کنیم که خدایی نکرده مریض نشیم . :27::10:و روز باخیال راحت شارژمونو تموم کنیم :5:بعد هم باخیالی اسوده تر 5تومن 5تومن بدیم شاتل جون شارژ بخریم:21:
حتما اسکایپ رو قطع کردن که سرویس VoIP خودشون رو بفروشن :2:نقل قول:
الان تو شاتل دیدم
مشترک گرامی،
خرسندیم به اطلاع شما برسانیم بر اساس ارزیابی انجام شده میان کلیه ی شرکت ها و سازمان های کشور، شرکت شاتل موفق به دریافت تندیس دیموند و کسب رتبه برتر در بین تمامی شرکت های فناوری ارتباطات گشته است.
هیات داوران این انتخاب، متشکل از نمایندگان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت صنایع و معادن، وزارت بازرگانی، وزارت اقتصاد و دارایی، وزارت تعاون، وزارت نفت، وزارت جهاد کشاورزی، اتاق بازرگانی تهران، شورای هماهنگی مدیران عامل بانک های دولتی، موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی، شهردای تهران و ... بوده است. گفتنی ست، نفت ایرنول، یک و یک، کاله، بهروز، داروگر، لوازم خانگی پارس، بانک ملی ایران، بیمه ایران، روزنامه همشهری، بارز، گلبافت، پادیسان، باتری نیرو، زر ماکارون، انتشارات گاج و فیلتر سرکان برگزیدگان دیگر صنایع در ارزیابی انجام شده بوده اند.
این دستاورد در شرایطی حاصل گشته است که با مشکلات و موانع زیادی از جمله فراهم نبودن زیرساخت های مورد نیاز برای توسعه ی فعالیت ها، عدم همکاری شرکت های مخابراتی و ... مواجه بوده ایم. بی گمان، فراهم آوردن رضایت مشتریان و ارایه ی خدمات با بهترین کیفیت ممکن، همواره یکی از اصلی ترین اهداف شرکت شاتل محسوب می شود و تمام تلاش این مجموعه بر این است که به زودی بتواند خدماتی منطبق با استانداردهای جهانی در سراسر کشور ارایه کند.
بر این اساس و به پاس همراهی خوب و همیشگی شما مشتریان عزیز، 3 گیگ ترافیک رایگان در تاریخ 1 شهریور ماه به سرویس شما اضافه خواهد شد که مشتریان سرویس های ویژه (آرت) می توانند در شهریور ماه و مشتریان سرویس های اقتصادی (اکو) می توانند از آن در دوره ی جاری سرویس* خویش بهره گیرند. لازم به ذکر است این هدیه شامل شهرهای بندرعباس، بندرلنگه، بروجن، یاسوج و شهر کرد نخواهد بود.
با امید و آرزوی موفقیت های روزافزون
گروه شرکت های شاتل
*: منظور از دوره جاری سرویس، دوره ای است که آغاز آن قبل از 1/6/1389 و پایان آن پس از تاریخ 1/6/1389 باشد.
نه یه فکرایی دارمنقل قول:
این ماه که تموم بشه احتمال زیاد کوچ میکنم به صبانت
بالاخره از بین این دزد ها باید یکی رو انتخاب کنیم دیگه چه میشه کرد!
مگر اینکه یکی رگ غیرتش بالا بیاد و یه isp بزنه و این شاتلو ورشکست کنه!و ملت رو هم از دستش خلاص کنه.
من اکو 128 دارم.یه سالی بود که عملا سرعتی که بهم می دادن 512 بود.ولی حالا کمش کردن دقیقا شده 128.میخواستم ببینم راهی نداره دوباره زیادش کنن؟واقعا 128 خیلی کمه.
دوستان سلام
چند تاسوال داشتم
دوستم میخواد از شاتل سرویس بگیره میخوام براش کارت تخفیف بگیرم
1-این کارت طلایی شاتل رو چجوری باید بگیرم؟یعنی باید تو صفحه ی کاربری درخواست بدم یا برم خود شرکت بگیرم؟
2-بعد خود کارت رو باید بهش بدم یا شماره سریال کارت رو؟
3-بعد اگه از تو سایت شاتل ثبت نام کنه بازم میتونه از کارت استفاده کنه یا خیر؟
4-هنوز اکو128 رو روی 512 میبندن؟
ممنون:11:
کدوم شهر هستین ؟ کدوم مرکز مخابرات ؟ از کی اینجوری شد ؟نقل قول:
من اکو 128 دارم.یه سالی بود که عملا سرعتی که بهم می دادن 512 بود.ولی حالا کمش کردن دقیقا شده 128.میخواستم ببینم راهی نداره دوباره زیادش کنن؟واقعا 128 خیلی کمه.
بله اون زمان هم من باهاش مشکل داشتم ولی با پارس در حال حاضر مشکل ندارم زیر بار این موضوع هم نمی رفتند درصورتی که همون موقع از دوستم که پارس داشت پرسیدم مشکلی نداشت و به خوبی کار میکردنقل قول:
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
پارس چی رو بسته اکانت تست بدید من تست کنم فعلا که اسکایپ بازه ولی شاشتل واسه شما بسته.نقل قول:
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
اسم پشتیبان رو ور دار این سری همون لحظه زنگ بزن بگو همکار بیشورتون آقای ... دسترسی من رو قطع کرده واست همون لحظه باز می کنند.نقل قول:
1- من یکبار درخواست از سایت دادم هیچی نشد مثل اینکه باید برید دفترشون.نقل قول:
2-شماره رو بدین اگر خیلی گیر دادن باید کارت رو ببره
3-بله وقتی بهش زنگ زدن بگه کارت طلایی دارم و شماره سریالش رو بده تا چک کنند.
4-کجای کاری مگه خودت سرویس نداری من 1 ماه 512 گرفتم آخرین باز چند روز خوب بود چند روز بد.
5- اگر دوست داری رفاقتت به جا بمونه به رفیقت بگو چه مشکلاتی براش ممکنه اتفاق بافته
احتمال داره این چند ماه آخر زیادی گذاشتید رو دانلود سرعت شبانه رو کم کردند دیگه سرعت 2 مگ رو به خاطر دانلود زیاد کم می کنند شما که اکو 128 هستید.نقل قول:
جالبه با مررور گر کروم که میخوام به پشتیبانیش وصل بشم بستس ولی با اکسپلولر بازه:18:یعنی مرورگرو میبندننقل قول:
ممنوننقل قول:
این رفیقم هم قبلا خودش از شاتل میگرفت شاتل رو هم اون به من معرفی کرد یه مدتی رفت صبانت حالا دوباره میخواد برگرده مثل کف دستشم این شاتل رو میشناسه :21:
به هر حال ممنون :11: