من فکر نکنم این نوشته خود محسن چاوشی باشهنقل قول:
به نظر شما کسی که همچین آلبوم فاخری رو آماده کرده به جای "حاضر " می نویسه "حاظر " ؟!!!!
به نظرم که بعضی افراد به زور می خوان خودشونو چاوشی جا بزنن و از زبان او بیانیه بدن
Printable View
من فکر نکنم این نوشته خود محسن چاوشی باشهنقل قول:
به نظر شما کسی که همچین آلبوم فاخری رو آماده کرده به جای "حاضر " می نویسه "حاظر " ؟!!!!
به نظرم که بعضی افراد به زور می خوان خودشونو چاوشی جا بزنن و از زبان او بیانیه بدن
اتفاقا منم میخواستم بگم بعد گفتم شاید اشتباه لُپی باشهنقل قول:
نقل قول:
اینکه حاضر رو نوشته حاظر بیشتر یه اشتباه تایپی هست..
در ضمن پروفایل facebook.com/chavoshi1 تنها پروفایل شخصی محسن چاوشی در فیس بوک هست که اگه به مطالب قبلیش هم بری عکس از زانکو گذاشته و مطالب دیگه مرتبط با خودش هم هست و پروفایل اصلی خود محسن چاوشی هست..
با توجه به اینکه با کوشی این متن رو نوشته احتمالا اشتباه تایپی هست
نقل قول:نقل قول:
اشتباه تایپی وقتی صورت می گیره که دو تا حرف نزدیک به هم باشن اما اشتباه املایی چیز دیگه ایه !!!
این دوتا کیبورد گوشی هم به صورت افقی هم یه صورت عمودی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل منظور من اینه که تا مطمئن نشدیم این بیانیه ها از طرف شخص محسن چاوشی هست نیایم اونو پخش کنیم ، چه بسا کسایی که چشم پیشرفت چاوشی رو ندارن با این اشتباه های عامدانه سعی در تخریب چاوشی دارن
معمولاً چاوشی حرفاشو از طریق سایت رسمی خودش با هواداراش در میون میذاره
و در آخر اینکه بدجور منتظر این آلبوم فاخر هستم ( نحسی 13 یقه این آلبومو گرفته ) :n16:
دادا این تو پیج خوده چاووشی گفته شده و شکی نیست که چاوشی اینو نوشته . برای فهمیدن این موضوع هم نیازی به برسی مو شکافانه نداره . با یه غلط املایی هم کسی تخریب یا زیر سوال نمیره اطفاقی بوده
بابا خب بنده خدا حواسش نبوده ض رو اشتباه نوشته ظ ... حالا چه ربطی داره به شخصیت و هنرمند بودنش ؟
مگه اشتباه تایپی یا املایی برای شما پیش نیومده تا حالا ؟
ناراحت نشیا ولی خیلی بیکاری...! :n29:نقل قول:
قبول داداش بحثی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله مجید شما درست میگی اشتباه تایپی و املایی برای منم پیش اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آفرین به شما که کلی کار داری،ناراحت نشیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب مثل اینکه آلبوم بعضی جاها توزیع هم شده. چند دقیقه قبل یکی از دوستان عکس آلبوم رو توی اینستاگرام فرستادن.