-
هفته هشتم ليگ حرفهاي كره جنوبي
پوهانگ استيلرز 4 گل به بوسان زد
خبرگزاري فارس: در شبي كه از هفته پنجم ليگ برتر ايران تيمهاي فوتبال استقلال تهران و صبا باتري به تساوي يك بر يك رسيدند، مسابقات هفته هشتم ليگ حرفهاي كره جنوبي انجام گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال، در اين پيكارها پوهانگ استيلرز با قدرت تمام توانست 4 بر يك تيم بوسان آيكونز را شكست دهد.
تيم سنونگام ايلهوا نيز توانست با سه گل كيونگنام را شكست دهد.
-
در ديداري دوستانه
مصر با 7 گل از سد لبنان گذشت
خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتبال لبنان در ديداري يك طرفه مقابل مصر متحمل شكستي سنگين شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال، تيم ملي لبنان تحت تاثير تعطيلات اخير اين كشور كه ناشي از ناامنيهاي اين كشور به واسطه تهاجم رژيم صهيونيستي بود، در قاهره به ميدان رفت و 7 گل را پذيرا شد.
در اين ديدار تيم ملي مصر از دقيقه بيست گلزني به لبنان را شروع كرد.
در اين هنگام عماد موتاب اولين گل را براي مصري ها به ثمر رساند و بعد از اين، شش گل ديگر تا پايان بازي به سود مصر به ثمر رسيد تا اين برد پرگل ثبت شود.
گل هاي اين ديدار توسط نفرات زير به ثمر رسيد:
دقيقه 20: عماد موتاب
دقيقه 23: محمد زيدان
دقيقه 27: عماد موتاب
دقيقه 38: احمد حسام
دقيقه 51: احمد حسن
دقيقه 63: محمد زيدان
دقيقه 77: حسام قولي
-
فرانك لمپارد، هافبك 28 ساله چلسي در خصوص عملكرد استيو مك لارن مبني بر حذف ديويد بكام از تيم ملي اظهار داشت كه هيچ يك از بازيكنان انگلستان جايگاه مطمئني ندارند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ لمپارد در مصاحبهاي در اين باره گفت: "پس از جام جهاني به نوعي موقعيت تمام بازيكنان نامعلوم شد و به همين علت هم تمام ستارگان انگلستان مجبور هستند تا تواناييهاي خود را بار ديگر به اثبات برسانند.
آنچه كه براي بكام اتفاق افتاد شوك بزرگي براي همه ما بود و اين ميتواند هشداري براي تمام بازيكنان انگلستان باشد، زيرا شايد نفر بعدي خود من، وين روني، جان تري و يا بازيكن ديگري باشد.
با اينكه خيليها معتقدند جايگاه من در تيم مطمئن است، زيرا زماني كه خوب بازي كرده و گل ميزنم دليلي براي نگراني وجود ندارد، اما با اين حال بايد بگويم موافق اين استدلال نيستم و اعتراف ميكنم كه هيچ اطميناني به آينده خود ندارم.
البته اين روش مك لارن و سختگيريهاي او سبب شده تمام بازيكنان به علت حفظ جايگاه خود، از بدو ورود به تمرينات تا پايان بازيها به سختي تلاش كنند كه به عقيده من همين فشاري كه بر بازيكنان وجود دارد ميتواند نتايج مثبتي نيز در پي داشته باشد."
-
رونالدو بازيكن برزيلي رئال مادريد در مصاحبهاي تاكيد كرد: براي رسيدن به بهبودي كامل انگيزه زيادي دارم."
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ رونالدو در ادامه مطلب فوق اظهار داشت: "در حال حاضر اصليترين هدفم دستيابي به آمادگي كامل تا قبل از برگزاري ديدار بيست و دوم اكتبر ماه جاري رئال برابر بارسلونا است.
تمريناتم را به صورت جدي دنبال ميكنم و حتي تلاش ميكنم با انجام تمرينات مضاعف از لحاظ جسمي هم به شرايط ايدهآلي دست پيدا كنم."
حضور رونالدو در دقايقي از ديدار رئال برابر تيمهاي ديناموكييف و اتلتيكو مادريد و اعتماد كاپلو به اين بازيكن با توجه به وزن نامطلوب وي، قطعاً در افزايش انگيزه رواني رونالدو براي داشتن اميدي بيشتر به آينده خود در تركيب تيمش بيتاثير نبوده است.
-
فرناندو تورس، كاپيتان اتلتيكو مادريد از هم تيميهايش در تيم ملي اسپانيا درخواست كرد كه قضيه دعوت نشدن رائول، كاپيتان ماتادورها را براي ديدار دوستانه شنبه برابر سوئد به كلي فراموش كنند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ جمعه گذشته لوئيس آراگونس، سرمربي تيم ملي اسپانيا نام رائول را در ليست انتخابي خود اعلام نكرد كه اين اولين باري است كه مهاجم رئال مادريد طي 10 سال گذشته به علتي جز مصدوميت به جمع ملي پوشان فراخوانده نشده است.
تورس در گفت و گويي با خبرنگاران اظهار داشت: "تصميم سرمربي بر اين بود كه رائول دعوت نشود. همه ما متعجب شديم، اما چارهاي نيست و بايد با قضيه كنار بياييم."
-
انريكه كرسو، رياست باشگاه اتلتيكو مادريد در خصوص صحبت اخير فابيو كاپلو در مورد فرناندو تورس از وي انتقاد كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ كاپلو پس از دربي يكشنبه شب لقب متقلب را به كاپيتان اتلتيکو داده بود چرا كه معتقد بود تورس با تقلب و فريب دادن داور باعث اخراج سرجيو راموس از زمين شده است.
كرسو در اين خصوص اظهار داشت: "تورس متقلب نيست. اتفاقاً جزو بيحاشيه ترين بازيكنان لاليگاست و بيشترين خطاهايي را كه روي او انجام ميشود، بدون اعتراض و شكايت از سر ميگذراند. صحبت هاي كاپلو هم در خصوص تورس بيپايه و اساس است. اصلاً نميتوانم بپذيرم كه يك سرمربي چنين واژههايي را بر زبان براند."
-
تياگو موتا بازيكن بارسا در مصاحبهاي در حمايت از رونالدينيو هم تيمي برزيلي خود اظهار داشت: "در شرايطي كه تيم واقعاً به رونالدينيو نيازمند است، او فوقالعاده ظاهر مي شود."
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ موتا در ادامه مطلب فوق تاكيد كرد: "شايد رونالدينيو اوايل فصل نمايش بسيار عالي داشته باشد، اما او به مرور زمان با انجام مسابقات بيشتر در شرايط بهتري قرار ميگيرد. به عقيده من او بهترين بازيكن جهان است، چون در شرايط خاص بسيار استثنايي است."
همچنين ويكتور والدس دروازه بان آبي و اناري پوشان نيز در اين باره معتقد است؛ رونالدينيو بازيكني است كه به خاطر تيم دست به هر كاري ميزند. او يك الگوي مناسب براي بازيكنان ديگر بوده، و بهترين بازيکن بارسا است."
-
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رويترز، كلارن سيدورف پس از سومين تساوي آث ميلان در مسابقات باشگاهي ايتاليا گفت: بسياري از تيمها از رويارويي با ما هراس دارند و به همين دليل همواره در سن سيرو با سيستمي تدافعي بازي مي كنند.
وي افزود: در چنين شرايطي ارائه بازي هجومي و باز كردن دروازه حريفان كار بسيار سختي خواهد بود چراكه شكستن لايه هاي دفاعي براي ما مشكل است.
هافبك هلندي ميلان اظهار داشت: در ديدارهاي گذشته بدشانس بوديم و به همين دليل از به ثمر رساندن گل منع شديم؛ اگرچه اين موضوع برايم نگرانكننده نيست.
وي راجع به شرايط باشگاه تاكيد كرد: همه چيز در تيم ما ايده آل است و بازيكنان انگيزه زيادي براي درخشش و كسب پيروزي دارند.
سيدورف اظهار داشت: تيم بسيار منسجم و خوبي را در اختيار داريم و تا پايان فصل زمان طولاني باقي مانده و با كسب پيروزي در ديدارهاي بعدي كم كم به شرايط آرماني خواهيم رسيد
آرسن ونگر، سرمربي آرسنال در صدد است تا آنجا كه ممكن است در تركيب تيم خود از بازيكنان انگليسي استفاده كند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ ونگر در مصاحبهاي اظهار داشت: "زماني كه ده سال پيش تازه وارد آرسنال شده بودم، از آنجا كه يك فرد فرانسوي بودم، مدتي طول كشيد تا در بين مطبوعات و بازيكنان باشگاه شناخته شوم. در طول اين ده سال شاهد ورود بسياري از بازيكنان خارجي به باشگاههاي انگلستان بودهام، اما هميشه اعتقادم بر اين بوده است كه يك باشگاه انگليسي تا آنجا كه ممكن است بايد بازيكنان انگليسي داشته باشد، البته ناگفته نماند كه در حال حاضر در ليگ برتر مربيان و مالكان باشگاه خارجي هستند و حتي تيم ما نيز گاهي در ترکيب اصلي يك بازيكن انگليسي ندارد كه به عقيده من با وجود بازيكنان خارجي همين كه توانستهايم تاكنون ارزش هاي انگلستان را در اين باشگاه حفظ كنيم معجزه بوده است! فكر ميكنم علت آن اين باشد كه بازيكنان خارجي كه به اينجا ميآيند، ملزم هستند خود را با فرهنگ يك باشگاه انگليسي وفق دهند."
-
مورينيو: تا 10 سال ديگر در چلسي ميمانم
خوزه مورينيو، سرمربي تيم فوتبال چلسي معتقد است كه با پيشي گرفتن بر حريف خود، آرسن ونگر ميتواند تا ده سال ديگر در استمفوردبريج حضور داشته باشد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ مورينيو از آرسن ونگر، سرمربي آرسنال به عنوان حريف سرسخت خود در اين فصل نام برده و در مصاحبهاي با ابراز اطمينان از موفقيتهاي خود در آينده گفت: "مطمئناً در رقابت با ونگر سربلند بيرون خواهم آمد. با توجه به اينکه هم خود من از حضور خود در چلسي راضي هستم و هم بازيكنان و مقامات باشگاه ارزش زيادي براي من قائل هستند، بنابراين دليلي براي رفتن خود از اين باشگاه نميبينم، بلكه ميتوانم تا ده سال ديگر نيز در چلسي بمانم."
پيشنهاد پايين يونايتد براي جذب تورس
مقامات باشگاه منچستريونايتد براي جذب فرناندو تورس، مهاجم اسپانيايي اتلتيكو مادريد پيشنهادي معادل 5 ميليون پوند ارائه دادهاند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ تورس كه در تابستان قرارداد خود را با اتلتيكو تمديد كرده، در حال حاضر گزينه مورد نظر باشگاه يونايتد است، اما از آنجا كه تمديد قرارداد وي به ازاي پايين آوردن مقدار سهم او در باشگاه از 60 ميليون به 26 ميليون بوده، بنابراين يونايتد با توجه به اين موضوع مبلغ قرارداد را تعيين كرده است.
به نقل از روزنامه ديلي استار، باشگاه يونايتد در صدد است تا در ماه ژوئن با تورس قرارداد ببندد و مقامات اتلتيكو نيز به دقت در حال بررسي پيشنهاد يونايتد هستند كه به نظر ميرسد در صورت موافقت آنها تورس راهي جز ترك ويسنته كالدرون نداشته باشد.