اون بچه ای که قلعه نویی میگفت جاسوس و خبرچین است کی است کسی میدونه؟
اون بچه ای که قلعه نویی میگفت جاسوس و خبرچین است کی است کسی میدونه؟
رحمتي: سرمربي آينده استقلال برايم مهم است
خبرگزاري فارس: هافبك فصل گذشته تيم فوتبال سايپا گفت: براي حضور در استقلال بايد بدانم چه كسي سرمربي اين تيم مي شود.
كيانوش رحمتي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره مذاكراتش با باشگاه استقلال تهران اظهار داشت: هنوز چيزي مشخص نيست. بايد ببينم تكليف سرمربي اين تيم چه مي شود. اين تيم را دوست دارم؛ اما برايم مهم است بدانم چه كسي هدايت استقلال را بر عهده مي گيرد.
وي افزود: شخصا با واعظ آشتياني صحبتي نداشته ام و مدير برنامه هايم با ايشان مذاكراتي داشت. فكر مي كنم بعد از بازي استقلال با الجزيره تكليفم مشخص مي شود.
رحمتي در مورد شرايط استقلال براي فصل جديد و حاشيه هايي كه براي تيم هاي قهرمان به وجود مي آيد گفت: فكر اين مسائل را كرده و با استقلال مذاكره كردم. اگر مربي آينده اين تيم لايق باشد هر مشكلي هم كه پيش مي آيد مي تواند اين مسال را حل كند. هميشه به هر تيمي رفته ام توانسته ام توانايي هايم را نشان داده و خود را به تيم تحميل كنم.
اين بازيكن در مورد سايپا عنوان كرد: هنوز با مسئولان اين تيم صحبت نكرده ام. از حضورم دوساله ام در اين تيم راضي ام؛ اما امسال مي خواهند قراردادها را كاهش دهند و تصميم هاي خاص خود را دارند و هنوز تصميم خود را نگرفته اند
دیشب واعظ تو نود دریده بازی رو به حد اعلای خودش رسوند
برگشته میگه این اقا یه دروغ خیلی بزرگ گفتن و اون اینه که گفتن به ما هشدار دادن و ... ولی اصلا اینطوری نبوده بلکه ....
دوباره تمام حرفهای قلعه نوعی رو تکرار کرد .من نمیدونم اگه دروغ بوده پس چرا تو داری تکرارش میکنی اگه نبوده پس چرا تهمت میزنی
با پررویی تمام میگه ادمها بخاطر منافعشون سریع رنگ عوض میکنن
این دیونه نمیدونه که گاهی وقت ها توی جنگ اگر اختلافی توی سپاه باشه تنها فایده ی علنی کردن اختلاف شکسته
من نمیدونم چجوری روش شد این واعظ لنگی صفت زنگ بزنه نود درصورتی که جواب هیچ کدوم از اتهاماتی که ژنرال بهش زد رو نداد
ژنـرال بی تو دلـــم پر غـــــــــــــمه
يه چيزي امروز يادم اومد:
همه مربي هايي كه تو ليگ نتيجه گرفتن رو قبلا قلعه نوعي تو تيم ملي زير دست خودش جمع كرده بود: ابراهيم زاده كه كمك بود مظلومي هم كه تيم ب دستش بود. الان ميفهمم قلعه نوعي چه كادري داشت، اگه بهش فرصت ميدادن الان به جام جهاني كه رفته بوديم هيچ همه به فكر درخشش تو جام جهاني بودن. و لازم نبود مربي قبلي لنگيا بياد بشه ناجي تيم ملي.
راستی با صحبت دیشب این واعظ مشخص شد که سرمربی همین پرویز سبیله
چون که میگفت شما از کجا میدونید که ما با نظر سرمربی بازیکن نمیگیریم؟
این یعنی مربی ایرانیه که از بازیکنهای داخلی شناخت داره دیگه!!
دو هافبك آبيپوش در ليست خريد ابومسلم
قاسمي:
"پاپن" مدنظرم بود اما به دليل شهرت بيشتر"استويچكف" سرمربي شد!
مديرعامل باشگاه ابومسلم خراسان گفت: براي سرمربيگري ابومسلم "ژان پير پاپن" مد نظرم بود اما به دليل شهرت بيشتر استويچكف، با او قرارداد خواهيم بست.
حسين قاسمي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان، تصريح كرد: همان زماني كه با تيگانا صحبت كرده بودم، با استويچكف هم صحبتهايي داشتم تا اين که وي جواب مثبت داد ضمن اينكه در ابتدا ميخواستيم در صورت عدم حضور تيگانا، ژان پير پاپن، مربي فرانسوي را به عنوان سرمربي ابومسلم انتخاب كنيم و حتي صحبتهايي با او داشتيم و او اعلام آمادگي كرده بود.
وي گفت: به دليل اينكه كلاس استويچكف را بالاتر از ژان پير پاين ديدم و ريز نمرات بهتري دارد، وي به عنوان سرمربي انتخاب شد!
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا از عقد قرارداد با مربيان داخلي خصوصا نادر دستنشان منصرف شديد، عنوان كرد: دستنشان يكي از گزينه هاي اصلي ما بود اما متاسفانه شايعاتي براي او به وجود آمد و به همين دليل روي گزينههاي خارجي فکر كرديم.
قاسمي افزود: ما به دنبال بهترين افراد براي ابومسلم هستيم و تلاشمان را انجام داديم و توانستيم با استويچكف به توافق برسيم.
وي در خصوص بازيكنان مورد نظر خود براي فصل آينده اظهار كرد: در حال حاضر يك ليست تهيه كرديم اما بايد با نظر سرمربي به دنبال بازيكنان باشيم و منتظريم تا وي بيايد و در اين مورد نظر بدهد.
مديرعامل باشگاه ابومسلم خراسان گفت: در ليستي كه قرار است به سرمربي ارائه بدهيم بازيكنان ستاره هم وجود دارند.
وي با بيان اين که دو هافبك آبيپوش هم در نظر ما هستند، افزود: در حال حاضر با چند بازيكن قرارداد داخلي بستهايم اما شايد سرمربي آنها را نخواهد و مجبور باشيم قرارداد را لغو كنيم به همين دليل نميتوانم از آنها اسم ببرم.
دیشب چقدر دست این قاسمی ما خنده کردیم .....
یه حرف درست حسابی نمیزنه .... میگفت با زیدان هم صحبتی کردم که بیاد یه بازی بکنه .... عادلم که مثل همیشه ...
طوری حرف زده هر کی ندونه میگه اینا میخوان فصل بعد تیم رو برای قهرمانی ببندن
واقعآ اين واعظ حالش خوب نيستا!!
با بيگ زاده و عليزاده و ... تمديد مي كنه، بعد ميگه جباري جز بازيكناي درجه دوومه و اونجوري كه جباري گفته ، تا حالا در باره ي مذاكره از طرف استقلال بهش پيشنهاد نشده!!
تو اين تيمي كه واعظ داره ميبنده ، اگر جباري بازيكن درجه دومه و عليزاده درجه يك ساله بعد فاتحمون خوندست!!
واعظ تا 2-3 ماه پیش هم رفتار یه مدیر حرفه ای رو داشت هم هم در عمل حرفه ای بود
1 ماه پیش فقط گفتارش حرفه ای بود و
حالا دیگه هیچکدوم از کاراش حرفه ای نیست
این قاسمی طوری صحبت میکنه انگار که تیم رو داره برای مبارزه با منچستر و بارسا می چینه .مدام هم میگه که تو فرانسه بازی کرده بابا بازم خوبه بازیکن تو لیگ فرانسه نداشتیم که ...
یاد فتح ا.. زاده بخیر اگه قهرمان نشدیم لااقل اینطور تو استقلال خودزنی نداشتیم . واعظ به نظر من بره تو همون فدراسیو دوچرخه سواری براش بهتره . با این کاراش دیگه هیچ کسی طرف اونو نمیگیره .البته قلعه نوعی هم میتونست تو اسقلال بمونه ولی ..
اره مطمئنا ژنرال میتونست همه ی این اتفاقات رو چشم پوشی کنه
(مثل خیلی از مربیای دیگه که همه میشناسیم و فقط پول براشون اهمیت داره و حاضر بودن فقط بخاطر پول توی تیمی که مسئولین و بازیکناش بهش فحش خوار مادر هم دادن بمونه)
ولی میدونیم که ژنرال هیچ وقت از اصول خودش پا پس نمیکشه .
ژنرال مرد روزهای سخت , دوستت دارم
بهتره جباری بره ..... بازیکن پول پرستیه ..... حدودا 500 میلیون گرفت واسه یک فصل گرونقیمت ترین بازیکن لیگ شد ولی اندازه یه بازیکن معمولی هم نکرد ..... 6 ماه اول سال که مصدوم بود .... ما بقی بازیهاش را مثل بازیکن معمولی بازی کرد.تازه تیم استقلال بازیکن بی تعصب نمیخواد ... یادتون نیست چجور واسه تیم حاشیه درست کرد .. تا قبل از اون قضیه خوشم میومد ازش ولی حالا ازش متنفرمنقل قول:
بعد ميگه جباري جز بازيكناي درجه دوومه و اونجوري كه جباري گفته ، تا حالا در باره ي مذاكره از طرف استقلال بهش پيشنهاد نشده!!
البته این که میخواد با علی زاده و بیگ زاده تمدید کنه اعصابم را خورد کرد .....
فکر کنم بی عرضه ترین مدیر عامل ایران واعظ باشه .... آخه تا کی وقت میخواین؟ ماشالله قاسمی را نگاه کنید رفته با زیدان صحبت کرده : دی
پیشنهاد کروزیرو به فدراسیون رسید/ احتمال دیدار با استقلال و پرسپولیس
پیشنهاد و شرایط باشگاه کروزیروی برزیلی برای برپایی یک اردوی تدارکاتی و انجام سه مسابقه دوستانه به فدراسیون فوتبال ایران رسید.
به گزارش خبرگزاری مهر، مسئولان باشگاه کروزیرو در مذاکره با نمایندگان اتحادیه باشگاههای فوتبال ایران شرایط خود برای برپایی اردوی آماده سازی در تهران را اعلام کردند. این شرایط از طریق اتحادیه روز پنج شنبه به فدراسیون فوتبال ایران اعلام شد.
مسئولان باشگاه کروزیرو خواهان برگزاری سه مسابقه تدارکاتی مهم مقابل تیم های ایرانی شده اند که بازی با تیم های پرسپولیس و استقلال، همچنین تیم ملی فوتبال ایران به این باشگاه برزیلی پیشنهاد شده است.
در صورت توافق این اردو دی ماه سال 1388 در تهران برگزار می شود و تیم کروزیرو با همه ستاره های سرشناس این باشگاه به تهران سفر می کند.
اتحادیه فوتبال همچنین برای مذاکره با باشگاههای سرشناس فوتبال ایتالیا و برزیل و تدارک بازی های مناسب برای تیم ملی ایران اعلام آمادگی کرده است. در صورت تمایل مسئولان فدراسیون فوتبال امکان برگزاری مسابقات دوستانه با تیم های باشگاهی فوتبال این دو کشور وجود دارد.
واعظي آشتياني در گفتوگو با ايسنا:
سرمربي جديد استقلال انتخاب شده است
اعضاي كميته فني و اسامي مربيان را همزمان معرفي ميكنيم
مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال انتخاب شده است.
اميررضا واعظي آشتياني در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال تهران انتخاب شده است، در هر صورت ما پس از آن كه مهلت تعيين شده براي مذاكره با قلعهنويي پايان يافت مذاكره با گزينههاي خود را آغاز كرديم و سرمربي جديد تيم را انتخاب كرديم.
وي درباره زمان اعلام نام سرمربي جديد استقلال نيز گفت: در حال حاضر به دنبال تكميل كادرفني تيم هستيم و زماني كه اين حلقه فني كامل شد، اسامي سرمربي، مربيان كادر فني، سرپرست و اعضاي كميته فني باشگاه راه همزمان اعلام ميكنيم.
آشتياني ادامه داد: بازيكنان جديد تيم براي فصل آينده نيز با نظر اين سرمربي انتخاب ميشوند.
واعظي آشتياني درباره انتقادهاي امير قلعهنويي به مديريت و باشگاه استقلال نيز گفت: با توجه به مباحثي كه مطرح است ترجيح ميدهيم تا در موقع مناسب و از راه موردنظرمان موضع باشگاه را منعكس كنيم.
معلوم نیست کیه که دستور خرید شیری و محمدی را میده ..... شیری که تو لیگ 8 ماهش را یا مصدوم بود یا مرحوم تازه یه فصل ناموفق تو استقلال بازی کرده .... محمدی هم بازیکن لنگی .... میرفتن یه دروازه بان بهتر میخریدن.( مثلا همون سوشا مکانی)
غيبت نيمي از بازيكنان استقلال
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال استقلال تهران روز پنجشنبه در ورزشگاه دستگردي برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال استقلال كه خود را براي ديدار مقابل الجزيره امارات آماده ميكند عصر روز پنجشنبه از ساعت 16/45 دقيقه زير نظر اميرقلعهنويي به تمرين پرداخت.
مجتبي جباري و بيژن كوشي به دليل مصدوميت حاضر نبودند ضمن اينكه تمامي مليپوشان استقلال در اردوي تيم ملي حضور داشتند. در واقع استقلال با حدود 12 الي13 بازيكن به تمرين پرداخت.
اميد طيري يكي از دستياران قلعهنويي در اين تمرين غايب بود.
مطابق معمول روزهاي گذشته تماشاگران در ورزشگاه دستگردي حضور نداشتند ضمن اينكه علي نظري در ورزشگاه دستگردي حاضر شد.
امير قلعهنويي 10 دقيقه زودتر از ساير اعضاي تيم ورزشگاه دستگردي را ترك كرد.
تمرين تيم فوتبال استقلال تهران امروز بعداظهر تعطيل اعلام شد.
تيم فوتبال استقلال 29 ارديبهشت در ابوظبي به مصاف الجزيره امارات ميرود.
انتهاي پيام/
قلعهنويي: روز قهرماني ما روز عزاي آنها بود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: روز قهرماني ما در ليگ هشتم براي بعضي از افراد روز عزا بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي روز پنجشنبه در حاشيه تمرين تيم استقلال در خصوص اتفاقات اخير و جدايي از استقلال اظهار داشت: ميخواهم به عقب برگردم و توضيحات كامل ارائه كنم. در اواسط فصل بود كه يكي از دوستان مصاحبهاي با يكي از مشاوران آقاي واعظ آشتياني انجام داد كه اين مصاحبه ضبط شده بود.
وي ادامه داد: يكي از دوستان ما اين صداي ضبط شده را نزد من آورد و پس از گوش دادن به آن فكر كردم آقاي زريبافان يا آقاي دانشجو اين صحبتها را انجام داده اند اما بعد از دقت لازم متوجه شدم كه يكي از مشاوران واعظ آشتياني اين گفت و گو را انجام داده است.
اين مربي تاكيد كرد: در شان و شخصيت خود نميبينم كه آنها را مشاوران استقلال ياد كنم. جالب اينجا بود كه اين شخص در مصاحبه خود با صدايي قلدرآميز گفته كه اگر قلعهنويي سياستهاي ما را اين گونه عمل كند كاري ميكنيم كه ايشان استعفا داده و از استقلال برود.خيلي جالب است اين آقا خودش را جزو تصميمگيرندگان ميداند. اين اتفاقات زماني افتاد كه استقلال در اوج قرار داشت و ما به حريفان خود 5 گل يا 6 گل ميزديم.
قلعه نويي خاطرنشان كرد: بعد از گذشت چند روز صداي ضبط شده را نزد واعظ بردم و به ايشان گفتم آقاي آشتياني اين آدمها دور وبر شما هستند ولي در شان و شخصيت باشگاه استقلال نيست كه چنين كساني چنين خط هايي بدهند.
سرمربي استقلال گفت: آقاي آشتياني در آن جلسه متاسف شد و اين بچه را صدا كرد. در حضور مديرعامل به او گفتم بار آخرت باشد كه از اين كارها انجام ميدهي. حالا بماند كه وي در اتاق چه حرف هايي زد كه درست نيست آن حرف ها را مطرح كنم. ولي در پايان عذرخواهي كرد و رفت.
قلعه نويي اظهار داشت: اين مسئله تمام شد تا جايي كه همين آقا شبها به داخل اتاق بازيكنان ميرفت و بعضا بدون هماهنگي آقاي نظري سرپرست تيم و بنده بازيكنان را پيش مديرعامل ميبرد.
من باز هم به آقاي واعظ آشتياني مراجعه كردم و حتي يك روز در تمرينات رسما اعلام كردم از اين پس هر بازيكني بدون هماهنگي بنده به باشگاه برود، حق حضور در تمرينات را ندارد اما باز اين پايان كار نبود. پس از اين مسئله پاداشهاي 20 ميليوني قطع شد.
اين مربي تاكيد كرد: وقتي اين اتفاقات ميافتد علائم با انسانها صحبت ميكند. پس از اين اتفاقات همه فكر و ذكرمان اين بود كه مواظب بيرون باشيم و به داخل زمين زياد توجهي نكنيم. در واقع نيمي از انرژي ما هدر رفت كه مراقب حركات آقايان باشيم.
قلعه نويي ادامه داد: اين مسئله به اتمام رسيد. تا 6 هفته مانده به قهرماني استقلال ديدم آقايان در مطبوعات گفتهاند ما 8 بازيكن را نميخواهيم. باز هم تحقيق كرديم ديدم كه سرمنشاء اين اتفاق همان آقايان هستند. پس از آن، خبر درگيري ميثم منيعي با من را زدند، كه آن بازيكن را من اصلا در فرودگاه نديدم ولي باز هم رد پاي آقايان مشخص شد. همين علائم باعث شد در يك ماه آخر از آقاي واعظ بخواهم ايشان نه سر تمرين حاضر شوند و نه در هتل حضور پيدا كنند. همين اتفاق هم افتاد.
وي در خصوص درخواستهايش از هيات مديره عنوان كرد: 4 ماه قبل از اينكه وارد جام باشگاههاي آسيا بشويم من به جلسه هيات مديره رفتم كه صورتجلسه آن موجود است. در آنجا گفتم وقتي وارد ليگ قهرمانان آسيا شويم با 3 -4 مشكل مواجه هستيم. اول اينكه بازيكنان نميتوانند فشار اين بازيها را تحمل كنند. مشكل دوم نداشتن كاپيتان براي آن مسابقات است. مشكل سوم اين بود كه فوروارد سوم يا همان بازيكن ذخيره ما از لحاظ فني با مهاجمان اول و دوم ما متفاوت بود.
قلعه نويي اضافه كرد: اشاره كرده بودم كه شايد در آن مقطع مهاجمان ما دوران افت خود را سپري كنند. به همين خاطر راهكار دادم كه رضا عنايتي را به استقلال بياوريم. جالب است اين دوست بزرگوار ما ميفرمايند كه عنايتي در آن زمان قرار داد داشته است اما ميخواهم بگويم علي كريمي هم قرارداد داشت و مهدي رجبزاده هم شرايطي مشابه عنايتي داشت. معلوم است كه وسط فصل بازيكن آزاد پيدا نميكنيم.
سرمربي استقلال افزود: در همان جلسه آقاي اميدوار رضايي كه از زحمات ايشان ممنون هستم،گفت هر چه قلعهنويي ميگويد گوش كنيد. من تجربه دارم و شما نسبت به من كمتجربهتر هستيد. به حرف قلعهنويي گوش كنيد كه استقلال نتيجه بگيرد. در همان زمان هيات مديره تصميم گرفت رضا عنايتي را به استقلال بياورد. حتي آقاي علي انصاري كه واقعا سهم بسيار زيادي در قهرماني استقلال داشت و در واقع هم مديريت و هم دل و هم پولش به قهرماني ما خيلي كمك كرد، به آقاي نظري جويباري گفت كه با رضا عنايتي تمام كنيد.
قلعه نويي گفت: عنايتي به من زنگ زد و گفت با كمال ميل به استقلال ميآيم تا به اين تيم كمك كنم. حتي هر چقدر هم خود شما پول داديد قبول ميكنم فقط رضايتنامه مرا از النصر بگيريد. من اعتقاد دارم آن مصاحبه عنايتي كه گفت واعظ آشتياني را نميشناسم باعث شد در ورود ايشان به استقلال خلل وارد شود و ما به مشكل بخوريم. اعتقاد دارم اگر واعظ آشتياني خودش بود درست مثل فتحا... زاده يا علي انصاري و اين چند نفر كنارش نبودند ما 4-5 هفته جلوتر قهرمان مي شديم.
سرمربي استقلال خاطرنشان كرد: عقل سليم ميگويد وقتي تيم سيزدهم را تحويل گرفتيم و از 600-700 ميليون تومان گذشتيم، حالا كه قهرمان شديد در اين تيم بمانيد. شما ببينيد چه فشاري را وارد كردند كه مجبور به جدايي هستم. جرم من اين است كه تيم را قهرمان كردم. بيشترين گل زده ليگ را داشتيم و جزو بهترين خط دفاعي بوديم و آقاي گل را هم در تركيب خود داشتيم. واقعا جرم من اين است.
قلعهنويي در خصوص تمديد قراردادش پيش از قهرماني استقلال گفت: به آقاي آشتياني گفتم كه قرارداد را سفيد امضا ميكنم و حتي قيمت هم تعيين نكردم. خود ايشان هم از اين مسئله تعجب كرده بود. 4 روز قبل از بازي با پيام هم اين درخواست را براي تمديد قرارداد از من كرد و من به ايشان گفتم كه اگر رگم برود، حرف قلعهنويي نميرود.
اين مربي تصريح كرد: سپس در خصوص ليست با من صحبت كردند و گفتم چون آدم مشاورهاي هستم بايد با همكارانم شرايط را بررسي و سپس اسامي مورد نظر را ارائه كنيم. خيليها با اين توضيحاتي كه بنده دادم دوست نداشتند استقلال قهرمان شود اما خدا را شكر كه در سال 88 ليگ هشتم و در شهر امام هشتم به قهرماني رسيديم.
وي يادآور شد: معتقدم آنها آن روز ظاهرا خوشحالي ميكردند و روز عزاي آنها بود. اين مسائل گذشت. ما خوشحال به تهران آمديم تا اينكه ديدم آقاي آشتياني در برنامه 90 صحبتهايش 180 درجه تغيير كرد. ايشان ميگفت اگر قلعهنويي گزينهاي دارد انتخاب كند و در برنامه ورزش از نگاه دو بحث ارزآوري را مطرح كرد. پيش خود گفتم يك ماه پيش قرار بود قرارداد سفيد امضا كنيم ولي حالا چه اتفاقي افتاده كه ايشان اينگونه صحبت ميكنند.
قلعه نويي تاكيد كرد: ما هم لجبازي كرديم و نشست نگذاشتيم تا اينكه 4 روز قبل از ديدار با الاتحاد به آقاي فتحي دوست مشتركمان اعلام كردند كه به فكر مربي باشند تا با توجه به فصل نقل و انتقالات استقلال متضرر نشود. اما جالب اينجاست كه مديرعامل هم اكنون بدون مربي در حال جذب بازيكنان است و صحبت از صداقت ميكند.
وي در پايان با گله از برخي اعضاي هيات مديره استقلال گفت: هنگامي كه افشين قطبي پس از قهرماني پرسپوليس اين تيم را ترك كرد، آقاي عليآبادي به عنوان رئيس مجمع 3-4 بار با ايشان تماس گرفت و خواستار بازگشت او به پرسپوليس شد. اما جالب است آقايان زريبافان و دانشجو حتي اين زحمت را به خودشان ندادند كه با من تماس بگيرند و بپرسند چه اتفاقي رخ داده آنوقت ميآيند مصاحبه ميكنند و ميگويند قلعهنويي خودش رفت. من از اين چيزها گله داشتم و دوست داشتم همه آن را بدانند.
سرمربی آینده استقلال پرویزمظلومی به احتمال زیادهست.
برات متاسفم:41:نقل قول:
/اختصاصی ایپنا/ جانشینان قلعه نویی از آلمان و خوزستان می آیند
مجید جلالی و روته مولر کادر فنی جدید استقلال تهران
در حالی که طی چند روز گذشته ، مدیران مسئول در باشگاه استقلال خبر از تلاش هایشان برای جذب یک مربی خوب را داده بودند، برخی منابع خبری معتبر در این باشگاه تائید کردند که این باشگاه با مجید جلالی و روته مولر برای بر عهده گرفتن سکان هدایت استقلال به توافق رسیده اند.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) ، مجید جلالی ، سرمربی سابق تیم فوتبال فولاد خوزستان ، و اریش روته مولر ، کمک مربی تیم ملی فوتبال ایران در زمان مربیگری علی دایی ، طی دو جلسه تفصیلی ، به بررسی شرایط حضورشان در استقلال پرداختند و به احتمال زیادی اصلی ترین گزینه ها برای بر عهده گرفتن هدایت تیم فوتبال استقلال تهران هستند.
این خبر در حالی رنگ و بوی جدی تری به خود می گیرد که مدیرعامل استقلال در یک گفت و گوی تلویزیونی ، کادر مربیان جدید استقلال را ترکیبی از مربی داخلی و مربی خارجی عنوان کرده است.
گفتنی است ، امیرقلعه نویی سرمربی سابق این تیم هفته گذشته به دلیل دخالت های متعدد برخی مشاوران مدیرعامل و کارکنان این باشگاه از سمت خود کناره گیری کرده بود. طی این مدت نیز یکی از اعضای هیات مدیره باشگاه و امیر رضا واعظ آشتیانی و همچنین دو تن از مشاوران باشگاه تلاش های زیادی را برای جذب یک مربی صاحب نام به کار بستند تا با این کار در مقابل انتقادات هواداران این تیم مقابله کنند.
حضور مجید جلالی در تیم فوتبال استقلال از نگاه مدیران باشگاه ، انتخاب موجهی است چراکه این مربی با نتیجه درخشانی که به همراه فولاد در مقابل ذوب آهن اصفهان گرفت ، باعث قهرمانی استقلال در لیگ هشتم شده بود.
( البته فکر کنم شایعه ای بیش نباشه ... :دي )
احتمال اینکه حجازی مدیر فنی بشه و یه مربی خارجی سرمربی بشه خیلی بیشتر از سایر گزینه هاس
از خریدها و تمدید کردنا هم تا حدودی میشه حدس زد...:27::13:
نمی دونم ولی هر چی که هست خدا به خیر بگذرونه
میترسم سال بعد مثه قرمزا ما هم دستمون از آسیا کوتاه بمونه چه برسه به بردن جام:41:
یهو نرن کخ را بیارن ...... اعصابمون را خرد میکنه .... اگه کخ بشه یهو میبینه علیزاده را گذاشت تو دروازه : دی
وااااااااای نهنقل قول:
به نظر میاد جلالی بهترین گزینه باشه
امیدوارم واعظ درست تصمیم بگیره وگرنه باید فصل بعد قید جام رو زد:41:
عجب حرفینقل قول:
حضور مجید جلالی در تیم فوتبال استقلال از نگاه مدیران باشگاه ، انتخاب موجهی است چراکه این مربی با نتیجه درخشانی که به همراه فولاد در مقابل ذوب آهن اصفهان گرفت ، باعث قهرمانی استقلال در لیگ هشتم شده بود.
تنها عامل قهرمانی استقلال بازیها و نتایج خوبش در طول فصل بود
در ضمن تمام این حدس و گمان ها برای وقتی بود که مظلومی هنوز کارش با مس مشخص نشده بود ولی الان دیگه تنها گزینه پرویز سبیل
پ.ن: در ضمن این پرویز سبیل توهین نیست لقبه
پ.ن2:متاسفانه بعد 2-3 روز توی این شرایط حساس هنوز سرور ابیته درست نشده
ای تو روحت واعظ.
خدا ختم به خیر کنه فصل بعد رو.:41:
فتل کجایی که استقلال رو کشتن.:19:
:31::31::31:نقل قول:
پرویز سبیل
لقبی قشنگیه ... !:27:
فقط برن 20 دقیقه این قاسمی ( مدیرعامل ابومسلم) را بیارن.... بعید نیست، شاید که کلیزمن را انتخاب کرد:31:
آقا کسی میدونه این بچه که قلعه نویی دیشب تو نود میگفت کیه؟!؟!
در گفت و گو با فارس
نظري جويباري: اين آقا واعظ را مديرعامل استقلال كرده است
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران نسبت به مسائل اخير در اين باشگاه واكنش نشان داد.
علي نظري جويباري در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در خصوص صحبتهاي واعظ آشتياني در يكي از برنامه هاي تلويزيوني اظهار داشت: در جلسه هياتمديره قلعهنويي اعلام كرد عنايتي را مي خواهد. در آن جلسه هم آقاي اميدوار رضايي حضور داشتند و هم آقاي انصاري؛ هيات مديره موافقت خود را براي جذب رضا عنايتي اعلام كرد. ضمن اينكه برخلاف صحبت آقاي آشتياني صورتجلسه آن نشست موجود است و در صورت لزوم براي شفافسازي آن را ارائه خواهيم كرد.
وي در خصوص اينكه مديرعامل استقلال اعلام كرده مشاورش اميرقلعهنويي را به تيم ملي رسانده است عنوان كرد: واقعا جاي سئوال دارد كه آيا سازمان تربيتبدني و فدراسيون فوتبال اينقدر ضعيف هستند كه اين آقا امير قلعهنويي را سرمربي تيمملي كند. اگر واقعا چنين اتفاقي افتاده پس ايشان آقاي واعظ را مديرعامل استقلال كرده اند. فكر ميكنم گفتن اين مسائل در رسانه ملي نه تنها جالب نيست بلكه شخصيت بعضيها را زير سئوال ميبرد.
نظري جويباري در خصوص يارگيري استقلال در فصل جديد تاكيد كرد: آقاي آشتياني مدعي هستند كه استقلال با هماهنگي سرمربي جديد در حال يارگيري است اما تناقض در صحبتهاي ايشان موج ميزند. ايشان اعلام كردند كه سرمربي آينده استقلال تلفيقي از مربيان ايراني و خارجي است و هنوز در حالي كه چيزي مشخص نشده ميگويند با نظر سرمربي جديد بازيكن ميگيريم. اميدوارم استقلال بتواند با ايدههاي جديدي كه در اين تيم مطرح ميشود به هدف خود برسد.
من طی تحقیقای که انجام دادم (:دی) فهمیدم کیه ... محسن علی آبادی پسر علی آبادی :نقل قول:
مصاحبه باهاش رو اینجا بخونید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بچه ها میگفت جباریهنقل قول:
راستی پرویز سبیل به نظر شما موهاش مصنوعی یا همون کلاه گیس نیست
خیلی تابلو میزنه:31:
احتمالش هست که اون باشه چون تقریبا رفتن امیرخان به تیم ملی 60 درصد به خاطر این بود(استقلایه تیره)نقل قول:
من طی تحقیقای که انجام دادم () فهمیدم کیه ... محسن علی آبادی پسر علی آبادی :
ولی اینکه میگفت طرف بعدش اومد گ. خوردن بعید یدونم که اون این کارو کرده باشه
بچه بوده دیگه زیاد جدی نگیرنقل قول:
یکی از بچه ها میگفت جباریه
نکنه از بچه های تاپیک بغل بوده
احتمالش هست که اون باشه چون تقریبا رفتن امیرخان به تیم ملی 60 درصد به خاطر این بود(استقلایه تیره)نقل قول:
من طی تحقیقای که انجام دادم () فهمیدم کیه ... محسن علی آبادی پسر علی آبادی :
ولی اینکه میگفت طرف بعدش اومد گ. خوردن بعید یدونم که اون این کارو کرده باشه
بچه بوده دیگه زیاد جدی نگیرنقل قول:
یکی از بچه ها میگفت جباریه
نکنه از بچه های تاپیک بغل بوده
چی شد این سر مربی !؟
این بازیکنا کین دیگه این داره میگیره برا خودش !
از اون حرفا بودا! وقتي كه بازي مي كرد بهترين بودنقل قول:
من اخه داره فصل یار گیری تموم می شه نمی خوان مربی انتخاب کنند
پرويز مظلومى: تكذيب مى كنم هنوز سرمربى استقلال نشده ام
پرويز مظلومى يكى از گزينه هاى احتمالى سرمربيگرى در استقلال است. مظلومى پس از فسخ قراردادش بامس حالا يك مربى آزاد به حساب مى آيد تا آبى هاى تهرانى براى انجام مذاكره با وى مشكلى نداشته باشند. اگر چه روز گذشته خبرهايى مبنى بر عقد قرارداد داخلى مظلومى با استقلال به گوش مى رسيد اما اين مربى خبر فوق را تكذيب كرد. او طى گفت وگويى با ابرار ورزشى گفت: هيچ صحبتى بامن نشده است. مسئولان باشگاه استقلال با بنده واردمذاكره نشده اند تا تمام اين صحبت ها در حد مشايعه باقى بماند اما با اين حال بايد بگويم اين بهترين فرصت براى من است. الان مربى آزاد شده ام و استقلالى ها مى توانند با من وارد مذاكره شوند. نوبتى هم باشد، نوبت من است كه هدايت استقلال را برعهده بگيرم. بنده يك استقلالى هستم و در همه حال حمايت خود را از اين تيم اعلام كرده ام الان هم هر كمكى از دستم بربيايد براى سربلندى اين تيم انجام مى دهم.مظلومى در ارتباط با فسخ قراردادش با مس به ابرار ورزشى گفت. در ۲۴ ساعت تغيير موضع دادند و ادعا كردند مربى بومى مى خواهيم. البته قسمت اين بود كه من فصل آينده مربى مس نباشم اما با اين حال از مسئولان مس، هواداران اين تيم و همه وهمه تشكر مى كنم. از همه آن هايى كه در موفقيت تيم من تأثيرگذار بودند تا مس بتواند سهميه آسيايى شدن را كسب كند. اميدوارم اين تيم سال آينده هم بتواند رتبه خوبى را در آسيا به دست بياورد.
اینم مهمترین عنواین روزنامه استقلال
این ها استقلال را در فصل نهم هدایت می کنند
برهانی : رویاهایم را در اروپا جستجو می کنم
شکوری : آقایا نگذاشتند از جشن قهرمانی لذت ببریم
شکار خاموش
ماجری : خسته بودیم و باختیم
باقری : دیگر برای پرسپولیس بازی نمی کنم
بهناز خیاط : راه لژیونر شدن بانوان را هموار می کنم
جان واریو اولین شکار بزرگ سپاهان
رجب زاده : به خدا پناه می برم
قطبی اسم بازیکنان را هم نمی داند
قنبری : دوست دارم به سپاهان برگردم
توافق کردیم اما چیزی مشخص نیست
عزیزی : نه من روی زمین می مانم ، نه استقلال اهواز بدون مربی
بگوویچ : اولویت من پاس است
ابراهیم زاده : راه آهن حریف سختی است
انصاری فرد : در حضور علی آبادی از هدایتی عذرخواهی کردم
پورسینا : قلعه نویی 90% سپاهانی است به زودى قرارداد امضا میشود
محسن پورسینا رییس هیات مدیره باشگاه سپاهان اصفهان از توافق مسئولان این باشگاه با امیر قلعه نویى خبر داد و گفت: تنها مرحله باقى مانده امضاى قرارداد رسمى است که آن هم به زودى انجام مى شود.وى در این باره گفت: جلسه اى بین آقاى قلعه نویى و آقاى ساکت در تهران انجام شد اما بنده به دلیل مشغله فراوان در این جلسه حضور نداشتم. البته به صورت تلفنى با آقاى قلعه نویى هم صحبت کردم. ۲ طرف به توفق نهایى رسیده اند و این انتقال تقریبا تا حدود ۹۰ درصد به نتیجه رسیده است. تنها مرحله باقیمانده این است که قرارداد را رسما امضاء کنیم. البته با توجه به اینکه آقاى قلعه نویى همچنان به باشگاه استقلال تعهد دارند از امضاى قرارداد خوددارى کردیم. انشاء الله بعد از بازى آخر تیم استقلال قرارداد را رسما امضا مى کنیم و آقاى قلعه نویى کار خودشان را شروع مى کنند
یک خبر هم پیدا کردم که فکر کنم شایعه باشه .... گفتم نزارم بهتره:5:
اینم لینکشنقل قول:
پیروز قربانی در پرسپولیس؟!
کد:http://www.esteghlaltehranfc.com/newsdetail-4708-fa.html