با اینکه غیر فعاله ولی بازم داده پس زمینه دارم. و علامت E یا G همیشه بالای گوشی هست.نقل قول:
اطلاعاتم رو چی کار کنم از بین نره؟ الان 250 تا تلفن توشه میخوام اونا رو بعدا دوباره وارد کنم .
با اینکه غیر فعاله ولی بازم داده پس زمینه دارم. و علامت E یا G همیشه بالای گوشی هست.نقل قول:
اطلاعاتم رو چی کار کنم از بین نره؟ الان 250 تا تلفن توشه میخوام اونا رو بعدا دوباره وارد کنم .
سه ثانیه کلید Lock را نگه دارید. در منوی باز شده Data network mode را انتخاب کنید تا GPRS غیرفعال شود. فقط زمانیکه به اینترنت احتیاج داشتید (و یا برای ارسال و دریافت MMS) از همین طریق GPRS را فعال نمایید.نقل قول:
برای بک آپ گرفتن از کانتکت ها:
می توانید با Samsung Kies این کار را انجام دهید
و یا
در گوشی، در بخش Contacts وارد منو و سپس Import/Export شده و Export to SD Card را انتخاب نمایید. از کانتکتها در SD Card بک آپ گرفته می شود. می توانید یک کپی از فایل در کامپیوتر هم داشته باشید. بعد از Reset to factory default از همین طریق فایل بک آپ را Import نمایید.
مثل اینکه قیمت آکبند این گوشی خیلی اومده پایین و به 460 ، 470 رسیده . درسته ؟
با این اوصاف که دیگه گوشیمونو 250 تومان هم نمیخرن .
درسته آقا مهدی خیلی پایین اومده .یکی دو هفته پیش از ط 5 علا یه دونه 8گیگ تایوانیش برا بستگان گرفتم 440 .نقل قول:
ولی نگران فروشش نباش مثل پراید میمونه :31: سه سوت بهترین قیمت میفروشیش حداقل 350 .
مطمئن باش.
بچه ها کسی تا الآن گوشیشو به تی وی وصل کرده؟ چه جور کابلی باید براش بگیرم؟ آیا کابلی هست که خروجیش hdmi باشه؟ قیمتهاشون تو چه مایه هایی هست؟
من با كابل 3.5 نوكيا كه خروجي composite داره به tv وصل كردم و خوب بوده
اما يه كابلي هم بود كه 5 تومن بيشتر قيمتش نبود و تو همين سايتاي داخلي هم واسه فروش بود
ميخورد به پورت usb گوشي اون سمتشم hdmi بود و خود سامسونگ هم اين كابل رو واسه اين گوشي عرضه كرد و گفت كه پشتيباني مي كنه... و تو سايتا هم ديدم كه بعضيا باهاش وصل كرده بودن...
خروجی کامپوزیت یا کامپوننت ؟:دی:10:نقل قول:
متاسفانه رام میوای خروجی تی وی نداره ...فکر کنم فقط رو رام های استوک این فابلیت هست
سلام.من گوشی ام رو ورژن 2.3.3 هست ولی نمیدونم چرا مدیریت رم آندروید اصلا مناسب نیست.هم تو تسک منیجر برنامه های باز هست و هم در قسمتsetting>application>running services
میخواستم بپرسم برای بهبود کارایی و کاهش مصرف باطری چه کارهایی رو میتونم انجام بدم؟
درضمن تغییر یا آپدیت نرم افزار چقدر بهم کمک میکنه؟
کسانیکه این گوشی رو دارند از کاستوم رام استفاده میکنند یا نه و کیفیت کاستوم رامهایی مثل سیانوژن چقدره؟کاستوم رامها با رامهای رسمی چه فرقهایی دارند؟
کاستوم های سیانوژن یکی از بهترین کاستوم ها هستندنقل قول:
کم باگ کم مصرف
با Task killer برنامه های باز رو ببندید
و این که رام رو بالا بردن خیلی کمک میکنه به مصرف
سلام دوستان
جدیدترین رام رسمی فارسی که واسه I9003 اومده چیه؟؟
اگه ممکنه لینک آموزش نصبش رو به زبان ساده بذارید واسم،، مرسی