من 990 دارم 2 ماه هست از اينترنت ايرانسل استفاده مي كنم من روز اول سيم رو انداختم *130*3*6# زدم فوري امد از ان موق عگوشي رو 10 بار پاك كردم زدم فروي امده به سايت يرانسل كاري نداشته باش كه نيستنقل قول:
تو زنگ بزن 130 از ان روشsms اينترنت رو بگير
من 990 دارم 2 ماه هست از اينترنت ايرانسل استفاده مي كنم من روز اول سيم رو انداختم *130*3*6# زدم فوري امد از ان موق عگوشي رو 10 بار پاك كردم زدم فروي امده به سايت يرانسل كاري نداشته باش كه نيستنقل قول:
تو زنگ بزن 130 از ان روشsms اينترنت رو بگير
:40: شاهين جان مي خواستم بدونم قشم كي زير پوشش مي ره ؟
اگر يه ليستي از شهرهاي جديدي كه قراره زير پوشش برن بزاري ممنون مي شيم .
راستي از مشكل ميدون آزادي و خ. استاد معين و ... ( كه گفتي به خاطر فيبر نوريه ) چه خبر ؟ مشكلشون حل شد؟
اين قطعيا كه پيش مياد اصلا خود مهندساي ايرانسل مي فهمن ، يعني منظورم اينه كه بلافاصله مي فهمن يا اينكه
بايد مردم گزارش كنن ؟ :40:
دوستان شماها وقتی گوشیتون خاموش باشه و پیغام گیرتون فعال باشه sms براتون میاد ؟! شاهین خان ایراد نیست که نمیاد برای من؟
نقل قول:
ببخشيد جاي آقا شاهين گل جواب ميدم تا زود تر به جواب اولتون برسيد
به اين آدرس بريد آقا شاهين زحمت كشيده آپلود كرده
کد:http://mtnirancell.persiangig.com/document/
این سیستم ایرانسل بس عجیبه ، طرح طلایی رو دو هفته قبل غیرفعال کردم، دیروز دوباره فعالش کردم، امروز اس ام اس تایید اومده ولی هیچی پول اضافه نشده ظاهرا !
میشه کسی بگه چرا نمیشه MMS فرستاد ؟ ؟؟؟:41::41:نقل قول:
آقا شاهین مرسی از کمکت ولی همچنان سیم کارت من مسدوده.
شماره و مدل گوشی رو برام میل کن.نقل قول:
البته منظورم اینه که دیگه از کابل از نوری استفاده نمی شه.نقل قول:
و همیشه آنتن پر هستش. برگشت صدا نداره. قطع و وصل هم نمیشه.
کاملا درسته و فقط سیم کارت هاش رو به مدیران ارشد می دهند و قیمت مکالماتش هم خیلی کمتر از این خطوطه ما هست.نقل قول:
آقا شاهين اگه ممكنه يه تحقيقي بكني ببيني تو شهر هاديشهر كي ميخواد ايرانسل راه اندازي بشه.البته اينو بگم كه يه هفته اي فعال بود و آنتن مي داد ولي مثل اينكه با خطوط آذربايجان تداخل امواج داشت قطع كردن
دستت درد نكه يه خبري بده
سلام
من میخوام GPRS گوشیمو فعال کنم .
گوشیمم nokia 5700 هست .
به 2225 که S nokia 5700 رو ارسال می کنم جوابی ارسال نمیشه .
به 140 که زنگ میزنم و شماره ی 3 و سپس 6 رو می گیرم ، میگه تنظیمات گوشی شما موجود نمی باشد .
تو سایت که میرم تنظیماتش با تنظیمات گوشی من فرق داره .
با 140 تماس می گیرم و به اپراتور وصل میشم ، یارو میگه سریال نامبر گوشیتو بده تا برات ارسال کنیم . دوباره که تماس گرفتم تا سریال نامبر رو بدم گفت ما اصلا همچین چیزی نداریم .
یه بار دیگه که به 140 زنگ زدم و به اپراتور وصل شدم ، گفت گوشی شما تو لیست نیست و اصلا نمیتونید با این گوشی به اینترنت متصل بشید !!
ولی تو همین فروم هم افرادی هستند که با nokia 5700 به GPRS متصل میشن .
شما هم با اون ایرانسلتون . هرکی یه چیزی می گه .
بالاخره من چه جوری باید به GPRS متصل بشم ؟