من به بقیه چیزاش کاری ندارم فقط دانلود شبانه به کارم میاد روزا سرویس نامحدود شاتل استفاده می کنمنقل قول:
Printable View
من به بقیه چیزاش کاری ندارم فقط دانلود شبانه به کارم میاد روزا سرویس نامحدود شاتل استفاده می کنمنقل قول:
دوستان این وضعیت خط خونه جدید هست که سیم کشیش رو هنوز مستقیم نکردم . لطفا بگین چجوریاست ، ممنون
ضمنا خطم رو روی حدود 3 مگ بستن .
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 6.3 10.5 Attenuation (dB): 40.5 22.0 Output Power (dBm): 19.6 12.6 Attainable Rate (Kbps): 3060 1197 Rate (Kbps): 3409 1021
وضعیتی چوخ خرابدینقل قول:
اسفناک ! ابرهای تیره و تار ! طالع نحس !اصلا کاری به سیم ها نداشته باش بهتره به فکر یه خونه ی جدید باشی :n02:نقل قول:
ببین اتصالی چیزی نداره. خیلی بدهنقل قول:
اگه یه سیم به طور مستقیم از بیرون به پریز حونه بکشم مشکل کمی حل میشه ؟ الان این خط تا چند مگ میکشه ؟؟نقل قول:
مودم رو ببر تو حیاط خونه به سیم ورودی بزن اگه همینا رو بده اصلا چیزی نمی کشه و به فکر یه خونه ی جدید باش ! اگه درست شد کابل تلفن خود نگه دار (3 تا سیم داره یکی فولادی 2 تا مسی) یا cat5 بگیر مستقیم کن درست می شهنقل قول:
سلام دوستان
مودم 2600dsl-dlink
میخوام بذارم تو حالت bridge نمی تونم.
چطوریه تنظیماتش؟
ممنون.
+
این سرویس شبانه ماکس نت خود به خود تنظیم میشه یا باید با یه شماره دیگه وصل بشیم اینا؟
دقیقا از کجا مطمنن بشم که رایگان ( یعنی حجم کم نمیشه ) جز از اتصالات.
تنکس
امروز زنگ زدم پشتیبانی 2020 که چرا سرعت بنده رو چند روزی هست روزها روی 2مگ بصورت نرم افزاری محدود کردید؟؟؟(چون خط بنده روی 10 مگ بسته شده و تا چند روز پیش هم روزها 8 مگ رو کامل ساپرت میکرد) .اپراتور عنوان کرد که ز این به بعد همین هست و شاید بدتر هم بشه. ما که موقع خرید بهتون اجبار نکردیم که از ما خرید کنید.از این به بععد از هرجاییخواستید سرویس بخرید.بنده هم گوشزد کردم که مخابرات موقع خرید سرویس مواردی رو وعده داده بود که بعد از چند ماه کلا زد زیر همش.آخه این یعنی چی که موقع خرید و بستن قرارداد یه چیزی نوشته شده باشه و بعدش همش کشک؟!!!!!!!!!!
یعنی چی؟نقل قول:
یعنی بین سرویس 10 و 2 هیچ فرقی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من با اینترنت 10 مگ سرعت دانلودم همین الان 120 هست
ای خدااااااااااا حق ما رو از این عوضی ها بگیر
غلط کردن قرارداد سال پیش رو دستکاری میکنند
حروم خورهای کثافت
دوست من با آسیاتک سرویس 40 تومنی 12 گیگ دانلود میکنه
من سرویس 20 تومنی مخابرات 2 گیگ ؟
پول حروم بخورین ببینیم چی میشه
من اینو اولین باره میشنومنقل قول:
زیاد حرص نخورین
به تدریج که دارن خطوط رو فیبر نوری میکنن همه مجبورین بیاین مخابرات :n09:
شرکت دیگه رو فیبر نوری سرویس میده؟
یکی از دوستان رسالت هست خونه شون
دیروز خط تلفنشونو کردند فیبر نوری
سرویس پارس آنلاینش پرید
مخابرات هم اومده یه سرویس سه ماهه فکر کنم 128 نامحدود رانژه کرده رو خطش
رایگااااااااان :n02:
فکر کنم میخاد دوره بعدی از حلقومشون بکشه بیرون:n05:
فروشنده ها کابل جنگی می گن سیم بان های شرکت مخابرات کابل هوایی ولی اسمش کابل تلفن خودنگهدار هست. کار اون رشته ی فولادی هم تحمل وزن کل کابل هست(بعد از یه طول مشخصی سیم مسی نمیتونه وزن خودش رو تحمل کنه برای همین یه سیم فولادی به کار می برن) این کابل ها توی مناطق روستایی و حاشیه ای برای سیم کشی هوایی استفاده می شن به خاطر خلوص بالای رشته های مسی و قطر زیاد افت خیلی کمی دارن اگه درست یادم باشه 0.8دسی بل بری هر 100 مترنقل قول:
متاسفانه منطقه ی ما هم تو لیست هست ولی خدا کنه فیبر نشه مخابرات شبانه رو محدود کرده نمی شه با این سرعت و کیفیت بد سر کرد فعلا که تو لیست انتظار آسیاشت هستم خود کارمند پشتیبانیس گفت شبانه ی سرویس 10 مگ افت سزعت نداره و همون 10 مگ رو شبا هم می تونی استفاده کنی یکی از دوستام همین سرویس رو داره حدود 26-27 گیگ شبانه دانلود می کنه! اگه فیبر نوری کنن کلا قید ADSL رو میزنم از مخابرات خسته شدم !نقل قول:
سلام
این وضعیت پینگ سرویس من هستش چطوره؟:n02:
ping 8.8.8.8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ping google:
ping tabnak:
پس میخاین چی استفاده کنین ؟نقل قول:
از شانس بد خونه ما تو نقطه کور واقع شده
وگرنه میخاستم از 3g و 4g ایرانسل استفاده کنم
آقا چرا نمیشه همه ملت رو ببرن رو یه گیت وی !! چرا پهنای باند یه گیت وی جوابگوی ما نیس > چرا باید نصف یوزر های پینگ خوب داشته باشن بقیه مثل من پینگ بالای 300 :n02::n02:
در عوض اون نصفه سرعتشون شبا به باد فنا میره ولی ما نمیریم :n02::n02::n02::n02::n02:
Line State :Showtime Modulation :ADSL2 PLUS Annex Mode :ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin :11.2 24.8 db Line Attenuation :50.1 33.4 db Data Rate :4961 508 kbps Max Rate :5548 945 kbps CRC :1 0
مخابرات هستید؟نقل قول:
بله,من سر درنمیارم وضعش خرابه ؟؟؟؟؟؟؟ برای من دانلود روز و شبانه فرق ندارهنقل قول:
شما که سرویس 10 مگ داری شما ام سرعتت 120ــه!؟نقل قول:
صبا یه مگو میگیری!؟
عجبا......اینا باز افتادن تو فاز انگولک.....تو ماه رمضون که قراره ببندین حداقل این دو ماهو باز کنین ما مواجبمونو رف کنیم.....:n15:
دوستان خرید یک خط جدید با تمامی هزینه ها با لحاظ اینکه بگیم سیمش رو حدود 15 متر بیشتر بدن تا از اون سیم برای سیم کشی داخلی روکار برای رسوندن به پریز تلفن هم استفاده کنیم چند تموم میشه ؟؟
خط تلفن 55 تومنهنقل قول:
سیم اضافی هم هزینه ش یه چایی
یه استکان چایی دبش و دشلمه واسه بنده خدایی که میاد خططو تحویل بده :n01:
مخابرات 20درصد از درامدش کم شده برای همین میخواد از این طریق جبران کنه :n19:دیوار کوتاه تر ازاین نبود:n02:
مودم رو که خاموش روش نمی کنم سرعتم سرعت شب باقی می مونه(۲۵۰ اینا)
گیری کردیما
سلام دوستان من یه مشکلی دارم با این عکسه. از پنل کاربریم.
تو این عکسه ننوشته حدود ساعت 12 شب.
من 5 گیگ دانلود داشتم و حدود 400 مگ هم آپلود درسته ؟
و اومده 250 مگ اعتبار زده !!! این اعتبار همون کاهش حجم مصریم هست درسته ؟
اگه اره من که این ساعت این قدر دانلود نداشتم که ؟!!!
خواهشا دوستان در این مورد راهنمایی کنن.
با تشکر....
--------------------------
مشکل حل شد.
فقط یه برنامه بود که حجم مصرفی رو نشون میداد اسمش یادم نیست کسی میدونه ؟
ممنون
این وضعیت خط من بود که طبق راهنمایی های شما معلوم شد وضعش خرابه .نقل قول:
تصمیم گرفتم که یک خط جدید بخرم ، اگه جدید بخرم به خاطر سیم کشی و ... تاثیری خواهد داشت و بهتر خواهد شد یا شانسیه ؟
شما کدوم سرویس رو گرفتی ماله مخابراته ؟نقل قول:
اگه به خاطر سیم کشی میخاید خط جدید بگیرید ، سیم کشی تا اون کابین بیرون خونه که فرقی ندارهنقل قول:
یعنی هرچی خط جدید بگیرید از اون کابین رد میشه و به خونه تون میاد (همون جعبه آلومینیومی رو دیوارها)
پس میمونه سیم کشی بعد کابین
که به نظر من این هم نیاز به خط جدید نداره
چون میتونید تماس بگیرید بگید بیان اون سیم رو از کابین تا خونه عوض کنند
چون خط جدید هم بگیرید سیم کشی کابین تا خونه تازه و نو خواهد بود نه سیم کشی مخابرات تا خونه !
شانی نیست آقا .نقل قول:
حتما دلیل داره دلیلش رو پیدا کنین.
خط جدید میگیری آخرش میبینی یک اتصالی ساده داشت تو خط قبلیت که نویز داشت.....
دوستان بنده سیم بان آوردم و فکر کنم مشکل رفع شد ، الان وضعیت خط چطوریه ؟؟
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 11.0 10.9 Attenuation (dB): 36.5 21.2 Output Power (dBm): 19.6 12.6 Attainable Rate (Kbps): 9188 1213 Rate (Kbps): 4095 1021
زنگ زدم گفتم روی 8 تا 10 هر کجا کشید ببندن ، شدنیه ؟؟
اول بهونه SNR و اگه من درخواست هم بدم کارشناس تایید نمیکنه و ... رو آورد ولی در آخر گفت که من نوشتم پهنای 10 مگ ، ببینیم چی میشه .
چهمـــــــــزنقل قول:
اگه رو همین 4 مگ کار کرد ربتون رو شکر کنید :n02:نقل قول:
دوستان من اصلا از جریان های مخابراتی چیز زیای متوجه نمیشم ولی خونه قبلی هم همین طوری بود و از پشتیبانی میگفتن نمیکشه و ... ولی بعد از چند روز کلنجار روی 10 بستن و به خوبی هم کار کرد . الان این خط هم بعد از چند تماس مشکلش حل شد !! دیگه نمیدونم چیکار مکینن درست میشه ، الله و اعلم .
این هم وضعیت جدید پس از بالا بردن پهنا :
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 12.2 27.0 Attenuation (dB): 40.5 21.2 Output Power (dBm): 19.6 12.6 Attainable Rate (Kbps): 8620 995 Rate (Kbps): 9037 508
اگه دقت بکنبن میبینین که از ساعت 12 شب تا 3 بعد از ظهر روز بعده، 16 ساعت، دانلود شبانتونه و فقط بله ااون 250 مگ از حجمتون کم شده.نقل قول:
سرعت شبانه ی سرویس های مخابرات چجوریاس؟ من الان 128 دارم شبا 200 دانلود میده میخوام عوض کنم سرویس با سرعت بیشتر بگیرم.
دوستان الان سرعت دانلود شبانه مخابرات چجوریاست؟
تمام سرویسا روی 250 بستن؟ یا به نسبت سرعتشون کم میشه؟
مثلا الان شبانه 10 مگ و 5 مگ و 2 مگ با هم برابرن؟
-------------
آسیاتک و های وب سرویساشون چطوره؟ (سرعت و پینگ و دیسکانکت شدن و خدمات و ...)
ظاهرا بعضیا محدود شدن ولی بعضیا نشدن.نقل قول:
من خط 10m ثبت کردم و شبانم محدود نشده هنوز ولی همین الان که عصره سرعتم از 200 بالاتر نمیره :n19: