میخاییل فاستین خونش توی پایین ترین نقطه بروکر هست . همونجایی که درش یه پلیسه
Printable View
میخاییل فاستین خونش توی پایین ترین نقطه بروکر هست . همونجایی که درش یه پلیسه
ای بابا من نقشه رو والله به اسم بلد نیستم الانم دو ساعت دنبال خونه اون یارو گشتم پیدا نکردم خواهشا یه ادرس دقیق بده که من بفهمم
ناحیه در نقشه مشخص شده است : (در نقشه سمت چپ رو خوب بگردید . یعنی وقتی وارد اون خیابون شدید سمت راستتون رو خوب بگردید تا دو تا ماشین پشت سر هم پیدا کنید)
کد:http://i44.tinypic.com/rse7oi.jpg
این دفعه بهشون یادآوری میکنیم از تجربیات شما استفاده کنند !:31:نقل قول:
آخه من نمیدونم مرد 30 ، 35 ساله ! بره شهر بازی چیکار کنه ؟!!:19:
اونم کسی که قبلا تو جنگ بوده و ...
البته پیشنهاد زیاد بدی هم نیست ولی مثلا واسه مواقعی که با Kate یا Michele یا کسی میری بیرون اون موقع بشه استفاده کرد .
من روی x360 بازی می کردم.تا اخر رفتم پایانی بود که کیت میمیره.بعد از چند روز دیدم کیت به هم زنگ زد با من قرار گذاشت!همین امروز این اتفاق برام افتاد.خیلی تعجب کردم رفتم دیدم اره خود کیت بود.
موفق باشید.
ما که کلی اونجا رو گشتیم دریغ از یه تبلیغ لامبرگینی اگه منظورت اون ماشینه هست که تو حیاط یکی از خونه ها پارکه اون لامبرگینی نیست مهندس اون ترسیمو هست که رمزش رو من دارم لامبرگینی اونه که درش از بالا باز میشه اگرم منظورت اون نیست که دیگه والله من چیزی ندیدم
میتونه کسی ادرسه خونه همون مرده که لامبرگینی رو بهمون داد رو تو نقشه واسم بذاره هرچی میگردم پیدا نمیکنم
شاید از دیار باقی تماس گرفته !نقل قول:
ولی اگه اینطور چیزی باشه جالبه !
شما بعد از اون مرحله آخر ، مرحله ی دیگه ای رفتی ؟
یا کار بخصوصی انجام دادی ؟
چند تا ماموریت فرعی رفتم.خودمم خیلی تعجب کردم.
من که خودم یه بار پیداش کردم . باهاش یه ویراژ دادم پلیس اومد گرفت ! دیگه ماشینه رو پیدا نکردم . ولی فکر میکردم اونجا یکی دیگه هم باشهنقل قول:
ما که کلی اونجا رو گشتیم دریغ از یه تبلیغ لامبرگینی اگه منظورت اون ماشینه هست که تو حیاط یکی از خونه ها پارکه اون لامبرگینی نیست مهندس اون ترسیمو هست که رمزش رو من دارم لامبرگینی اونه که درش از بالا باز میشه اگرم منظورت اون نیست که دیگه والله من چیزی ندیدم
میتونه کسی ادرسه خونه همون مرده که لامبرگینی رو بهمون داد رو تو نقشه واسم بذاره هرچی میگردم پیدا نمیکنم
ادرس خونه اون یارو پسر گی بازه رو یکی رو نقشه بده من هرچی میگردم پیدا نمی کنم