واسه من 3 روز پیش به زور به 100 میرسید . دیشب اصلا به 10 هم نمیرسید . ولی تورنت تا 300 هم دانلود میشد .نقل قول:
از سرورهای فیلم و بازی هیچی نمیشد دانلود کرد :n04:
Printable View
واسه من 3 روز پیش به زور به 100 میرسید . دیشب اصلا به 10 هم نمیرسید . ولی تورنت تا 300 هم دانلود میشد .نقل قول:
از سرورهای فیلم و بازی هیچی نمیشد دانلود کرد :n04:
با سلام
چند باری پرسیدم ولی کسی جواب نداد حالا دوباره میپرسم :n02:
واسه پیش شماره 3346 میخوام ADSL بگیرم ولی نمیدونم از کجا؛ البته فقط میشه از اندیشه و مخابرات بگیرم
حالا میخوام راهنمایی کنین که کدوم رو بگیرم؟ هیچ کدوم که عالی نیستن ولی خلاصه ...
دانلود کلا ندارم ولی در ماه شاید حدود 3-4 گیگ شبانه دانلود داشته باشم
تا پارسال اندیشه مرکز 2 داشتم، خوب بود دنگ و فنگم نداشت ولی دیگه الآن نمیدونم
اندیشه نسبت به قبل عالی شده
مخابرات که کلا دیگه تعطیل
آقا من اندیشه خزر دارم
الان می خواستم فیلم دانلود کنم . بدون ف-ی-ل-رش-کن اصلن نمیشه دانلود کرد . در صورتی که لینک دانلود فیلتر نیست
بعضی سایت های مجاز هم بدون ف-ی-ل-رش-کن باز نمیشن :n13:
بدون ف-ی-ل-رش-کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ف-ی-ل-رش-کن
اینم لینک دانلود
مشکل از کجاست ؟؟؟:n13:کد:http://uploadin.net/dl/TZI3_hM30bq4mitCpfXRQQ/1436143243/m/Mad.Max.Fury.Road.2015.1080p.WEB-DL.6CH.TinyMoviez.mkv?149967
نقل قول:
مشکل از internet download manager هست برو تو option تو بخش pro../soc.. هر چی تیک هست وردار
اندیشه سبز خزر... 1 تا 7 رایگانه همین الان هم با 512 داره 250 دان میکنه... پینگ هم گرفتم 35 تا 45 بود. حالا خواستی اسکرین شات هم میدم ببین. (خط 3333)نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم به عنوان مثال سایت *سافت98*گیمفا*و..اصلا بدون فیل*ترشکن باز نمیشن فکر نکنم به دانلود منیجر ربط داشته باشه بدون فی*لترشکن سرعتم از اون سایتایی که باز میشن 20ه ولی با فیل*ترشکن 220نقل قول:
دقیقا مشکلت عینه منه . اگه راهی برای درست شدنش پیدا کردی خبر بدهنقل قول:
نقل قول:
من از هات اسپات شیلد استفاده می کنم که ربطی به پرو--کسی و پورت نداره
در ضمن تیک همه پروک--سی ها خاموشه
واقعا معلوم نیست اندیشه چه خبره!
الان از همون سافت 98 دانلود تست کردم نگاه کنین ( 128 اندیشه!! :n38: )
از 900 هم بالاتر میره ها :n02:
سلام خط 3346 رو هیچ شرکتی حتی خود مخابرات هم ساپورت نمیکنه.نقل قول:
از سایت اندیشه و مخابرات چک کردم، نوشته بود ساپورت میکنه ( شاتل ساپورت نمیکنه )نقل قول:
یعنی سایتشون الکی؟؟!!
دقیقا سایتشون کشکه میتونی با 3410 (اندیشه) یا 2020(مخابرات) هم چک کنینقل قول:
مخابرات گفت که ارائه میکنه ولی مث اینکه پورت خالی نداشت ( البته جواب دقیقی نداد! )نقل قول:
بازیشونه یکی از همسایهامون تو کوچه عسگری به هر دری زد نتونست بیاره...نقل قول:
سلام
کسی اینترنت 1 مگ محدود با شبانه ی رایگان اندیشه رو داره؟
سرعت شبانش حدودا چقدره؟
1 تا 4 حدود 130 بعد 4 روی 300نقل قول:
دوستان تاپیک اینترنت هست ا نه بحث خرید و فروش اجناس !
نمیدونم تو ساعت رایگان انگار هرشب 200 300 مگابایت ازم کم میشه ! ساعت اندیشه عوض شده ؟ 1.1 دقیقه دانلود میذارم تا 6.59 دقیقه
من 12 و 45 دقیقه نت رو قط میکنم دوباره وصل میشم از 1 و 10 دقیقه میزارم تا 6 و 40 هیچی کم نمیکنهنقل قول:
دوستانی که مودم دی لینک و اینترنت اندیشه سبز دارن لطفا تست کنن ببینن این 2 تا سایت براشون باز میشه یانه
واسه من با مودم دی لینک 2730u این سایتها و بعضی های دیگه باز نمیشن ولی با یه مودم دیگه هیچ مشکلی ندارهکد:www.farsroid.com www.apktops.ir
آقا سلام ، در طول 2 تا 3 هفته اخیر مثل اینکه از حجمت کم می کنه بصورت بی نظیری هم کم می کنه، مال من که اینطوری شده ، بی زحمت اساتید یا دیگر دوستان نظرشون رو می گن یا من رو هم راهنمایی می کنند ، آخه قبلاً اینطوری نبودنقل قول:
خونه واسه من باز میکنه ، ولی مغازه که نت اندیشه هستش نهنقل قول:
با چیزشکن باز میشه ولی
اره کم میکنه
2 گیگ شارژ داشتم الآن اومدم دیدم شده 600 مگ
قضیه چیه ؟
مودم مغازه شما هم دی لینکه ؟نقل قول:
همین مودم دی لینک رو با bridge کانفینگ کردم همه سایتا باز میشن ولی با PPPOE کانفینگ کردم بعضی سایتا مشکل دارن
برا منم فک کنم 200 مگ کم شده از حجمم . امشب دقیق بررسی می کنم :n24:
خونه tplink ، مغازه dlinkنقل قول:
200 مگ خوبه از دیروز نزدیک 2گیگ کم شده :n04:
مودم شما هم دی لینک هست ؟نقل قول:
سلام
دوستانی که سرویسشون دزد اول هست ، میشه چک کنن آپلودشون رایگان هست یا نه؟
آخه یه نفر میگه وقتی حجم اضافه بخری بهت 25 درصد حجم میدن ، یکی میگه برای همه سرویس ها هست به غیر از کمپین ها ، یکی میگه کمپین ها هم هستن
من ک گیج شدم ، تیکت زدم ، جواب دادن ک همه سرویسها آپ رایگان دارن.
من کمپین پاییزه هستم
کسی اطلاع دقیق داره؟
دوست من ف مودم من زایکسل هستش مال من هم این سایتهایی رو که نوشتید با فیلترشکن باز میکنه به مودم فکر نکنم ربطی داشته باشهنقل قول:
اره . واسه منم اون دو سایت باز نشدنقل قول:
دوستان الان من یه مشکل جدیدی دارم که بعد از روشن کردن مودم پیغام زیر میاد و بعد از ده بار خاموش و روشن و حذف کردن درایور مودم تازه مودم به کار می افته با همون مشکلی که قبلا گفتم
نقل قول:
اینکه ربطی به اینترنت نداره دوست عزیز
احتمالا یه برنامه ای یا آنتی ویروسی مثل آوست که بعضی وقتا اینجوری میشه چیزی نصب کردی که همچین چیزی میگه
برو تو change adapter setting و اون local area connection که زیرش نوشته unidentified network رو disable کن
سلام دوستان
من میخواستم از اندیشه به آشنای اول نقل مکان کنم که چیزایی که تو سایت دیدم نظرمو عوض کرد
ظاهرا مخابرات خیلی اسم و رسم خوبی به جا نذاشته و همه میگن دزده و سرعت رو میاره پایین جحم رو زیاد کم میکنه
کلا چون دانلودم زیاده اینطوری حساب کردم که مخابرات حجم بالا 20G بخریم هر 1 گیگش رو 1600 حساب میکنه پس میشه 32000 تومن
ولی تو اندیشه واسه 20G باید 56000! بدم
حالا به نظر شما به امتحانش می ارزه؟؟؟ اگه واقعا حجم رو الکی کم میکنه که نمی ارزه چون ما 4 نفری استفاده میکنیم اصلا نمیشه فهمید کی حجم رو تموم کرده
من همین الان از پنل کاربریم تست کردم.گیگی 3600 تومن هست که بیشتر از 5 گیگ بگیری گویا یه تخفیفی میخوره. 20 گیگ میشه 47000 تومن که با احتساب مالیات بر... میشه همون 50000 تومن.نقل قول:
جالبه الان متوجه شدم آشنای اول یه سایت جدید داره. یا اگه قبلا داشته من که ندیدم
ولی من که یه صفحه مثل آدمیزاد ندیدم واسه تعرفه هاش
نقل قول:
آره من از همین لینک دیدم قسمت محصولات استاندارد..اینجا قیمت حجم اضافی رو ننوشته ..پس لابد دیگه تخفیف آنچنانی ندارن...
شما دانلدودتون زیاده؟ در کل راضی هستید؟
نه. از هیچ لحاظ راضی نیستمنقل قول:
نقل قول:
نه دوست عزیز اینجویام نیست 20 گیگ بگیری بشه 1600 طبق مصوبه 181 تا 5 گیگ اینقدر محاسبه میشه تا 10 گیگ اینقد یعنی از 5 تا 10 حساب میشه بخورده پایینتر نه کلا 1600
اینم بدون مالیات مخابرات
تقریبا مثل اندیشه می شه منتها اندیشه ساعت رایگان این تو بعضی کمپهاش داره
نقل قول:
که اینطور.... آخه من اون 1600 رو یه جایی تو سایتش دیده بودم... حس کردم یه کم زیادی خوبه واسه واقعی بودن
ممنون از جوابتون
کاملا حق با شما بود دوست عزیز من الان یه مودم تی پی لینک گرفتم همه سایتا واسم باز شد در صورتی که با مودم دی لینک اینطور نبود.نقل قول:
مال منم اینجوریه مودم دیگه داشتم زدم همه باز شد زنگ زدم گفت از زیرساخت تا چند روز دیگه حل میشهنقل قول:
بعد تلفنی بهم راهنمایی کرد و دستی مقدار gpu مودم رو 1482 گذاشتم درست شد مودم من tenda هست
مطمئنید اون مقداری که 1482 گذاشتین تو مودم ، اسمش gpu بود؟نقل قول:
فک کنم منظورشون MTU باشهنقل قول:
او آره MTU بود ببخشید دوباره اومدن خونه دیدمنقل قول: