بالاخره سوالتو پیدا کردمنقل قول:
1- شما برین تو STARTUP وهرچی هست پاک کنید
2-control panel --> system --> advanced >, performance >SETTING>Data Execution Preventio
وتیکو بزنین
تمام
Printable View
بالاخره سوالتو پیدا کردمنقل قول:
1- شما برین تو STARTUP وهرچی هست پاک کنید
2-control panel --> system --> advanced >, performance >SETTING>Data Execution Preventio
وتیکو بزنین
تمام
دوست عزیز، چند بار گفتم و تاکید کردم دراون پست که ابتدا باید فایل رو اجرا کنید نه آنتی ویروس رو!!!نقل قول:
یادتون باشه که Saility با تعویش ویندوز درست نمیشه
مکانیسم اثرش هم طوری هست که اول آنتی ویروس رو فلج میکنه تا آنتی ویروس اونو شناسایی نکنه.
:11:
سلامنقل قول:
ممنون از راهنمایی همه دوستان
ولی این کارهای که دوستان گفتن رو همه رو انجام دادم نشد که نشد ( خیلی هاشو بلد بودم و انجام میدادم)
فقط منظور شما رو نفهمیدم کدوم فایل رو باید قبل از آنتی ویروس اجرا کنم ممنون میشم اگه یه کم بیشتر توضیح بدین.
ممنون
خب پس با این حساب مرحله به مرحله واسه تون توضیح میدم.نقل قول:
شما هم پله به پله عمل کنید لطفا
هر آنتی ویروسی در حال حاضر نصب کردید، مهم نیست.
ابتدا سعی کنید System Restore رو خاموش کنید. که به احتمال خیلی زیاد براتون غیرفعال شده باشه. باشه مشکلی نداره.
فایل زیر رو دانلود کنید.
داخلش یه فایل اجرایی هست به نام Sality_off.کد:http://support.kaspersky.com/downloads/utils/sality_off.rar
اونو بدون اینکه در هیچ پوشه ای باشه به درایو C کپی کنید. فقط درایو C .
دقت کنید که شما فقط یک بار میتونید فایل رو اجرا کنید. پس اگه یکی از مراحل رو اشتباه انجام بدید، باید از اول فایل رو دانلود کنید.
وقتی که فایل مذکور رو اجرا کردید، یه پنجره ای واسه تون باز میشه که شروع میکنه به اسکن کردن سیستم.
دقیقا همین پنجره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی اسکن این فایل تموم شد احتمالا باید بنویسه Press Any Key to Continue یا یه چیزی شبیه این.
یه دکمه از کیبورد رو فشار بدید تا پنجره مذکور بسته بشه.
بر روی پوشه Startup در مسیر Start --> All programs کلیک راست کرده و Open کنید.
حالا بر روی فضای خالی پوشه ، کلیک راست کنید و از منوی New --> Shortcut یک کلید میانبر ایجاد کنید.
پنجره ایجاد کلید میانبر بوجود آمده و با استفاده از گزینه Browse آدرس فایل Sality_off.exe را وارد کنید
در آخر آدرس فایل ، عبارت m- را با یک فاصله وارد کنید یعنی آدرس فایل باید اینطوری بشه C:\Sality_off.exe -m
سپس گزینه Next را انتخاب کرده و در آخر OK کنید.
حالا وقتشه که سیستم رو ریستارت کنید.
ولی به یاد داشته باشید که بعد از اینکه بار بعدی ویندوزتون بالا میاد، همون پنجره سیاه رنگی که کل سیستم رو اسکن کرد و من هم عکسش رو گذاشتم خواهد اومد.
منتها اینبار سیستم رو اسکن نمیکنه. اون فایل به عنوان یه آنتی ویروس موقت به کار میره تا ویروس رو به طور موقت غیر فعال نگه داره و شما بتونید یه آنتی ویروس خوب نصب کنید.
پس یادتون باشه تا زمانی که گفته نشده به هیچ وجه اون پنچره رو نبندید (منظورم همون Sality Off هست.) و هر برنامه ای هم که نصب کنید بازم اونو نبندید.
خب ظاهرا شما قبل از انجام این کارها Kaspersky نصب کرده بودید.
از استارت منو وارد پوشه Kaspersky بشید و Repair or Remove رو انتخاب کنید:
در صفحه بعدی Repair رو انتخاب کنید و آنتی ویروس رو Repair کنید. دقت کنید که این مرحله، با نصب مجدد خیلی تفاوت داره. یادتون هم باشه که در آخرین مرحله Repair ازتون میخواد آنتی ویروس رو آپدیت کنید. حتما اینکار رو انجام بدید. حتی اگه قبلا آپدیتش کرده باشید!!! (خیلی مهم)
از تنظیمات اسکن کسپراکسای، قدرت آنتی ویروس رو در حداکثر تنظیم کنید: (دقیقا مطابق عکس تنظیمات رو انجام بدید و تیک دو تا گزینه آخر رو بردارید.)
(این قسمت خیلی مهم هست)
حالا بذارید آنتی ویروس کل سیستم رو Full Scan کنه.
بدین ترتین آنتی ویروس یکی به یکی فایلهای ویروسی رو از سیستم تون ریشه کن خواهد کرد.
فقط بازهم دو تا تذکر میدم.
تا اتمام مراحل اسکن کامل و از بین رفتن تمام ویروس ها، Sality_off.exe رو نبندید.
و این وهم اضافه کنم که بهتره که بعد از ویروس یابی کامل، ویندوز رو عوش کنید.
البته یادتون باشه قبل از تعویض ویندوز، تمام فلش مموری ها و دیسکت ها و غیره رو که آلوده به ویروس شدند، اسکن کنید...
دوست عزیز، کار من ویروس یابی و عیب یابی نرم افزاری هست. و مطمئن هستم که مشکل شما مربوط به این ویروس هست. و از بین بردن این ویروس هم فقط و فقط یک راه داره که من در طی 45 دقیقه تایپ کردن و عکس گرفتن توضیح دادم خدمتتون.
امیدوارم شما هم حوصله به خرج بدید و مراحل گفته شده رو بدون اتکا به دانسته های قبلی، یکی به یکی از ابتدا اجرا کنید.
از همه دوستان هم به خاطر حجیم شدن صفحه و بزرگ بودن سایز عکسها معذرت میخوام.
موفق باشید :11:
نقل قول:
اينكه ERORميده يه صفحه سالم يا يه پي دي اف براي دانلود بزار
سلامنقل قول:
تا چند روز پیش سالم بود .
با نصب نرم افزار زیر ویروس پاک میشه :
PrevX آنتی ویروسی بسیار عالی جهت شناسایی و پاکسازی ویروس های جدید و ناشناخته
یه راه حل دیگه هم هست :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=324377
محتوای مخفی: شرح
موفق باشید :40:
نقل قول:
سلام
ممنون از راهنمایی کامل و جامع شما دوست عزیز.
2 تا سوال
1- اگه در مرحله آخر با نود 32 آپدیت شده اسکن کنم مشکلی نیست؟؟؟ یا کسپر بهتره؟؟؟
2- ویندوز رو عوض کنم و بدون دوبل کلیک هیچ کجا این کار رو انجام بدم یا اینکه نه الان هم بدون عوض کردن میشه این مراحل رو انجام داد.
بسیار تا بسیار ممنون از حوصله ای که به خرج میدین و راهنمایی میکنید.:11:
سلام.نقل قول:
خواهش میکنم :11:
با اجازه تون جواب سوالاتونو از آخر به اول میدم.
اگر شما ویندوز رو تعویض کنید و بعدش مراحل ذکر شده رو انجام بدید، بازهم در آخر شاید مجبور بشید ویندوزرو تعویض کنید. پس بهتره که زمان رو تلف نکنید و همه کارها رو روی همین ویندوز انجام بدید و در آخر ویندوز رو تعویض کنید.
این ویروس اصلا ربطی به دوبل کلیک روی درایوها و فایلها نداره.
مکانیزمش طوری هست که وقتی بعد از نصب ویندوز برای اولین برا سیستم رو ریتارت میکنید، خود به خود به داریو C منتقل میشه و کل سیستم رو آلوده میکنه.
و درمورد آنتی ویروس!
الان چه آنتی ویروسی روی سیستم تون نصب هست؟
اگر کسپر 2011 نصبه، همون بهتره که با کسپر این کار رو انجام بدید و بعد از اتمام کار، ویندوز رو تعویض کنید ولی اگر نود32 نصب هست، مجبورید که پاکش کنید و فایل داده شده رو اجرا کنید و هنگام رسیدن به مرحله اکسن، آنتی ویروس NOD32 رو نصب و آپدیت کنید.
درکل، اینو بگم که برای این ویروس، کسپر بهتر از نود جواب میده. مخصوصا با تنظیماتی که گفته شد. ولی نود هم در کل مشکلی نداره.
بازم اگه سوالی باشه در خدمتم.
منتظر نتیجه کارشما هستیم.
موفق باشید :11:
دوستان
ویندوز من این خطا رو میده کسی تا حالا همچین خطایی دیده و باید چی کار کنم
:: وقتی رو ایکن برنامه ها کلیک می کنم یه پنجره کوچیک باز میشه و عنوانش اینه : signature validation options و یه اوکی و یه کنسل داره و اوکی میکنی هیچ اتفاقی نمی افته.
در ضمن درایوها هم باز نمیشن روی ایکندرایو دابل کلیک می کنی یه پنجره شبیه داس پروپت سری میاد و میره و هیچ
موقعه امتحاناس اگه لطف کنین سری جواب بدین ممنون میشم
دوستان من آخرای سال پیش سیستم عوض کردم با مشخصات زیر!!! جدیدا هنگ میکنه. من ویندوز 7 ریختم خوب کار میکرد تا اینکه از رجیستری در اومد بعد هنگ میکرد پاکش کردم دوباره XP ریختم الان ویندوز رو تازه نصب کردم ولی خود به خود هنگ میکنه فقط هم باید ریست کنم. مثلا سیستم میزارم میرم میام میبینم هنگ کرده. البته الان سرویس پک 2 دارم.
مشخصات سیستم:
CPU: 5300
MB: Asus P5QL
Ram: 2g 800 patrioy
VGA: 9600 GT asus
hdd: 500 sata
case: magnum
power: 380 green
2 تا هارد اکسترنال WD هم رو سیستم وصل هست.
ایراد از سیستم عامل هست؟؟؟ آخه تازه نصب کردم؟؟ البته رو ویندوز 7 اینجوری نبود.