باور کنید الان 20 روزه اعصاب نزاشته تادیشب بردم پیش چن نفر بلاخره گفتن بازرواشرسوخته بخداهنوز 10 هزارتا نشده از پارسال تا حالا بازسوخت میخام بدمش یهtu5 داشبورد جدیدبگیرم صفر خسته شدم خداییش.نقل قول:
Printable View
باور کنید الان 20 روزه اعصاب نزاشته تادیشب بردم پیش چن نفر بلاخره گفتن بازرواشرسوخته بخداهنوز 10 هزارتا نشده از پارسال تا حالا بازسوخت میخام بدمش یهtu5 داشبورد جدیدبگیرم صفر خسته شدم خداییش.نقل قول:
سلامنقل قول:
سوختن واشر سر سيلندر در موتور هاى خنواده ى xu7 , بسيار شايع هست که البته در مدل هاى 88شاهد سوختن واشر در کيلومتر هاى پاىين هستيم واشر سوختن دلايل زيادى ميتونه داشته باشه ولى در مدل هاى جديد دليل سوخن واشر سر سيندر بر مى گرده به کيفيت بد واشر سر سيلندر و الياژ بد در ريخته گرى سر سيلندر که همين باعث ميشه سر سىلندر بعد مدتى تاب برداره و باعث بشه و دچار کرم خوردگى بشه و در تتيجه واشر بترسونه يا بسوزونه دليل بعدى
در موتور هاى tu5 چون جنس واشر يه لايه از مس هست البته بهش واشر فلزى هم مى گند همين باعث ميشه عمر واشر سر سيلندر را بيشتر کنه و در شوک هاى حرارتى واشر مقامت ليشترى داشته باشه برخلاف xu7 که با يه بار جوش اوردن يا واشر ميترسونه يا کلا ميسوزه . البته واشر فلزى هم براى موتور xu7 وجود داره که مخصوص خودرو هاى دو گانه هست که ميتونه سوختن واشر سر سيلندر را بر اثر تنش هاى حرارتى کمتر کنه .
مورد بعد اين هست که موتور هاى xu7 دارى بوش تر هستند يعنى بوش ها با قسمت بلوک سيلندر ىک پارچه نيستند و جدا اند . همين بوش تر بودن ممکنه که به هر دليلى بوش ها با هم در يک سطح نباشه در نتيجه واشر به خوبى روش نميشيته و باعث مىشه کمپرس رد کنه و واشر بسوزنه .
که در موتور tu5 بوش خشک هست و با بلوک سيلندر ىک پارچه هستند که الته غير قابل تعويض اند . که باعث عمر واشر بره بالا تر .
البته خريد ماشين با موتور tu5 , الان با توجه به خرابى هاى شايعى که و قيمت قطعات ىدکى بالاىي که داره يکم قابل حضم نيست .
ال نود در خودرو هاى داخلى از کيفيت قابل قبولى برخورداره
توضیحاتتون عالی بود سامی جان مرسی
ینی93 tu5 نخرم ؟ اخه از ال نود خوشم نمیاد از قیافش
تعمیر دووم هستش الان میشه واشر فلزی بندازم ؟؟ ماشینم دوگانه فابریکه بازم مرسی
به نظر من نخريد چون کيفيت قابل قبولى نداره البته نه 206 بلکه همه ى محصولات ايران خودرو در سال هاى جديد بجز ال نود افت کيفيت زيادى داشتهنقل قول:
ال نود درسته قيافه نداره ولى فنيش خوبه .
متاسفانه واشر فلزى std استاندارد وجود داره و تعميرى اون نيست ولى واشر اورجينال تهميرىش پيدا ميشه که معمولا داخل بسته بندى پژو سيترون هستش .
و خط هاى دور اون قرمزه که کيفيت قابل قبولى داره بر خلاف واشر هاى ترک که کيفيتش چندان جالب نيست .
البته دو مورد را مد نظر داشته باشه اول اينکه پيش تعمير کارى بريد که حتما از ترکمتر استفاده کنه و دوم اينکه بگيد سطح بوش ها را هم چک کنه که با هم مساوى باشه در غير اين صورت دوباره ميسوزه
پس با این نتیجه واشراورجینال و میگن 120 تومن رو بندازم ؟ترک نندازم ؟؟!!
راستی ماشین من رو بنزین بد کارمیکنه اما رو گاز خوبه ممکنه از سوزن انژکتورها باشه ؟؟دیاگ زدم اما چیزی نشون نداد
دراخر بی نهایت سپاس از توضیحات مهندسی بسیار دقیقتون سامی جان
سلام
من واقعا موندم چی کار کنم...
برای مصرف زیاد بنزینم رفتم دیاگ زدم...
طرف گفت منفولید باید شست و شو بشه با اسپری!
صافی بنزین باید عوض بشه!
شمع هم باید عوض بشه!!!!!!
میدونم چرت گفته..آخه فیلتر بنزین چه ربطی به مصرف زیاد بنزین داره؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه کثیف بشه باید کمتر بشه مصرف!!!
شمع ها رو میگم نمیشه تنظیف و تنظیم کرد؟؟ میگه نه عوض کن!
میگم چی بگیرم؟ میگه بوش!!!
میگم تقلبیه که!
میگه آره همه شمع های بازار تقلبیه!
چه غلطی بکنم من؟
شمع چی خوبه؟؟؟ اکیوم بهتر از بوش تقلبی نیست؟؟؟
دنسو اصل شاید بشه گیر آورد ولی خیلی گرونه ارزش داره روی پراید؟؟؟؟
خواهش مى کنمنقل قول:
بله اورجينال بندازيد ترک فايده نداره قيمتشم همين حدوداست 120 تومن
روى بنزيم چطورى کار ميکنه . ماشين لرزش داره ؟ از اگزوز صداى پرپرت ميتد ؟ ريپ ميزنه ؟ يا اينکه صداش زياده ؟
راستى سر سيلندر که باز شد سه احتمال هست مورد اول اينکه سر سيلندر تاب بر نداشته و با همون واشرى جديد بسته ميشه . دوم اينکه سر سيلندر تاب داره و بايد بر کف تراشى و بعد با واشر تعمىرى بسته بشه و مورد سوم اينکه تاب سر سيلندر بيش از حد مجازه و قابل تراشکارى نيست و بايد کل سر سيلندر عوض بشه .
خواهش مى کنمنقل قول:
بله اورجينال بندازيد ترک فايده نداره قيمتشم همين حدوداست 120 تومن
روى بنزيم چطورى کار ميکنه . ماشين لرزش داره ؟ از اگزوز صداى پرپرت ميتد ؟ ريپ ميزنه ؟ يا اينکه صداش زياده ؟
راستى سر سيلندر که باز شد سه احتمال هست مورد اول اينکه سر سيلندر تاب بر نداشته و با همون واشرى جديد بسته ميشه . دوم اينکه سر سيلندر تاب داره و بايد بر کف تراشى و بعد با واشر تعمىرى بسته بشه و مورد سوم اينکه تاب سر سيلندر بيش از حد مجازه و قابل تراشکارى نيست و بايد کل سر سيلندر عوض بشه .
سامی جان وقتی ماشین خنک هستش و تازه ک میخام استارت بزنم حالت 3 کارمیکنه وقتی ک گرم یکم اتومات میره رو حالت گاز بهدش اون حالت 3 کارکردن رفع مبیشه خوب بعده اینکه قشنگ ماشین ک گرم شد ینی حدود یکساعت باهاش چرخیدم رو بنزین و گازدیگه فرقی نمیکنه ینی دوتاش هم خوب میشهنقل قول:
درضمن داخل رادیتورم هم کنی چربی دیدم امروز اما اب کم نمیکنه اما داخل رادیتورم رو ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیرش ابه اما روش اینجوری چربی بسته منکه میگم واشره بازم شما بهتر میدونی داداش . اعصاب نزاشته