وقتی عمو کاظم به خود می جنبد!
من خیلی امیدوار شدم با دیددن درصدها.
Printable View
وقتی عمو کاظم به خود می جنبد!
من خیلی امیدوار شدم با دیددن درصدها.
نقل قول:
تازه کجاشو دیدی؟:31:روزی سه نوبت آزمون آنلاین واسه داوطلبای کانون گذاشته. آزمون تعیین سطح برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد
قراره یادگار ماندگارم بزودی بذاره با کلی امکانات دیگه.
خداییش منم با دیدن درصدا امیدوار شدم .رتبه 451 تجربی ریاضی رو 32 زده بود:18: بقیه درصداش هم چندان بالا نبود.:31:
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------
پست 5903 (البته اگه سوال شما راجبه تشکر ملیاردی بود:27:)نقل قول:
من که رو به موت شدم ! :(نقل قول:
خداییش منم با دیدن درصدا امیدوار شدم .رتبه 451 تجربی ریاضی رو 32 زده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بقیه درصداش هم چندان بالا نبود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم آخه فرق چندانی نداره درصد نفر 400 با 200 ! :(
رتبه ی 200 به پایین که دیگه بدتر !
یعنی بخاطر چند درصد اینقدر تفاوت ؟ من سر جلسه ی کنکوز اینقدر اضطراب میگیرتم که همه ی سوالا رو بزنم که آخرش میگن وقت تموم شده من 10 تا سوال زدم فقط :دی حالا ببینید کی گفتم :دی
نع واقعا چرا اینجوریه ؟ :(
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي ديگه نمييخواد ازم تشكر كنه؟:27:
خودمم نميدونستم كه اين پستم اينقددر مفيد واقع ميشه!:31:
ولي ضد حالش اينه كه تو تعداد تشكر هاي شده از من حساب نشده...:41:
اين كارنامه ها رو هم گزينه 2 كاملتر گذاشته و قبوليشون رو هم نوشته:
کد:http://www.gozine2.ir/modules.php?name=Topics&topic=30
بچه ها بنظرتون اگه این اتفاق واسه شما بیوفته کنکورو بهتر میدین یا خراب میکنین؟:27::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس از آزمون کارشناسی ارشد. (اشتباه سازمان سنجش در تعیین حوزه داوطلب) منبع:
کد:http://www.seemorgh.com/news/default.aspx?tabid=2126&conid=55150
.نقل قول:
سلام حاجی چطوری تو که هنوز داری کنکور میدی :31: مال بچه ها سال قبل بازم هست؟
.
از سرمون گذشتا من حقوق مهاباد قبول شدم واس آزاد اونم انتخاب دوم!
.
یه توصیه ی اساسی به دوستان سر جلسه لورازپامی ترامادولی چیزی بندازن :31:گذشته از شوخی اگه سر جلسه استرس نداشته باشین نتیجه ی خیلی خیلی بهتری میگیرید.واسه همتون آرزوی موفقیت دارم.زیادم گول کاظمو نخورید :31:
سلام دوستان چطورين ؟ حال و احوال خوبه ؟
اين مهندس مهربون:19: نامرد هم كه كتابشو چاب نكرد !:31: نامرد !:31:
ولش كن :
تا حالا از وضعيتتون راضي اين ؟ يعني اگه بگن همين فردا كنكوره ^ چقدرشو ميزينين از همون جاهايي كه خوندين ؟
من كه خيلي داغون شدم !!!:13: تابستون ميگفتم حتماً تك رقمي بايد بيارم (خواستن تونستنه و از اين شر و ورا !!!) ولي سير نزولي اميدواريم به جايي رسيد كه با محور زمان برخورد كرد (يعني صفر شد) !!!! بقول دوستمون امير كه تو امضاش نوشته :
نقل قول:
پیش به سوی کنکور 90
به کنکور 89 نمی رسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره اين بود سرنوشت كنكور ما ... الانم ديگه مطمئنم نميرسم ! ولي خوندنو ميخونم حالا اگه خوب هم نشد وضعيتم ، سال ديگه وضعيت بهتري داشته باشم !! نا اميدي رو حال كردين ؟؟؟!!!!:5: شايدم سال ديگه خواستم يه المپيادي چيزي شركت كنم !!! :18: دير نيست به نظرتون ؟؟؟
از الآن ناامیدی بی معنیه. فقط باید دری خوند. نه این هی فکر کنی می رسم یا نه؟ خدایا چرا تا حالا نخوندم و من چقدر بد بختمو و چرا اینقدر عقب موندم و ...
بعدا وقت واسه فکر کردن به این مسایل هست. الآن باید یه سوال کرد: "چگونه" می تونم از این فرصت باقی مونده بیشترین استفاده رو ببرم؟
سلامنقل قول:
خوبم مرسی تو چطوری
آره پارسال دانشگاه تهران نطلبید موندم بلکه امسال بطلبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بچه های پارسال یه عده موندن همه درس خونا رفتن
اینکه خیلی خوبهنقل قول:
آدم دست تو دماغش کنه تمرکز پیدا میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه پیشنهاد:
دیگه همش شب و روز پا نشیم بیایم فروم. یه ساعت کشخص بکنیم همه فقط اون ساعت بیایم. مثلا شب ها، ساعت 10.