10 مگ امنقل قول:
شب ها بگیر نگیر داره
۲۵۰ اینا ست
صبح ها ۴۵۰ اینا
الکی ۱۰ مگ گرفتیما
سرچه رو رهله ماخ کردن فروختن به ما
Printable View
10 مگ امنقل قول:
شب ها بگیر نگیر داره
۲۵۰ اینا ست
صبح ها ۴۵۰ اینا
الکی ۱۰ مگ گرفتیما
سرچه رو رهله ماخ کردن فروختن به ما
دوستان سر این موضوع زنگ بزنین پشتیبانی یه چیزایی بهشون بگین....
واقععا" رو اعصابه....چند تا از دوستان فول سرعت دارن شبا بعضیا دیگه از 120 بالا تر نمیره.....:n29:
خاک بر سرشون با این سرویس دهی.....
دوستان الان کدوم شرکت شبانش وضعش بهتره
مخابرات من روزی نهایت 2 گیگ اونم گهگاه دانلود دارم
وقتی مودم روشنه برحسب ساعت مصرف میزنه
مثلا چند روز پیش که زود خوابیدم مجبور شدم از 12 مودم رو روشن بزارم تا 2 شروع به دانلود کنه
سیستم هم روشن بود ولی استفاده نکردم
اما صبح پاشدم دیدم از 12 تا 2.13 نزدیک 200 مگ واسم مصرف زده و بعد چند دقیقه شروع شبانه سرویسم حجمش تموم شده
وضعی شده مودمم روشن باشه خود به خود حجم کم میکمنه
مخابرات چرا اینجوری میکنههه ؟؟؟؟؟؟؟ سرویسم 10 مگه . شبا اگه قطع نشه و روز کانکت شده باشم با 1.5 مگابایت دانلود میکنم ولی وقتی دیسکانکت بشه که معمولا بعد 2 . 3 ساعت دانلود میشه ، سرعتم میاد رو 250 . مسخره کردن ؟ :n34:
دیشب 100 مگ دانلود داشتم خوش بحالم
این انتقادی بود که من تنظیم کردم براشوننقل قول:
سلام
یه سری انتقاد دارم که امیدوارم خونده بشه و یه چیزایی رو بدونید...
من و خیلی های دیگه سرویس یکساله از مخابرات خریداری کردیم که تا قبل عید انصافا" هیچ مشکلی باهاش نداشتیم....
اما بعد عید مشکلاتی به وجود اومده که دیگه نمیشه تحمل کرد....
خب با توجه به گرون بودن اینترنت تو ایران خریداری سرعت های 1 مگ و بالاتر مطمئنا" برا استفاده ی روزانه نیست....چون نه حجم قابل قبولی ارائه میشه نه صرفه ی اقتصادی داره...
تمام این سرعت های بالاتر از 1 مگ که خریداری میشه یا برا استفاده ی شبانس که کاری نداریم بعضیا دیگه شور بعضی چیزا رو درمیارن،ولی کسایی مثل من که از ساعات شبانه فقط 2 ساعت استفاده میبرن و دانلود های کاربردی دارن واقعا" بعد عید دیگه تحمل کردن این اوضاع براشون خیلی سخته ؛یا برا استفاده های گروهی و اداری....
متاسفانه این محدودیتو برا یه سری کابرا ایجاد کردید و (مطمئنا" خاص نیستن ...رندوم ماننده) برا یه سری دیگه نکردید....من الان دوستی دارم از اسکو که شبانه بدون محدودیت دانلود میکنه یا حتی دوستانی از مرکز شهر یا کسایی از مرکز رحمانی و تجلایی و ... که شبانشون بدون هیچ گونه محدودیتی سر پاست و بیشتر ازمن هم استفاده میکنن و برا چیزایی که شاید به دردشون نخوره ...ولی بعضیا مثل من که بعضی روزای هفته(شاید کمتر دو سه روز) 2 ساعت میخوان از این امکان استفاده کنن به دیوار محکم محدودیت میخوردن که اصلا" حس خوبی براشون نیست....
خب با توجه به چیزایی که قبلا" از مخابرات دیدیم میدونم که شاید اینا مقطعی باشن که اگه نباشن واقعا" مدیون خواهید بود(تمام کارکنان مخابرات و نه تنها در تبریز بلکه در کل کشور)
خب از اول فروردین تا آخرش سرعت از 1/4 ام بالاتر نرفت و الان از 1/8 ام که این بدقولی شما مخابراتی ها رو نشون میده...
تیر ماه پارسال قبل ارائه ی سرویس های جشنواره سرعت ها رو کلا"(چه شبانه چه روزانه) نصف کردید و سرویسی که 1 مگ سرعت میگرفت رو کردید 500که نه 450...حالا بعد گذشت 9 ماه شبانه 1/8 ام میشه که اصلا" برا جذب مشتری مخابرات خوب نیست ...
قطع و وصلی داشتید که حل شد و واقعا" منونم ازتون...
ولی وقتی پهنای باند محدود در اختیار دارید دیگه مجبور نیستید ماهانه چند صد تا مشترک با سرعتای بالا هم اضافه کنید....
البته پشتیبانی ای هم که سر پا کردین واقعا" به درد نخور هست و هیچ جواب درست حسابی ای به مشترک نمیدن... یک سری جواب های از سر کنی به مشترک میدن که با توجه به کارم و مطالعاتی که دارم هیچ کدوم برام موجه نبوده و هر باری که به پشتیبانی زنگ زدم به جوابی نرسیدم و اون شخص پشت تلفن هم دیگه حرفی نداشته بهم بگه...
اگه خونده بشه انتقادام یه جوابی از طریق ایمیال برا من ارسال کنین که حداقل چیزی پشت سرتون نگم....
امید وارم مشکل هر چه سریع تر حل بشه و به فکر حقوقی باشید که میگیرید و بیشتر از این شبهه دارش نکنید.
دیگه زیاد خودتونو جر ندید. آنهایی هم که سرعتشون محدود نشده بود از دیشب سرعتشون محدود شد. من خودم تا دیشب با سرعت 1 مگ دانلود میکردم از دیشب شد 120..حالا راحت شدید؟
نه به اون 800 کیلوبایت دانلود برا سرویس کلاسیک -قبلا- نه به این که سرویس 10 مگو محدود کردن. این مخابراتتون داره چیکار میکنه؟! :biggrin:
باز اینجا سرعتا ثابته. 1 مگ بگیری 150 دانلود میده و 10 مگ بگیری دانلود میره بالای 1000
یه زمانی ما به شما غبطه می خوردیم الان برعکس شده
منظور از اینجا رو نگرفتم !نقل قول:
منظور از اینجا رو نگرفتم !نقل قول:
مودم وایرلس d-link کرفتم اما تنظیم میکنم وصل نمیشه مشخصاتی که واسه مخابرات لازمه بگید شاید اشتب میزنم:n01:
کیمین تلگرامی ایشلمیر؟
مخابرات
vpi 0نقل قول:
vci 33
منیم تلگرامئم ایشلیرنقل قول:
البته آخشام کی ویندوز ریست اولدی تلگرام نئچه دیقه چهدی کی کانتکت لیستی لود اولسون !
الان دو روز مخابرات برای من به زور صفحه باز میکنه ؟ معلومه چه ***** میخورن؟:n34:
مخابرات؟نقل قول:
هانسی منطقه؟
تف تو روحت مخابرات
پهنای بند کم داری چرا پشت سر هم چشنواره برگزار می کنی کثافت
درخواست تخلیه دادم امروزنقل قول:
سگ تو روحش
پشتیبانی هم می گفت همینه که هست !
بلاخره کدوم سرویس بهتره؟
مخابرات
های وب
آسیا تک
ماکسنت
.... ؟
من شنبه سرویسم تموم میشه میخوام عوض کنم شما کدومو پیشنهاد می کنین؟
واسه من الان دو روزه کار نمیکنهنقل قول:
من اینترنتم یکسالستنقل قول:
نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم اگر تخلیه کنم باید برای هیچی 200 تومن پیاده بشم که نمیتونم
مجبورم بمونم و دلقک بازی های اینا رو نگاه کنم
سرعت 120 ! والله سنگ قزوین اگر مدیرعامل مخابرات تبریز می شد این کار رو نمیکرد با شبانه
بلینقل قول:
رحیمیان
قاری کؤرپؤسی
یه خط تلفن جدید بگیرید :n01:نقل قول:
یه خط دیگه دارم که روش نامحدود هستنقل قول:
مشکل من این محدود مخابرات هست که اگر قرارداد رو فسخ کنم باید پول ماهای دیگه رو هم بدم
سلام
بچه ها شما شبی میانگین توی یک ماه شبانه رایگان چند گیگ میگیرین شبانه یا کل ماه چه قد میگیرین پشت سره هم دانلود کنین منظورمه می خوام بدونم میانگین چند گیگ در ماه رایگان و چه قد میدین بابتش اگه حداکثر استفاده رو بکنین از ساعات رایگانتون
مخابرات برای من امشب یک و نیم گیگ از ساعت یک به بعد دانلود کرد و بعدش سه گیگ حجم م تموم شد و الان حجم باقیمانده صفره. ریست هم کردم مودمو دیگه اینترنت صفحه باز نمیکنه.
خوب لامصب، دانلود شبانه نخواستیم! چرا دوبل حساب کردی بی همه چیز ؟؟ با یک و نیم گیگ دانلود سه گیگمو خورد. صبح زنگ میزنم به پشتیبانی مزخرفشون ببینم جه ..... خوردن بدون اطلاع مشتری.
صبح چرا ؟نقل قول:
همین الان زنگ بزنید
زنگ زدم ... گفتند دانلود رایگان شده از ساعت 2 تا 7.نقل قول:
منم 3 گیگم رو از ساعت 1 تا 2 شب که دانلود رایگان شروع شه مصرف کرده ام و حجمم شده 0.
میپرسم خب، حجمم صفر شده چرا این تو ساعت دانلود رایگان، یکهو حجمم صفر شد و دانلود استارت نخورد؟
چرا الان که حجمم 0 شده، شب از ساعت 2 به بعد میزنم دانلود نمیکنه؟؟ هنوز 25 روز از سرویسم مونده.
مخابرات کوفتی دستشونه نمیان یک خبری با اس ام اس بدن که آقا ساعت دانلود رایگان تغیر یافته. اما از صبح تا شب هی اس ام اس تبلیغات خودشون و اطرافیانشون و هزارجور مزخرفات میاد. میگه اخبار تو سایتمون هست. بابا مگه ملت بیکارن هر روز و هر ساعت به سایت شما سر بزنن ببینن چه ___ دارین میخورین اونجا.
اول اومدن سرعت 128 نامحدود رو کردن 13 !!
بعدش اومدن 2 تا 8 هزار ارزش افزوده و مالیات و ... گزاشتن روش.
بعدش سرعت بقیه ی سرویس ها از 512 تا 5 مگش شده همون 512 تا !!!
بعدش ساعت دانلود رایگان کم کردن.
بعدش ....
لامصب نمیزاره یکی مثل شاتل بیاد سرویس بده تو شهرستانها.
دزد در حد خودشونن، هیچ دزدی به پاشون نمیرسه.
یه عکس طنزی بود مقایسه کرده بود اعتراض در خارج و اعتراض در ایران رو . این حکایت واقعیه ماس . کو؟ کسی هست اعتراض کنه؟ جمله ی خلایق هر چه لایق واقعا برازنده ی ماست . ما لایق بودیم میرفتیم ابوریحان راهپیمایی اعتراض آمیز میکردیم اما من برم میشه فقط یه نفر . با دوسه نفر نمیشه اعتراض کرد
دونن گجه ساعت 11 ده دوزلدی اوز اوزونهنقل قول:
البته زنگ ویرمیشدیم دمیشدیلر بیزدندی
دا بولمورم نه ایش گوروردولر
سلامنقل قول:
چندین بار زنگ زدم از اونموقع که این بالاها رو دارن سر ما میارن. به بدترین لحن صحبت کردم. با همه بخشهاش. آخرش گفتند ما کاری نمیتونیم بکنیم. برو پیش کسی که ADSL گرفتی ازش و قطع کردن.
فکر میکنید کی ها دارن از ADSL استفاده میکنند؟ همش شهرستانی ها و قشر دانشجو که جزو ضعیف ترین قشرها هستند. جرات اعتراض نداریم، نان برای خوردن نداریم، اینها دین و ایمان ندارند. گرفتندت معلو نیست گناه کی رو به گردن تو بیندازند و همانجا نابودت کنند. این رویه ای است که 37 سال هستش بر ایران اجراست و اجرا خواهد شد. چیز فرسایشی بوده که ما با هر دردی سازش میکنیم. کلاً ایرانی ها آستانه ی دردشون بی نهایت شده ست.
موخابیرات دیر بیزدندی؟نقل قول:
نه عجب بیر زادئ بویونلارئنا آلدئلار؟ :n02:
عب ندارهنقل قول:
ناراحت نشو
من و یکی از دوستان دیگه هم یه هفته نیست که متوجه شده ایم دانلود رایگان تا 7 هست جمعه ها
یعنی هر جمعه تا 9 دانلود میکردیم
2 ساعت اضافی :n02:
من دیشب 3 گیگ دانلود کردم
خاک تو سرت مخابرات
ولی برا من اس ام اس اومده بود که ساعت دانلود شبانه تغییر میکنه
حتما تو سایتش شمارتون رو ذخیره کنید
به هفته قبل از اینکه تغییر بدن اس ام اس اومده بود منم ترسیدم یادم بره از همون روز ساعت دانلود رو تو IDM تغییر دادم :n02:
مخابرات چرا اینطوری شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34: :n34:
سرعت خیلی پایینه:n30:
من دو تا خط دارم برا هر کدومشون یک ای دی اس ال.نقل قول:
یکی 512 نامحدود برا کار و اینترنت گردی.
یکی محدود 1 مگ برا دانلود شبانه.
برای هر دو خط دو شماره موبایل متفاوت هم ست هست تو سایتشون. اما اس ام اس نیومده بود. :n34:
سلام
سرعت دانلود شبانه ٢٥٦ و ٥١٢ چند شده؟:n36:
سرعت دانلود شبانه سرویس 10240 دقت کنید 10240
10 مگ من
120 کیلو بایت هست
امریکا به آدم حمله کنه انصافش بیشتر از مخابرات تبریز هست
سلام دوستان
مدت دو ماهه دارم از سرویس 256 نامحدود بلوط استفاده می کنم، در این مدت کاهش شدید و بیش از حد معمول سرعت به همراه قطعی های مکرر داشتم، در حالی که در سرویس قبلیم (6 مگ محدود) چنین چیزی نبود( به جز شبانه مزخرفش که سرعت از ساعت 1 تا 3.5 شب روی 180 محدود شده بود و بعد از ساعت 3.5 روی 350 محدود میشد، که به شدت آزار دهنده بود)، دیشب هم که سرعت به شدت پایین اومده بود تا حدی که مکرر قطع میشد و با هر بار روشن و خاموش کردن مودم وضعیت درست میشد، این کاهش سرعت و قطعی های مکرر دلیلش فقط یه چیز میتونه باشه، اونم اجرایی شدن فاز سوم شبکه ملی اینترنت در روز ارتباطات یعنی 27 اردیبهشته، خدا به دادمون برسه اگر این اتفاق بیفته دیگه باید فاتحه بازکردن با سرعت بالای سایت های خارجی رو بخونیم.