بعد از نیم ساعت تست mtu های مختلف من این عدد رو بدست آوردم با کمترین پینگ
1431 که باید با 28 جمع کرد . در نهایت عدد 1459 رو تو mtu مودم وارد کردم مشکل حل و تمام سایت ها باز شدن :n20:
Printable View
بعد از نیم ساعت تست mtu های مختلف من این عدد رو بدست آوردم با کمترین پینگ
1431 که باید با 28 جمع کرد . در نهایت عدد 1459 رو تو mtu مودم وارد کردم مشکل حل و تمام سایت ها باز شدن :n20:
ممنون از اطلاع رسانیتون . کاملا درست گفتیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میشه در مورد این دو سرویس اندیشه بگین که سرعت دانلود Interanet 512 اندیشه دقیقا چنده ؟ یعنی سرعتش با بقیه سرویس های 512 فرق میکنه و کار سرویس VPN - 512 دقیقا چیه؟
سلام
من اینترنت از شاتل داشتم در مجموع هم نسبتا راضی بودم (رشت)
الان کابل بر گردان کردن میگه که دیگه ما سرویس نمی دیم
از کجا ها می تونم سرویس بگیرم
اندیشه؟
مخابرات؟
البته 2 سال پیش انذیشه داشتم که راضی نبودم اومدم شاتل
جای دیگه ای هم هست؟
مرسی از راهنماییتون
اینها سرویسهای شبکه خصوصیه ، اینترنت نیست.نقل قول:
حدود یکی دو ماه پیش من نت مداوم قطع و وصل میشد (اندیشه)، اینجا نوشتم و اون کاربری که از پشتیبانی اندیشه بود گفت که ممکنه مودم باشه. منم یه مودم دیگه که داشتم رو تست کردم و دیدم که دیگه نت قطع نمیشه! به همین خاطر یه مودم جدید خریدم و تا چند روز پیش همه چیز ok بود، ولی الان دوباره شروع کرده به قطع وصل شدن! هر نیم ساعت، یک ساعت قطع میشه!
توی سایت accounting.askiran.com هم علت قطع شدن رو مینویسه "User Request"، همون مشکلی که چند ماه پیش هم بود...!
کسی مشکلی مثل من نداره؟ راه حلی؟
با تشکر از راهنمایی خیلی زیاد دوستاننقل قول:
اندبشه هم گفت سرویس نمی تونه بده
الان فقط مخابرات می مونه یا جای دیگه هم هست؟
ما هم دو سه ماه انطور بودیم و ساعت یک شب قطع میشد دوباره وصل میشد.
خودش خوب شد. معلوم بود مشکل از طرف خودشونه
دوستان آشنای اول مشکل افت سرعت و تایم اوت ندارین از ظهر تا غروب؟ :n27:
نزدیک 1 ماه میشه اینطوریه. این دوره تموم شه ببینم همین گند کاری رو دارن ادامه میدن میرم یه خراب شده دیگه. اگه قرار بود پینگم با سرورهای خارجی زیر 200 نیاد و نصفشونم time out باشه که همون شاتل میموندم خیلی بهتر بود که. اینجا جالبه. شما زنگ بزنی پشتیبانی ، بگی پینگم مثلا فلان عدده. اون الاغ 20-30 تا عدد بالاترشو میگه و ادعا میکنه این نرماله. من پینگ 2 هفته پیش 280 بود زنگ زدم میگه تا 300 نرماله !!! به کدوم خدماتشون دل خوش کنم آخه. قیمتش خوبه؟ نه. پینگش؟ نه. سرعتش؟ هرگز. به صرفست کلا؟ نه. حروم لقمه ها :n27:نقل قول:
قبلا خوب بود! الانم از صبح تا ظهر پینگ خوبه! من بدبخت 11 ماه از دوره ام مونده !:n08:
نقل قول:
با سلام الان چند وقته که سرعت به شدت افت کرده الانم مدام قطع ووصل میشه چند دقیقه وصل و چند دقیقه قطع وگاهی هم زمان قطع بودنش بسیار بیشتر از وصل بودنش هست
نویز خطت رو چک کردینقل قول:
اینجا گیلانه معمولا تو تابستون بخاطر رطوبت هوا سیمهای تلفن که آزاد و بدون هیچ عایقی به هم وصلند بیشتر آسیب پذیر هستند و زود اکسیده می شند اول اینارو چک کن
واسه چک کردن نویز خطت برو تو تنظیمات مودمت و snr margin رو چک کن مال منم مشکل داشت سیمها رو هرجا وصله خورده بود همرو دوباره درست کردم از6 الان شده 29
6dB و کمتر = بسیار بد همراه با مشکلات جدی
7dB-10dB = بد اما میشه از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB = خوب
20dB-28dB = عالی
29dB و بیشتر = بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت
واسه بررسی بهتر این تایک رو دنبال کن
سلامنقل قول:
نمیدونم چرا اصلا به فکر نویز نیافتاده بودم!
چک کردم و down روی 6.1 بود! ولی up خوب بود، 27.
چندین سیم تلفن امتحان کردم و 2 تا پریز متفاوت. 2 تا نویز گیر متفاوت...
توی اون تاپیک پیگیری میکنم، ممنون
سلام دوستان
تو رشت دیگه نامحدود واقعی هیچ شرکتی نداره نه ؟
دوباره دانلود رایگان شبانه گذاشتن ؟:|
دیشب 800 مگ دانلود کردم چیزی ازم کم نشد ... شاید 300 مگ کم شده باشه ...
قضیه چیه ؟ :n19:
دوستانی که اندیشه خزر ( انزلی ) دارن افت سرعت دارین ؟
واسه من شده دایل آپ :n23:
نسبت سیگنال به نویز خط تلفن هم خویه . دریافت 25 ارسال 31
اندیشه 256 16 گیگ. سرعت همیشه 120 بود اما الان به زور به 100 میرسه.
snr مال منم یه مدته اینجوری شده آپلود 30 هست دانلود اومده رو 6نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی یه حرکتی زد شد 12 ولی هنوز توروز زیاد میشه بیاد رو 6
و همش قطع میشم پینگ و تایم اوتم فاجعست
قبلان همشرو 25 بود
دوروزه سروررای خارج از کشور به شدت سرعتم پایینه رو 20 تا 25 هست ولی
داخل ایرانو با 100 تا 120 دانلود دارم
مشکلم حل شد، یکی از پیریز ها اتصالی داشت... مرسی ;)نقل قول:
ای بابا، snr منم که همیشه رو 26 بوده الان اومده زیر 8، کلا همش قطع و وصل میشه نت الان دو روزه اینجوری شده. چه گرفتاری شدیم.
میبینم که دوستان هنوز درگیرن با شرکتا.چند وقتی بود نیومدم.لازم نبود اصن.بابا جمع آوری کنین این اندیشه و مخابرات رو راحت شین.من از وقتی اندیشه جمع کردم دیگه هیچ مشکلی ندارم.نه سرعت نه پینگ.پشتیبانی فنی عالی .همه چی خوبه واقعا
من همه چیو امتحان کردم از طرف من نیستنقل قول:
اگر این کار رو نکردی امتحان کن، مشخص میشه که مشکل از ساختمانه یا خط تلفن:نقل قول:
مودم رو ببر کنار جعبه تلفن توی حیاط و سیم تلفن خونه خودتون رو پیدا کن، و مودم رو مستقیم وصل کن به سیمی که از مخابرات میاد، با یه لپ تاپ (یا شاید با گوشی هم بشه)، ببین که snr تغییری میکنه یا نه؟
اگر ok بشه که یه جایی توی ساختمون مشکل هست، اگر همون جوری بود، معلومه مشکل از طرف مخابراته.
مشکل لعنتی سر بینهایت بودن با قیمت ارزونهنقل قول:
نقل قول:
نه داداش مشکل از سیمکشی ساختمون نیست نیست شبا خصوصا اینجوری میشه حالا رو 7.1 هست
دقیقا واسه سیم کشی هستنقل قول:
شبا رطوبت هوا کم هست واسه همون بهتر میشه یخورده
سیم کشی رو چک کن و پریز تلفن رو کلا حذف کن منم دقیقا همین کارو کردم
نقل قول:
ولی نگفتین چیو جایگزینش کردین که راضی هستین
دوست عزیز بنتده مودمو مستقیم به سیم ورودی زدم بقیه سیمهای ساختمونم جدا کردم اگهمشگلی باشه بیرون از ساختمونهنقل قول:
نقل قول:
مودم ها فایر وال دارن ممکنه سایتی رو گاها بن کنن ولی اینکه ور همه مودم ها اینطوری باشه حرف منطقی نیست
ممکنه این سایت ها روی اندیشه بن شده باشه
مثلا بنده فلان سایت رو زیاد باز میکردم خیلی بعد دیم باز نمیشه ، هر ی ای پی عوض کردم باز درست نشد ، یهو دیدم دی ان اس شرکت سروس دهنده رو گذاشتم و رو همین حساب اونا سایت رو بن کرده بودن ، دی ان اس گوگل که گذاشتم مشکل حل شد
وضعیت در حد فاجعه است
مشکل از من هست یا کلیه ؟؟
چرا هی قطع و وصل میشه ؟؟
هر 1 دقیقه یکبار قطع و وصل میکنه چرا !!!!!!!! :n23:
دو هفتست سرعت افتضاحهه رو 85 درصد سایتا خرابه موقع دانلود 30 کیلو هست
رو بقیشون که 15 درصده 110 میشه
نمیدونم اندیشه چیکار داره میکنه باز
من اندیشه ندارمنقل قول:
مخابرات داذم (( آشنای اول ))
دیشب حدودا از ساعت 12:30 تا 1:30 شاید بگم بالای 10 20 بار قطع و وصل شد (( چراغ مودم میپرید ))
خیلی رو اعصاب بود !:n37:
منم اندیشه هستم...256 16 گیگ... الان یه هفتست سرعت دانلودم که همیشه رو 120 بود اومده بین 90 تا 100 ، سایت ها هم کند باز میشن. با گوشی هم میخوام از گوگل پلی یه برنامه ای بیارم فوق العاده کند و خسته کننده دان میشه...
زنگ زدم پشتیبانی میگم مشکل از طرف شماست ...میگه: نه تا موقعی که سرعت دانلود شما پایین تر از 30 نیومده حق نداری اعتراض کنی!!! هیچی دیگه، منت هم به سرم گذاشت که سرعت تشویقی داریم یه شما میدیم... کلا اینا اول سنگ پای قزوین بودن بعد شدن پشتیبانی اندیشه والا
دفتر نمایندگی شاتل تو رشت کجاست؟!
آدرس : رشت-حاجی آباد (خیابان انقلاب)، کوچه سردار، نبش بن بست سوم، پلاک ۴۴، شرکت افزار داده سامانه.نقل قول:
ساعات کاری :۸ تا ۲۰
منم آشنای اولم چند هفته اس از ظهر به بعد افت سرعت و تایم اوت داریم! :n15:
بعضی از دوستان در جریان هستن.من رفتم صبانت.واقعا خیلی عالیه.فقط اگه دانلود شبانه رایگان برات مهمه باید بگم تو صبانت فقط میشه ۲ برابر حجم روزانه شب رایگان دانلود کرد.ولی سرعت و پینگ و البته پشتیبانی فنی عالیهنقل قول:
لعنت به هرچی شرکت دزد آشغال کم فروشه آشغال فروشه یکی از یکی بدتر
یکی دانلود نداره سرعتو پینگ خوبه
یکی داره اونو نداره
بیپدرمادرا انگار نه انگر تو سال 2015 هستیم هنوز تو خاطرات دایال آپ هستن
این همه پول میگیرن فک میکنن منت سرت باید بزارن برا این سرعت ابندایی
بیشرفی هستن این وسط موندم نمیدونم کجا باید برم چیکار باید بکنم
الان از ساعت یک و نیم تا الان دو بار اندیشه قطع شده، بی صاحاب نیم ساعته میخوام زیرنویس واسه یه سریال بیارم نمیتونم. این قطعی های شبانش مال دیروز و امروز نیستا ! چند ماهه هر شب بین 12 تا 2 بامداد قطع و وصل میشه. لعنت بر خالق اندیشه مافیایی خزر
دوستان اندیشه 1گیگ هدیه عید فطر بی خبر داده :n04:
دیشب رفتم انلاین شارژ کنم دیدم هدیه زدن و ثبت کردم 1 گیگ رو :n19: