سلام
من سرعت 328 دارم
به من گفتن روزهای رایگانه سرعت پایینه
حالا که رایگانم تموم شده بازم پایینه باید 48 دان کنم با 20 دان می کنه اونم تو این ساعت
Printable View
سلام
من سرعت 328 دارم
به من گفتن روزهای رایگانه سرعت پایینه
حالا که رایگانم تموم شده بازم پایینه باید 48 دان کنم با 20 دان می کنه اونم تو این ساعت
بزارید همینجا یه توضیح بدم واسه همگی روشن بشه این نت مـاهـــ ـ ـو ا ره ای چجوریه! :31:نقل قول:
.
.
.
ببینید دوستان
1-واسه راه اندازیش یه کارت دی وی بی نیازه (از 50 تا 120 تومن هست)
2-به یه سند با سرعت مطلوب احتیاج دارید.(واسه ارسال...ADSL یا GPRS یا Dial-Up)
3-به ازای هر 10 کیلوبایت که دانلود کنید 1کیلو بایت سند می کنید! در واقع هر 1 گیگ که بگیرید 100 مگ سند خواهید داشت.
4-اکانت های هوایی(!) دارای ترافیک نامحدود هستند.
5-اکانت هایی که ارائه میدن اصلا دارای ثبات نیست...!
به طور مثال:
مثلا ممکنه یه اکانت 1 مگ به شما بدن که سرعت دانلود اون نصف 1مگ هم نباشه!(چون این اکانت ها هکی
هستن ممکنه 1 اکانت بین چند نفر شیر بشه و بالطبع به همون میزان از سرعت شما کم بشه!)
6-به نظر من اصلا پولتون رو بابت خرید این اکانت ها صرف نکنید...چون اون چیزی که خیلی از ماها در موردش فکر می کنیم نیست.!
(خود من مثلا اکانت 8 مگ دستم بود! ولی به ندرت شاید فقط 1-2 ساعت تو کل این 13 روز تونستم سرعت 700
رو(اونم به زور :دی) تجربه کنم ! وگر نه اکثراسرعت اکانتم روی 350-300 بودش (که اونم با هزار دوز و کلک و
ترفند:27:)!
7- پیشنهاد من:
بیخودی وقتتون رو رو اینجو اکانت ها نذارید! چرا؟ چون علاوه بر اون هایی که اون بالا گفتم، قیمت این اکانت ها
هم خیلی گرونه!(1 مگش رو ماهیانه 40 تومن میدن! و تازه همون سرعت هم نیست!)
---
شرمنده دوستان میدونم تاپیک پارس هست...ولی خب پاره ای توضیحات بود که باید میدادم.
اگر سوالی داشتید تو پروفایلم مطرح کنید حتما جواب میدم.:11:
ای بابا میخوان قیمتهارو تا 10 برابر افزایش بدن:41::41::41: و میخوان تا شهریور نت رو ملی کنند:27::27::27::27:نقل قول:
بحث و بررسی شبکه های اینترنتی دوربرد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388392
خوبه خاک بر سرشون اکانت 512 خاک خاک خاک خاک خاک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من که خوبه 256
128 :
چرا هر ISP خوبی بعد یه مدت می ترکه می ره پی کارش؟؟؟ اول شاتل این طوری شد الانم نوبت پارسه...
می رم یه 1 مگ از مخابرات می گیرم هم قیمتش توپه هم اینکه چون شهر ما سرویسش فقط واس شرکتاس و من پارتی دارم می گیرم سرعتش نسبتا خوبه...
همچنان افتضاح!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم 28 گیگ دانلود کردم
در کل راضی هستم و تونستم آرشیو بازی هام رو کامل کنم.
ولی سرعتم الان که خیلی خوبه و راحت 140 تا میره
سلام دوست عزیز.شما و دوستتون از یه مرکز مخابراتی هستین؟نقل قول:
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
منم با اکانت 1 مگ 90 گیگ گرفتم.البته تقریبا 2/5 زمان سیستم روشن بود تو کل مدت 13 روز.