داداش 10تا از پستای منو پاک کردیانقل قول:
نشد که
اگه بخوای هر روز بیای اینجا
تاپیک تو 1 هفته 1 صفحه هم نمیره جلو که:13:
داداش 10تا از پستای منو پاک کردیانقل قول:
نشد که
اگه بخوای هر روز بیای اینجا
تاپیک تو 1 هفته 1 صفحه هم نمیره جلو که:13:
آره،250 گیگ براقه و 4گیگ ماته،طراحان مایکروسافت فکر کردن 250 گیگ اینطوری خوشگلتره ولی به نظرم اون مات ها((4گیگ)) خیلی با حالترن............نقل قول:
دوست عزیز اصلا هدف این نیست که تاپیک بره جلو مگه رکورد می خواد بزنه اینجا جای بحث های پیرامون ایکس باکسه تازه یه تاپیک هرچی پستاش کم باشه صفحاتش زیاد نباشه و پست های مفید زیادی داشته باشه بهتره اگه در توان بود باور کن یکی از مثبت ترین کارها اینه که پستی های بی ربطه تاپیک ها پاک بشه ولی اینکار عملا غیر ممکنه... همین پست من که جواب دادن به پست شما بود کلا یه اسپم حساب میشه که به درد هیچ کدوم از کسانی که میان ایجا نمی خوره باید در پروفایلتون می گفتم ولی اط اونجایی که دیدم از پست شما تشکر شده احساس کردم عده ای با جلو رفتن بی رویه و غیر بهینه تاپیک موافقن واسه همین پست دادم که به نظرم بهتره پیمان زحمت پاکیدن همه پست های نامربوط رو بکشه... از زحماتش هم تشکر می کنمنقل قول:
ناراحت نباش پستای منم یه چنتاش به درک واصل شده!!:31:نقل قول:
سلام دوستان. كنسول من lt+ نداره. اما داشبورد كينكت رو داره. يعني من fable و ac brotherhood رو بازي كردم.
الان crysis 2 و shift 2 و چندتا بازي ديگه رو كه ميزارم تو كنسول، آپديت ميخواد. چيكار كنم ؟ آپديت كنم چي ميشه؟ lt+ واجبه؟ (اگه فقط برا چندتا بازي مشكل پيش مياد، كدومان؟)
ممنون. موفق باشيد.
با سلام دوستان یه سوال داشتم این آپدیت +Ixtreme LT چه آپدیت سخت افزاری هست یا با آپدیت نرم افزاری هست می شه یه توضیحی بدید ممنون می شم چون داخل یه سایته می گه دستگاتون رو بفرستید تا درست کنیم و بازی های جدید راحت براتون اجرا بشه.
داداش راست می گن دیگه اینجا جای این حرفها نیستنقل قول:
دارم مثلا نصیحت می کنم خودم بد تر هستم :31:
دوستان از امروز می تونید گفتگو آزاد در زمینه کنسول باحال ایکس باکس رو در تاپیک این انجام بدید:(در امضام هم لینکش هست :31:)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483326
با حرف شما کاملا موافقم ولی شما پستای منو ندیده بودی کهنقل قول:
مثلا یکی پرسیده بود یه سایت میخوام که تمام بازی های xbox رو داشته باشه منم ادرسه یه سایتو دادم
اونم پاک کردین!!!:34:
گفتگوی آزاد؟؟؟!!!:38:نقل قول:
دوستان از امروز می تونید گفتگو آزاد در زمینه کنسول باحال ایکس باکس رو در تاپیک این انجام بدید:(در امضام هم لینکش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
احتمالا بازیات پچ شده بودهنقل قول:
سلام دوستان. كنسول من lt+ نداره. اما داشبورد كينكت رو داره. يعني من fable و ac brotherhood رو بازي كردم.
الان crysis 2 و shift 2 و چندتا بازي ديگه رو كه ميزارم تو كنسول، آپديت ميخواد. چيكار كنم ؟ آپديت كنم چي ميشه؟ lt+ واجبه؟ (اگه فقط برا چندتا بازي مشكل پيش مياد، كدومان؟)
ممنون. موفق باشيد.
من lt+ دارم و موقع گزاشتن بازی کرایسیس 2 پیغام اپدیت اومد و منم اپدیت کردم و هیجی نشد و بازی اجرا شد
پیشنهاد میکنم اول lt+ بریزید بعد اپدیت کنید
حالا دوستان اگه چیز بیشتری میدونن لطف کنن بگن:11:
اپدیت سخت افزاری هست و باید درایو باز بشهنقل قول:
با سلام دوستان یه سوال داشتم این آپدیت +Ixtreme LT چه آپدیت سخت افزاری هست یا با آپدیت نرم افزاری هست می شه یه توضیحی بدید ممنون می شم چون داخل یه سایته می گه دستگاتون رو بفرستید تا درست کنیم و بازی های جدید راحت براتون اجرا بشه.
اگه فریمور(اپدیت سخت افزاری) کنسول شما lt باشه و شما بخوای lt+ بریزی باید درایوت تراشیده بشه
همونطور که آرمان عزیز گفت هدف اصلا این نیست که تعداد صفحات بره بالا!
اینجا همینطوری هم شده بازار شام و هر کسی هر چیزی به فکر میرسه اینجا پست میزنه ... بازی های این کنسول، درخواست خرید بازی اینترنتی، آدرس فروشگاه، هــک، 3 چراغ قرمز و .... مربوط به این تاپیک نمیشن! به خاطر همینه میگم در مورد موضوع بحث کنیـــم.
مرسی
اقا ما دیروز اومدیم کنسولو باز کردیم تمیزش کنیم فنشو یادم رفت وصل کنم
امروز یه نیم ساعتی روشن بود دیدم هی 2چراغ قرمز میده و منم هی خاموش روشن میکردم
بعد تازه یادم افتاد فنشو وصل نکردم
کنسول از شوفاژ داغ تر شده بود
بازش که کردم نمیتونستم به cpu و gpuش دست بزنم اینقدر که داغ شده بود
کلی ترسیدم الانم گزاشتمش تو یخچال یکم خنک شه
کجا گذاشتی کنسولو؟؟؟؟
تو یخچال:18::18:
بچه ها یه عکس تو نت دیدم گفتم شاید برای شما هم جالب باشه........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره دیگهنقل قول:
میگم از شوفاژ داغ تر بود:31:
راه دیگه ایی به ذهنم نرسید
این قابو تو پونک تهران میفروشه 25 تومن (هرچی میشه میگم پونک:31:)نقل قول:
البته اگه هنوزم داشته باشش
یه قاب فلزی پشت قاب پلاستیکی کنسول هست که اونو برداشته و من احساسی خوبی به نبودن اون قاب فلزی ندارم!
خدا کنسولت رو بیامرزه !!نقل قول:
احتمالا الان GPU یا CPU یا حتی Board دستگاه ترک موئی برداشته.
من نمیدونم این ترفند های احمقانه رو بچه ها از کجا یاد میگیرن !!!
(البته دور از جون خودت)
نه بابا اول گزاشتم تو بالکون یکم خنک شه بعد یه 5 دقیقه هم گزاشتمش تو یخچالنقل قول:
الانم 3 ساعته مثل ساعت داره کار میکنه!:31: (داریم کمبت بازی میکنیم)
خدارو شکر چیزیش نشد
من میدونم رفیقم چشش زده که اثری هم نداشت
از دنیای کنسول ها بی خبر رفت ps2 خرید
منم بهش گفتم ps2 جند ساله که مرده اونم باورش نمیشد
اومد اینجا گرافیک xbox360 با تی وی fullHD رو که دید... پشیمون شد ...
بنده خدا خودش crt داره:31:
آخه این چه کاریه که کردی علیرضا !!! ؟؟؟نقل قول:
حالا ایندفه چیزیش نشده !!
کسایی بودن اینجا که با زیاد خنک کردن کنسول به مشکل بر خوردن !!
بله قربان! :45:نقل قول:
دفعه آخرم بود!:42:
داداش من برای خودت میگم !!نقل قول:
تو این وضعیت داغون بازار اگه کنسولت چیزی بشه خب خیلی ضرر میکنی .
دوست عزیز شما خودتون می گید : بازی های این کنسول، درخواست خرید بازی اینترنتی، آدرس فروشگاه، هــک، 3 چراغ قرمز و .... مربوط به این تاپیک نمی شه درست من هم یه تاپیک زدم اسمش و آدرسش داخل امضام هست الان اومد یه نگاه بهش بندازم دیدم بسته شده (شش قفلش کردی:31:) خودتون از این ور این رو می گید از اون ور هم تاپیک و پست مردم رو می پوکونید:31: آخر سر مشخص کنید اگر این پست ها اینجا جرم داره چرا اون رو قفل کردید:19:نقل قول:
قراره بازیه limbo روی دیسک بیاد؟ چه تاریخی؟
دوستان اپدیت سخت افزاری 1 بار برای همیشست؟؟؟ منظورم تراش دادن دستگاه؟؟؟ یکی زحمت بکشه یه توضیح اساسی بده
دوست عزیز آپدیت سخت افزاری یک بار هست ولی بعد از مدلی آپدیت های سخت افزاری جدیدتری می یاد برای اجرای بازی های جدید (فاصله بین آپدیت های سخت افزاری اینقدر زیاد هست که اصلا فرقی با یک بار نداره) اما آپدیت های نرم افزاری بعد از یه مدت نصبتا کوتاه میاد که اون هم زیاد سخت نیست و خودتون می تونید راحت آپدیت کنید:31:نقل قول:
من چاکرتم!نقل قول:
میدونم baw
دارم شوخی میکنم:31:
نه اخه خداییش پس چی به موضوع تاپیک مربوط میشه؟ میشه یه مثال بزنید؟ فقط قیمت این کنسول به تاپیک مربوط میشه؟:9:(با احترام)نقل قول:
ینجا همینطوری هم شده بازار شام و هر کسی هر چیزی به فکر میرسه اینجا پست میزنه ... بازی های این کنسول، درخواست خرید بازی اینترنتی، آدرس فروشگاه، هــک، 3 چراغ قرمز و .... مربوط به این تاپیک نمیشن!
سلام به همگی
یه 360 هست که با lt به ورژن 12625 آپدیت شده و رو بازی های ap2.5 ارور قرمز داده حالا که به LT+ آپدیت شده اما هنوزم بازی ها رو اجرا نمی کنه
مشکل چیه؟
ممنون
بازی هاتون هم باید +Patch LT داشته باشه. البته اونایی که AP2.5 رو دارن.نقل قول:
ممنوننقل قول:
یعنی با این حال که به نسخه پلاس آپدیت شده باز هم نیاز به پچ هست؟
شما درایو رو به +LT آپدیت کردیدنقل قول:
بازیهایی رو هم که AP 2.5 دارند رو باید پچ شده اش رو تهیه کنید
بازیهای Ap 2.5 :
modern warfare 2
fable 3
NFS HP
Halo reach
assassins creed BH
COD :BO
این بازی ها رو خوتون هم میتونین پچ بکنین. از برنامه Abgx استفاده بکنین :نقل قول:
کد:http://abgx360.net/
اگه بخواد اینجوری باشه و پست ها پاک بشن تاپیک باید بره صفحه 50 !:31:نقل قول:
ای بابا ول کنید دیگه دوستان !!
بیخیال بشید.
اگه پست های اسپم پاک نشه تعداد صفحات این تاپیک فکر کنم 5000 تا شده بود.
بعد اسپم هم اسپم میاره.یه مورد تصاعدی هست.
باشه چرا جوش میاری !:31:
محتوای مخفی: +18
چند وقت پیش تو سایت سازندش خوندم که قراره روی دیسک عرضه بشه ولی هنوز خبری ازش نیست...........نقل قول:
تو آمریکا عرضه شده. نسخهی مخصوص اروپا گویا قراره May 13 بیاد. شاید هم 1 May !نقل قول:
قراره بازیه limbo روی دیسک بیاد؟ چه تاریخی؟
من که خیلی دارم انتظارش رو میکشم زودتر بیاد که خدایی عقده ای شدم :31:
کنسول اصلی ایکس باکس 360 رو بگیرید انبار کنید:31:
دوستان امروز رفتم پیش دوستم بیژن یه حرفی زد نمی دونم من بد برداشت کردم یا این خبر واقعا راسته گفت:
......................................... زنگ زده تهران یه چند تا ایکس باکس بگیره اصلا نیست:31: .................................................. .............................
مثل این که تنها ایکس باکس های 360 اصل همون هایی هست که داخل فروشگاه ها هست اون ها تموم بشه دیگه ایکس باکس اصل نیست و جاش این جنس های بونجول سر هم شده و تعمیریی رو جای اصل قالب می کنند :31: دوستانی که ایکس باکس 360 می خوان بگیرند دقت کنند و زودتر بگیرند (قیمت های بازار هم هیچ تکومی نمی خوره تا وقتی که جنس های بنجول بیاد و اون وقت بهترین ایکس باکس، ایکس باکس اسلیم می شه :31:) یا این که وایسن ایکس باکس اسلیم کامل و درست و حسابی ه-ک بشه بعد برن اسلیم بگیرند :31:
دیروز یکی از دوستان گفت دوستش ایکس باکس اسلیم گرفته 600 تومن گفتم یا بلوف زده :31: یا بهش انداختن الان که امروز که رفتم مغازه بیژن دیدم روی اسلیم زده 440 تومن .
باید بگم این خبر زیاد جای تعجب برای من یکی که نداره آخه یه مدت پیش این بلا سر کنسول PSP اومد الان خبرش رو ندارم این قضیه PSP حل شده یا هنوز همون طوری هست :31:
از ما گفتن بود (من که 50% درست بودن خبر رو تضمین می کنم :31:)
ما که ایکس باکس گرفتیم وای به حال اونایی که تازه می خوان بگیرند :21:
امکان اومدن کنسول تقلبی خب احتمالش کم هست !!نقل قول:
کنسول اصلی ایکس باکس 360 رو بگیرید انبار کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون در طی این چندین ساله کنسول تقلبی وجود نداشت ( منظور سطح شهر ، عموم )
اما در مورد قیمت ها : دلایل خاصی داره از جمله : ه-ک نشدن کامل اسلیم - وارد نشدن کنسول- بازار دزد ایران و ....
به احتمال زیاد قیمت ها تغییر آنچنانی نمی کنند !!
دوست عزیز من هم گفتم این خبر به احتمال 50% هست آخه من تجربه این ماجرا رو داخل کنسول PSP تجربه کردم البته با اصلش مو نمی زنه ولی از نظر محتوای داخلی کنسول فرق داره اون هم قابل تشخیص درست نیست (خودتون که می دونید ایرانی جماعت داخل کپی حرفه ای حرفه ای هست)نقل قول:
الان بشتر از 4 روز هست که دارن توی توپخونه اسلیم با هـک دائم میفروشن به قیمت 430، 40 تومن.
حالا من نمیدونم، اگه هنوز هـک کامل نیومده، پس اینا دارن چی میفروشن؟
سلام
آخرین آپدیت داشبورد الان 2.012625.0 هست ؟؟؟
به احتمال زیاد اینایی هستش که درایوشون رو عوض میکنن.نقل قول: