متاسفانه مودم شما مدل مرغوبي نيست و چنين امكاني را نداردنقل قول:
Printable View
متاسفانه مودم شما مدل مرغوبي نيست و چنين امكاني را نداردنقل قول:
چه مسخره. جدیدا امکان تعویض پسوورد رو از پارتاک برداشتند. مسخرها. اینم از عیدی مخابرات دیگه نبینم رمز عوص کنیاااااا
سلام دوستان مخابرات شبانه دو مگ هم قطعی حذف کرده ؟؟؟؟؟
دوستان من 6 روزه که دو مگ تمدید کردم شبانم فعاله
سرعت دانلود روز 700 شب 250
بی زحمت این ادرس ibs رو بدین
راستی یه سوال دیگه حالا که ساعت یه ساعت رفته جلو دانلود ر رو تایم جدید تنظیم کنیم ؟
با تایم جدید تنظیم کن مهر ماه که عقب رفت ساعت سرور تنظیم شد تو ibs معلوم هست چک کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا شايعه پخش نكنيد تعويض پسورد كنار لوگوي خروج با علامت كليد قرار داده شدهنقل قول:
امروز طرفای ساعت 8:30، اینترنت در بعضی پورتها دچار قطعی شدید شد... یعنی قطع و وصل میشد.
نمیدونم هنوزم همینطوره یا نه، ولی هر 5 ثانیه، 10 ثانیه قطع میشد :n37::n37:
البته اینم بگم، انگار فیلترینگ جدید 2 روتر از مسیر حذف کرده و پینگ کمی کاهش داره :n39::n39:
ساعت ibs یک ساعت جلو رفت برا شبانه حواستون باشه
ساعت 2 جدید بزارم دانلود شه کم نمیکنه؟ یا باید 2 قدیم باشه ؟ :n13:نقل قول:
الان تایم شبانست یا نه؟
اره رایگانه
سرعت من خیلی بده همش در حد 100....
دوستان میخوام پروتکل رو بذارم روی ADSl2 + ولی هرچی در منوی مودم میگردم پیداش نمیکنم. مودم Dlink2730 هستش . لطفآ راهنمایی کنید در کدام منو هستش
من مودمم ایسوس هست با این حال : :n39:نقل قول:
شما در تنظیمات مودم روی Advanced setup یا Advanced Settings ( دقیق نمیدونم کدومه ) کلیک کن بعد روی DSL کلیک کن و هر کدام که میخوای نمیخوای ، فعال و غیر فعال کن و روی Apply / Save کلیک کن
منظورت اینه که اگر استریمم پایین باشه و سرویس بالاتر بخرم زیادش نمیکنن ولی اگه بالا باشه و سرویس بالا بخرم هیچ وقت استریمم رو کمتر نمیکنن درسته ؟نقل قول:
نه دیگه 10 مگ خیلی زیاده .من 800 کیلوبایت کافیمه .5 مگ بگیرم احتمالا تا 10 مگ باز باشه .نقل قول:
شایان مطمئنی .ولی چند ماه پیش که بچه ها 5 گرفته بودن گفتن تا 10 میره . 10 مگ هم تا 20 میره .تنها راهش اینه که الان کسی که 5 مگ داره استریمشم بالاست بیاد بگه دانلدش چقدره ؟نقل قول:
ولی به نظرم وقتی همه سرویسا رو حداقل دوبرابر گذاشتن 5 مگ هم باید بیشتر از 5 باشه
فرشاد :
اونقت چند تا مسئله میمونه اگه بخام 10 مگ بگیرم :
1-یکی اینکه داون استریمم رو با مودم روی 9 مگ تنظیم کنم اونوقت پهنای باند از استریم بیشتره مشکلی تو پینگ ایجاد نمیشه ؟ سرعت نوسان پیدا نمیکنه ؟
2-اگر یه زمانی خط مشکل پیدا کرد و مجبور شدم استریم پایین تر استفاده کنم مثلا 2 مگ اونوقت مخابرات حاضر میشه سرویسم 10 مگه استریمم رو بیاره پایین تر ؟
10 مگ مجوزی چیزی نمیخاد ؟
تنها راهش اینه که خودت 5 مگ بخری تست کنی:n31:نقل قول:
در مورد کاهش استریم هر وقت با مخابرات تماس گرفتی با کمال میل کمش میکنن , مجوز هم نمیخواد چون قراره کد تقلب بزنی:n09:
سلام دوستان
چرا سایتهایی مثا تاینی مووی و سافت98 و.... ساعت دو به بعد اینقد افت سرعت داره حتی به 10 کیلو بایت هم میرسه.ولی سایت ورزش 3 سرعت دانلودش 300 ه.
سرویس 2 مگ دارم
اره ظاهرا مجبورم خودم تست کنم مگر اینکه تا اخر ماه که سرویسم منقضی میشه یه نفر نتیجه رو بهم بگه.نقل قول:
در مورد استریم هم اونطوری که فکر میکنی نیست .درسته مرض دارن کمش میکنن ولی خودم یه بار خطم مشکل داشت توی منزل قبلی 1 مگ بیشتر نمیکشید گذاشته بودن روی 2 مگ منم سرویسم 2 مگ بود هی التماس میکردیم اقا خطو بزار روی 1 مگ .یا بهونه میاوردن یا میگفتن درسته .پدرم دراومد .
مجوز هم ربطی به کد تقلب نداره .فرض کن من مشکل پیدا کردم مجبور شدم با پشتیبانی تماس بگیرم همون موقع خفتم کرد .یا اصلا خودشون تو سیستم چک کردن و دیدن من بدون مجوز 5 مگ گرفتم بعد تماس گرفتن باهام و گفتن اگه مجوز نیاری سرویست رو قطع میکنیم .اونوقت چی ؟ چه خاکی تو سرم بریزم ؟
البته من قبلا که 2 مگ میگرفتم مجوز داده بودم ولی نمیدونم مجوز 5 مگ با 2 مگ فرق میکنه یا یکین ؟ یه گواهی اشتغال به تحصیل داده بودم بشون .اون قبوله ؟
در مورد استریم اگر واست کم نکرده دلیلش فقط این بوده که بلد نبوده وگرنه اینکاری که ازشون خواستی به نفع خودشونه در اصلنقل قول:
در مورد مجوز هم نه مشکلی پیش نمیاد من خودم ماه اول که 10 مگ گرفتم ماناماد بدون مجوز بهم داد :n02: و بعدش هم که حدود یکماه مشکل داشتم و مکررا میرفتم دفتر ماناماد و پشتیبانی و مرکز مخابراتی و هیچگونه مشکلی واسم پیش نیومد الان هم واسه دوستم دوماهه بدون مجوز 2 مگ گرفتم داره حال میکنه:n33:
دوستان من سرعت 10 مگ دارم تا 2 روز پیش هم دان استریم روی 10 مگ بود از دیشب هی لینک میپره و وصل میشه و دان استریم روی اعداد مختلف میاد. این مشکل رو کسی داره؟؟؟ بزنگیم پشتیبانی موثر هست.؟؟
سال نو هم مبارک
snr چنده؟..........نقل قول:
برا من كيفيت خط بالاتر رفته
داش فرشاد یعنی از ساعت چند بزاریم برا دان 2 قدیم یا همین 2 جدید
اگر اتوماتیک بشه. که مطمینا میشه حتی اگر اتفاقی برای خطط بیافته که تا 1 مگ بکشه اتوماتیک میاد روی 1 مگ. و اگر خط دوباره سالم بشه میاد روی 10. نگران نباشنقل قول:
منظورم رمز اینترنته. منوی پارتاک سمت چپ نگاه کنید. روش کلیک کنید خودتون میبینید.نقل قول:
37.221 عالی شده برای بازی.
مشکل اینه که این دو روزه، از ساعت 7:15 به اینور، یه اتفاقاتی توی اینترنت میفته که اکثر بازیکن های بازی های آنلاین، دچار قطعی مکرر میشن... :n34: لعنت به باعث و بانیش. آقای رییس جمهور به جای مسیج دادن کمی به فکر مملکتت باش :n34:
چه ربطی به پرزیدنت داره... ساعت اوج مصرف از 14 تا 20 هست همه سرور های خارجی دیگر ISP ها دچار مشکل میشن حتی تو بازی آنلاین... این مورد که گفتی خیلی وقته وجود داره.نقل قول:
آقا این آی پی 37.221 چرا اینجوری شده
تاساعت 1 شب سرعت دانلود کامل و عالی
ساعت 1 به بعد میاد رو 30 تا 40 کیلوبایت
برا بقیه هم اینجوره یا فقط شانس منه
همینجوره..نقل قول:
نقل قول:
چرا ربط داره همین شیلترینگ هوشمند باعث ایجاد اختلالات جدی توی اینترنت و پراکسی ها شده
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-==-=-=-==--=-=-=-=-=-=-=
بر اساس این طرح، نرم افزارهای فضای مجازی که از طریق موبایل در اختیار عموم قرار دارد به صورتی خاص محدود خواهد شد به نوعی که محتویات مجرمانه آن از دسترس خارج می شود. موارد مشابه این نوع فیلترینگ در سایت ها هم مشهود است که از سایت "ویکی پدیا" می توان به عنوان نمونه آن نام برد به گونه ای که این سایت به طور کلی در دسترس قرار دارد اما برخی محتوای آن که مصداق مجرمانه دارد از دسترس خارج شده است.
اردیبهشت سال گذشته یعنی سال 93 بود که محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از طراحی پروژه شبکه ملی ارتباطات خبر داد و ابراز امیدواری کرد که در شش ماهه نخست همان سال به صورت آزمایشی در 6 شهر بزرگ کشور راه اندازی شود و تا پایان سال 94 به سراسر کشور گسترش یابد که در نهایت با دستور حسن روحانی، رئیس جمهور در آبان 93 قرار شد طرح فیلترینگ هوشمند در سه مرحله به اجرا درآید.
چون شبانه قفل میشه روی 37.221 بخاطر همین ترافیکش بالا میرهنقل قول:
سلامنقل قول:
حامد جان اون قسمت تغییر رمز اینترنت توی پرتاک که از اول غیرفعال بود. حداقل تا اونجایی که من یادمه که میشه حداقل 6 ماه پیش
خواستید رمزتونو عوض کنید به خودم بگید سریع واستون اوکی میکنم
ربطش به پرزیدنت و میشه بگید؟ پروژه فیلترینگ هوشمند قبل از این دولت جدید استارت زده شده و پارسال فاز اولش و دومش راه اندازی شده... قطعا اینترنت و داغون کرده مخصوصا سرور های خارجی ....نقل قول:
میگم یه سوال اگه روی فیبر نوری سرعت بالاتر از 24 مگ بدن باید مودم خاصی بگیری چجوریه؟چون بیشتر مودما که سقف دان استریمشون 24 مگه.
من نمیدونم مشکلتون با تعویض پسور چیه؟
از اون قسمتی که دورش خط آبی کشیدم میتونید پسورد عوض کنید
فرشاد جان چرا یکم دقت نمیکنی؟نقل قول:
ما داریم درباره این قسمت حرف میزنیم :
نقل قول:
از توی پارتاک نمیشه پسورد اکانتینگ رو تغییر داد برای تغییر پسورد اکانتینگ(همون پسوردی که وارد مودم میکنید برای اتصال)باید وارد ibs کاربران بشید و از قسمت تغییر رمز عبور اقدام به تعویض پسورد نمائید
غیر از این دو پسوردی هم مگه داریم که بخواید تغییرش بدید؟
لازم به ذکره پسورد نت رو میتونید از ibs تغییر بدید.
در ضمن کسانی که از هک شدن و... میترسن علاوه بر اینکه admin رو که پیشفرض همه مودم ها هست تغییر داد میتونن شماره لینک رو هم تغییر بدن مثلا 192.168.1.1 پیشفرضه شما میتونی تغییر بدی.
پ. ن : وقتی داشتم مینوشتم فرشاد هم نوشت...
اینارو که خودمم میدونم. آقا حامد گفتن جدیدا نمیشه از توی پرتاک تغییرش داد، من گفتم نه از قدیم همینجوری بوده و چیز جدیدی نیستنقل قول:
حرفی هم از بخش دیگه ای نزدیم که میگی
پروژه ی فیلترینگ هوشمند توی همین 1سال اخیر طراحی شد و چند روز پیش اجرا شد درسته قبل از این دولت قرار بود اینترنت ملی راه بیفته که اونم ربطی به اینترنت بین الملل نداشت پروژه ی حذف شبانه رایگان هم توی همین 1سال اخیر اجرا شد:n06:نقل قول: