به احتمال خیلی زیاد مشکل از هارد هست در نتیجه بهتره بفرستید گارانتی !!
زمان تحویل هم به خودشون بستگی داره ... !!
Printable View
به احتمال خیلی زیاد مشکل از هارد هست در نتیجه بهتره بفرستید گارانتی !!
زمان تحویل هم به خودشون بستگی داره ... !!
محدودیت نرم افزاری هست ...نقل قول:
سلام
من لپ تاپ asus a42ja دارم.من لپ تاپ های دیگه رو دیدم که وقتی با تاچ پد کار میکنن میتونن با هاش zoom و یا بچرخونن ولی لپ تاپ من این قابلیت رو ندارد این محدودیت نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟؟
تا اونجایی که یادم میاد این مدل multi Touch pad بود !
ببر گارانتی !نقل قول:
سلام
من یه دل 5010 دارم کلیک صفحه پد لمسی کار نمیکنه
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
توسط کلید FN و کلید مربوطه ( با عکس نشون داده ، ( F7-8 ) )نقل قول:
من یه لپ تاپ E Machines E727 دارم چطوری میتونم نور مانیتورش رو تنظیم کنم؟
با سویچ روی 1080 و اجرای Full hd 1080p مشکل دارید !!نقل قول:
سلام ... یه سئوالی در مورد رزولوشن صفحات لپتاپ داشتم ...
به عنوان مثال لب تاپی که از رزولوشن 1366 در 768 استفاده می کنه اگر از طریق یه کابل HDMI به یه تلویزیون Full HD با رزولوشن 1920 در 1080 وصل بشه می تونه رو این رزولوشن سوئیچ بشه ؟
منظورم اینه که آیا رزولوشن ربط به کارت گرافیک داره یا باید ساپورت بشه از طرفش یا نه فقط به توانایی دستگاهی که خروجی تصویر رو میده بستگی داره؟
امیدوارم سئوالم مفهوم بوده باشه ...
اما با 720 مشکلی ندارید !!
نقل قول:
همین کارو می کنم دیگه بعد 1 دقیقه یواش یواش هی نور زیاد میشه
دوستان یه سر به این تاپیک بزنید ببینید راه حلی واسه مشکل من می دونید::13:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6062692#post6062692
با سلام به دوستان عزیز
چطور میتونم از روی سی دی ریکاوری نرم افزار بابیلون رو نصب کنم . زمانیکه ویندوز لپ تاپ رو عوض کردم متوجه شدم بابیلون نصب نشده . باید مجددا ویندوز نصب کنم یا راهی وجود داره؟
از کمک و راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
نرم افزار رو دانلود کنید و بعد از ریکاوری نصب کنید !
بچه ها سلام
آقا ما ديروز يه لب تاپ گرفتيم نميدونم چي شده كه گويا وقتي ويندوز سون بالا مياد مي نيويسه Administrator Locked پايينشم مينويسه Switch user ، وقتي رو پاييني هم كليك مي كنم بالا نمياد ؟؟؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرمايين
سلام.
من ویندوز 7 رو روی dell inspiron 1520 نصب کردم. چون بعضی وقت ها با صفحه آبی رو به رو میشم و با چند بار نصب مجدد و امتحان مواردی مثل عدم نصب درایور یا برنامه مناسب باز هم صفحه آبی میاد میخوام بایوس رو آپدیت کنم.
کمکی میکنه ؟ اصلا روی 1520 کسی نصب کرده ببینه بی مشکل کار میکنه یا نه ؟
به هر حال الان چطور میتونم بایوس رو آپدیت کنم ؟ خطری نیست که ؟
ممنون.
آپدیت کردن بایوس میتونه بعضی از اشکالات و ایرادات رو برطرف کنه اما بایوس آپدیت کردن کار خیلی خطرناکیه .نقل قول:
اگر آشنایی کافی دارین که اقدام کنین در غیر اینصورت بهتره که ببیرن بیرون تا برای شما بایوس رو آپدیت کنن تا پشیمون نشین
با سلام ...نقل قول:
دوست عزیز از راهنمایی شما سپاسگزارم . ولی نرم افزار بابیلون روی سیستم بود و با ریکاوری کردن نصب میشه . منظور عرضم اینه که ممکنه بدون ریکاوری کردن از داخل سی دی ، بابیلون رو نصب کنم ؟
با سپاس
شاد و پیروز باشید