سلام
ممنون سرعت دقيق چقدر مثلا سرويس 256 اصلا اين سرويس ميتوانم بگيرم اگر نميشه 128 چطور بيشتر براي دان ميخوام و
اون مودم كه گفتيد قيمتش چقدر
باتشكر
Printable View
سلام
ممنون سرعت دقيق چقدر مثلا سرويس 256 اصلا اين سرويس ميتوانم بگيرم اگر نميشه 128 چطور بيشتر براي دان ميخوام و
اون مودم كه گفتيد قيمتش چقدر
باتشكر
برا چی گرون کرده آسیاتک؟
مسخره ها من میخواستم برای تابستون سرویسمو از 64 ببرم 128.زنگ زده کسی ببینه چرا اینکارو کردن؟
راستش بعد از ظهر من زنگ زدم ولی یکم دی....رفته بودند از پشتیبانی پرسیدم گفتند ما فنی هستیم چیزی نمیدونیم تو سایتش که خبری نبود جدیدا هم ای میلی ازشون نیومده...... همینطور اس ام اسی نمی دونم منبه این دوستان کجاست ولی هرچه سریعتر بگن که در آستانه سکته کردن هستم.......:40::40::40:نقل قول:
منبعش خودشونن ، من وقتی زنگ زدم گفتن خط شما رو جمع کردیم ، حالا بماند بقیه داستان ، گفتم خب بخوام دوباره بکشم و وصل کنم چقدر هزینش می شه ، گفتن چهل و خورده ای ، نزدیک به پنجاه تومن . منم گفتم قربان شما خداحافظ ، گوشی رو گذاشتم سرجای اولش...و بلافاصله به داتک زنگ زدم با 60 تومن یک 512 گرفتم ، چند روز بعد وصل شد ، الان هم دارم حالشو می برم.نقل قول:
راستش بعد از ظهر من زنگ زدم ولی یکم دی....رفته بودند از پشتیبانی پرسیدم گفتند ما فنی هستیم چیزی نمیدونیم تو سایتش که خبری نبود جدیدا هم ای میلی ازشون نیومده...... همینطور اس ام اسی نمی دونم منبه این دوستان کجاست ولی هرچه سریعتر بگن که در آستانه سکته کردن هستم.......
نقل قول:
شما سایتی ازش سراغ داری؟؟ که حرف شما رو ثابت کنه
نقل قول:
صبانت بگیر شک نکن
نقل قول:
اسیاتک سرعت 64 دیگه نمیده دنبالش نباش
نقل قول:
منبع خود آسیاتک قسمت فروش عزیزم
بچههایی که داتک 256 دارند سرعت دانلودشون اعلام کنند. ممنون
شرمنده من بازم همون قیمت های قبلی رو می بینم میشه لینک مورد نظرتونو بدین؟