سلام، دوستان من یک مشکلی دارم با این TD_LTE ثابت! در گوشی موبایل نه سایت باز میشه نه ایسنتاگرام ، باید حتما وی p ان بزنم تا باز بشن- ولی در کامپیوتر مشکلی نداره-با همه گوشی ها هم همینه:n13: مشکلش چیه
Printable View
سلام، دوستان من یک مشکلی دارم با این TD_LTE ثابت! در گوشی موبایل نه سایت باز میشه نه ایسنتاگرام ، باید حتما وی p ان بزنم تا باز بشن- ولی در کامپیوتر مشکلی نداره-با همه گوشی ها هم همینه:n13: مشکلش چیه
سلام دوستان میشه Nat type مودم ایرانسل عوض کرد یا نه؟
model 2510
نهنقل قول:
فقط ۳...
سلام
الان مشاهده کردم برای سرویس های TD LTE بسته های نامحدود با مصرف منصفانه قرار گرفته
- بسته تا 512 کیلوبیت بر ثانیه ماهیانه 10 گیگابایت
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه ماهانه 15 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه ماهانه 20 گیگابایت
- بسته تا 4 مگابیت بر ثانیه ماهانه 30 گیگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
30,000 تومان
خرید آنلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
24,000 تومان
خرید آنلاین
20,000 تومان
خرید آنلاین
15,000 تومان
میخواستم بدونم ایا فردی از این سرویس ها استفاده کرده و سرعتش لیمیت شده؟
وقتی لیمیت بشین:
طبق خط مشی استفاده منصفانه در صورت استفاده بیش از «سقف استفاده منصفانه»، حداکثر سرعت اینترنت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه کاهش مییابد.
میخواستم ببینم بعد از لیمیت سرعتتون دقیقا 256 کیلوبیت بوده ؟ بعد چندگیگ مصرف سرعتتون لیمیت شده؟ ایا سرعتتون بیشتر از سرعت بسته ها بوده یا نه؟
سرعت سرعت اسمیه، و بله لیمیت میشه
قیمتاش هم برای ۵۱۲ مسخرست! ۶۴ کیلوبایت سرعتش و بعد ۳۲کیلوبایت لیمیت میشه
نه عزیز DT 350نقل قول:
- - - Updated - - -
نه عزیز DT 350نقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله .برام ایمیلش اومد .بعد مصرف منصفانه سرعت (32 کیلوبایت ) شد
سلام
به دوستان عزيز
لطفا بفرماييد مودم TK-2510 hdvhksg يا مودم B-5142 ايرانسل قابل آنلاك شدن هستند يا خير؟
هزينه پرداخت ميكنم براي آنلاك شدن
تلگرام @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همین الان میخاستم یه بسته اینترنت ثابت رو فعال کنم موقع برگشت از بانک خطای سامانه داد
دو بار هم سعی کردم که متاسفانه هر دو بار خطا داد
این ایرانسل هم واقعا سیستم درپیتی داره :n21:
--
کسی مشکلی نداره؟
سلام
دوستان سرعت تک کانکشن در این سرویس چقد هست ؟؟