یعنی خاک تو سرشون با این اینترنتشون خاک تو سر واعظی با اون همه ادعاش
Printable View
یعنی خاک تو سرشون با این اینترنتشون خاک تو سر واعظی با اون همه ادعاش
دو تا کار میتونی انجام بدینقل قول:
زنگ بزنی صدای مشتریان آسیاتک معمولا پیگیر تر هستند
اگر جواب نداد برو تو 195 شکایت کن در اینصورت مجبورند جواب بدند
من برام مشکلی پرداختی پیش اومد به همین صورت. منتها پیگیر نشدم.ارزش وقت تلف کردن برای 15000 تومن نداشت.نقل قول:
اندازه 20000 تومن فقط باید پول تلفن بدم برای رهگیری!!!
سعی کنید با *733 پرداخت کنید.مطمئن تره
منم دیشب همین مشکل رو داشتم ... پول کم می کرد ولی پرداخت انجام نمیشد ... بعد از 15 دقیقه پول برگشت می خورد به حسابنقل قول:
آخرش مجبور شدم با 733 پرداخت کنم
آقا این آسیاتک مراحل راه اندازیش چجوریاست کسی دقیق میدونه؟
من دیروز صبح ثبت نام کردم الآن زنگ زدم اولین حرفی که شنیدم میگه پولو واریز کردین؟ :n36: میگم بله میگه هیچ کاری نکردیم هنوز منتظر بمونین. گفتم دست شما درد نکنه. فردا هم جمعست تو پنل که میرم وضعیت کنونی کاربر رو میزنه تایید مالی. حالا دوستان کسی میدونه اینا کی به من اینترنت میدن؟ شنبه؟ یکشنبه؟ ....؟ :n27:
نقل قول:
اگه مسئولیت پذیر باشن همون شنبه اگه نباشن که خدا میدونه :n02: بستگی به پیگیری شما هم داره
dg واقعا خستم كرده ping افتضاح سرعت اشغال تايم اوت مرتب حجمم كه ميخوره لعنت به اين شبانه raygan كه قبله ها رو عوض مي كنه
خدایی خیلی زور میاره وقت بذاری تمدید کتی پول هم دو دستی تقدیم کنی بعد هزینه تلفن هم بدی به چند جا بانک وآسیاتک مرتب تماس بگیری . هزینه های تلفن و آخرشم کسی پاسخگو نباشه پولتم تو هوا نه برگشت بخوره نه کسی جوابگو باشه...نقل قول:
شما بهم بگین اسم این مردم آزاری نیست؟ حالا همین مسئله کافی بود در کشوری مثل اروپا یا آمریکا یا همون عربستانی که همش دم میزنن فلان هستن بود یعنی تا یک تماس میگرفتی مشکلت حل بود چون این مشکلات ربطی به کاربر نداره وقتی کاربر هم تراکنش موفق داره هم رسید دیجیتالی داره و هم از حساب کسر شده واقعا متاسفم برای این طراح های درگاه های پذیرنده بانکی و اینترنتی.... و کشوری با این وضع که حتی قادر نیست تراکنش های بانکیش رو سرو سامون بده.
واقعا برای یه پرداخت که مشکل هم از سیستم اونها هست باید اینقدر زجر بکشی ... به این وضعیت که میرسی دیگه واقعا پیش خودت میگی استفاده از این سیستم بانکی و این مسئولیت پذیر نبودن همه اداره ها از آسیاتکش بگیر تا بانکش واقعا حرام باید باشه.
خب داداش شما که شبانه رایگان به کارت نیست برو یه جایی که همه چیزش خوب باشه !نقل قول:
به احتمال زیاد شنبه وصل میشه...نقل قول:
من اینترنتی ثبت نام کرده بودم بعد همون اس ام اس و که 733 داخلش بود و پرداخت کردم بعد که به 1544 زنگ میزدم میگفت شکیبا باشید!!!! غروب بود پرداخت کردم فرداش تعطیل رسمی بود و پس فرداش وصل شد....
شما هم پرداخت که میکنی میره تو لیست رانژه واسه همین همون شنبه باید وصل بشه....
صبانت از لحاظ پینگ عالی بود 8 مگابیت اون از 12 مگابیت آسیاتک سریعتر پیجارو بالا میاورد.....و خدایی 4 ماه سرویسم حتی یبار نشد چراغ لینک بپره!!! حیف چیزای دیگش داغون بود.....نقل قول:
کِی صفحه 1544 درست میشه؟فکر کنم 2 روز مونده به ماه که تموم شه .چند وقت پیش خط از طرف مخابرات قطع بود واسه 20 روز از اسیا گفتن پورت رو دادن به کسه دیگه میگم چرا ؟گفتن باید شارژ میکردید حسابتون رو .شعور در سطح جلبک دریایی .
سلام دوستان عزیز
خسته نباشید
بنده کاربر نت مخابرات هستم و میخوام به آسیاتک مهاجرت کنم
میخوام نضرات شمارو در مورد سرویس های حجمی و نامحدود بدونم
در اصل دوست ندارم بیش از 25 هزار هزینه کنم
حدودا 10 صفحه از این تاپیک رو خوندم و گویا با مشکلی که سیستمشون داره، حجم مصرفی رو در ساعات رایگان کم میکنه
سرعت ثابت برای سرویس های نامحدود 256 و 512 چقدر هستش؟ پینگ و کیفیت این سرویس ها مورد قبوله؟
بنظر شما اینترنت این شرکت ارزش خرید داره؟
مصارف بنده در روزها وبگردی و تلگرام هست
شب ها هم گاهی دانلود! بستگی به ارائه فیلم و نرم افزار داره، شاید در مواقعی 1 هفته دانلود نداشته باشم. بستگی به شرایط داره!
ممنون میشم بنده رو کاملا راهنمایی کنید
متاسفانه در شهر ما فقط شرکت های مخابرات، ماکس نت و به تازگی آسیاتک اومده که فقط محدود به استفاده از این 3 شرکت هستیم
با تشکر مسعود
:n16:
سلام دوستان.بنده قبلا نت مخابرات داشتم و الان اسیاتک اومدم.ایا دوباره باید خط تلفن رانژه بشه؟چرا
سلامنقل قول:
بله
این طبیعی هستش
برای استفاده از دیگر شرکت ها باید هزینه رانژه پرداخت بشه
"برقراری ارتباط تلفن مشترك با اسپلیتر شركت سرویس دهنده توسط شركت مخابرات را عمل رانژه كردن می گویند . رانژه کردن خطوط توسط اتاقک های مربوط به هر PAP در مراکز مخابراتی انجام می پذیرد و در این فرآیند با انتقال خط تلفن به یک گذرگاه ، بستر سازی ارایه خدمات اینترنت پر سرعت برای یک خط تلفن فراهنم خواهد شد. این روند طی قرارداد های الحاقی بین 5 الی 10 هزار تومان برای هر مشترک هزینه خواهد داشت."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه خط یه بار رانژه بشه کافی نیستنقل قول:
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
نامحدود ٥١٢ برنزي يكي از دوستام داره بعد از ٣ يا ٤ g سرعتش ميشه ١٥ كيلو البته دقيقشو نميدونمنقل قول:
مثلا che chizayi؟نقل قول:
برای منم اینجور مشکلی پیش اومد با کلی تلفن و..برای نیم گیگ ترافیک2000 تومن!!!وقتی گفتن حق با من هست،سرویس را جمع کرده بودم رفته بودم پارس آنلاین..واگذارشون کردم به اصل کاری،سرپل صراط ازشون میگیرمنقل قول:
نه برای هر شرکت فرق میکنهنقل قول:
شما از هر شرکتی که نت بخرین. مثلا آسیاتک، باید رانژه بشه. فرداش اگه خواستین برید شاتل، بازم خط باید رانژه بشه
والا نا محدود اسیا تک که همه میگن زیاد تعریفی نداره به نظرم شما هم بیخیال بشی بهترهنقل قول:
محدود هم اگه بخوای طرحی بگیری که دانلود رایگان داشته باشه باید اونی رو انتخاب کنی که ترافیک 10 گیگ ماهی داشته باشه یا بیشتر ( فکر نکنم بتونی با 25 تومن بگیری )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------
من در کل ازش راضیم قبلا پارس انلاین داشتم سرعتش پایین تر بود برام قطعی هم بالاتر بود
دوستان بنده قصد دارم این طرح رو بخرم
شهاب 0.5 گیگ در ماه (4 تا 10 صبح رایگان)
بنظر شما میشه به حجم این اضافه کرد یا همون یکه نوشتن فقط همون رو میدن؟؟
میگم این قضیه قعطی اینترنت مخابرات به ما که ربطی نداره دیگه
نزنن مارو هم بی نت کنن
برای من که مصرفم بالاست صرف نمی کنه حتی ۱۰ گیگ هم کمه.میشه انتخابش کرد بعد ترافیک خرید .تازه شما می تونید هر وقت تمام شد تغییر سرویس دهید بعد تفاوت قیمت رو پرداخت کنید و بعد حجم اضافه دریافت کنید.من خودم اینطوری حجم اضافه می کنمنقل قول:
نسبتا خوبهنقل قول:
چون بنده بخاطر دانلود رایگان میخوامش و دیگر سرویس ها قیمت نجومی دارن و برا من نمیصرفه
نظر شما در مورد سرعت، پینگ چطوره؟
قطعی چطور؟
اقا اکانت من تمام شده .سایت باز نیست .من چیکار کنم؟
و یک سوال خدمت آسیاتکی های عزیز
اگر من این شهاب نیم گیگ رو بخرم، از مزیت دانلود نامحدود و استفاده نامحدود بین آسیاتکی ها بهرمند میشم یا خیر؟
سرعت که خوبه البته بستگی داره به اینکه کیفیت خطت چطور باشه و برات روی چند بسته باشن.برای من روی ۱۲ بسته شده ولی می گن چون فیبر نوری هستم سرعتم بالاتر از ۶ مگابیت نمیره.یعنی سرعتم توی روز بالای ۷۵۰ و در شب ۱۲۰ است با توجه به اینکه من ۲ مگابیت گرفتم.قبلا شهاب ۱۰ مگ داشتم سرعتم توی شب ۲۵۶ بود.اسیاتک همه سرویس هاش توی روز پهنای باند باز است تفاوت سرویس ها در تفاوت سرعت در ساعات رایگان است.نقل قول:
دانلود نا محدود توی شب اره وتوی روز اگه جرات داری دانلود کن.بستگی به مصرف خودت توی روز داره که چقدر برات بسه ولی یک قانون هست که میگه هر چی سرعت بالاتر باشه حجم زودتر تمام میشه.قطعا همه امکاناتی که برای سایر سرویس ها هست برای این سرویس هم هست.نقل قول:
نقل قول:
دقیقا برای منم که مرکز مخابراتی مدرس اهواز هستم یه 4-5 روزه که نت خیلی ناپایدار شده و چراغ اینترنت مودم روشنه ولی در واقع مدام داره قطع و وصل میشه و تست پینگ هم که گرفتم کلی تایم اوت داشت و پینگ که قبلا زیر 100 بود الا ن 300-400 شده
سلام همشهری تایم رایگان چطوره ؟؟؟؟؟نقل قول:
چه سرویسی داری؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
چه سرویسی داری؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
چه سرویسی داری؟؟؟؟؟؟
خوب شده بعد دو روز قطع و وصلی الان دو شبه خوبه.من الان کیمیا دارم بد نیست.نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی چه سرویسی داری و شبی چن گیگ دریافت می کنی ؟؟نقل قول:
پینگش چطوره؟؟؟
کدام منطقه اهواز هستی
فیبرنوری هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لشکر هستم. کافو ۶ مرکز انقلاب. فیبر نوری هست و سرعتم بین ۷۰۰ و ۸۰۰ است البته شب ها و ظهر ها سرعت پایین می یاد.الان چند شبه درست دانلود نمی کنم.ولی فکر کنم شبی ۲ گیگ و خورده ای باشه.قبلا شهاب ۱۰ گیگ داشتم و شبی دو فیلم ۱ گیگ و خورده ای دانلود میکردم. الاننقل قول:
حالا که های وب هستم راحت شبی 3گیگ میگرم البته منطقه ما فیبر نوری نیست زیتون کارگری -مرکز علامهنقل قول:
یعنی نیام طرف اسیا تک ؟؟؟:n13::n13::n13:
من دانلودم ماهی 100گیگ هست جواب میده اسیا تک ؟
بستگی داره چقدر هزینه کنی مثلا من الان ۲مگابیت دارم با سرعت ۱۲۸ و قبلا شهاب ۱۰ گیگ داشتم با سرعت دانلود ۲۵۶ اینهایی که گفتم توی ساعات رایگان بود.توی روز حجم ازم زیاد می ره بنابرین ماه پیش ۹۰ تومن و این ماه تا الان ۷۰ تومن خرج کردم. سرعت که بالاتر بره حجم هم زودتر تمام میشه.من بیشتر ویدیو انلاین نگاه می کنم بنابراین مصرفم توی روز هست.البته انچنانی هم کار نمی کنم ولی حجم زود تمام میشه نمی دونم چکار میکنه.من اگه خطم فیبر نوری نبود می رفتم خیلی هزینه می زاره روی دستم خسته شدمنقل قول:
سلام دوستان
سوالی داشتم
من سمت غرب تهرانم.اکباتان
به نظرتون آسیاتک بگیرم یا شرکتهای دیگه؟
آسیاتک دانلود رایگان داره؟سرعت 2 مگ میده؟وضعیت سرعت و...
کلا پیشنهاد میدید؟
ممنونم
اگه منظورت ۲ مگابایت هست باید بگم فوقش ۱ مگابایت و خورده ای بده اونم در بهترین حالت البته نه برای همه.باید ببینی شانس تو به کدوم مشکلش می خوره.نقل قول:
دانلود رایگان داره که بالاترین سرعتش ۲۵۶ است در سرویس شهاب ۱۰ مگابیت.من تست نکردم ولی بچه ها اینجا از پینگش شکایت دارن.برای دانلود رایگان خوبه.برای بعضی ها حجم خوری داره برای من حجم زود تمام میشه.البته من تهران نیستم و اوضاع تهران خبر ندارم ولی این هایی که گفتم کلی بود.عجله نکن خوب تحقیق کن بین سرویس دهنده ها بعد تصمیم بگیر.
زنگ بزن درخواست sla بدی 3 روز به سرویست برای این قطعی و وصلی های استان خوزستان بهت میدننقل قول:
سلام با تجربه ای که از خطوط داخل اکباتان دارمنقل قول:
یسری از بلوک هاشو می دونم دوری از مرکز دارن و تا 4 مگ بیشتر نمی تونن بگیرن
بعضی از بلوک ها هم سیم کشی تلفنشون بشدت نویز داره
اصلا پیشنهاد نمیشه برای خرید اولیه 1 یا 2 مگ بیشتر بگیری
ممنون
سرعت 2 مگ میدن؟
با این سرعت، سرعت دانلود توی idm چنده؟
نقل قول:
بستگی داره خطت روی چند بسته شه اما اگه روی 2 مگ بسته بشه روی 200 تا 230 حساب کن البته توی روز