چجوری در خواست تخلیه میدین؟نقل قول:
Printable View
چجوری در خواست تخلیه میدین؟نقل قول:
دوستان پارس ان لاین واقعا مرده و باید خاکش کنیم :n08:. تو قسمت تمدید قرار داد سرویس بیشتر از سه ماه نیست.نقل قول:
پارس انلاین الان پیش خودش گفته دیگی که برا من نجوشه بزار سر سگ توش بجوشه .:n07::n08:
چون همه رو فروخته به های وب و براش خیلی مهمه که های وب سود نکنه . با این تعرفه ها خودش داره یوزر ها رو فراری میده.:n10:
:n09:
نقل قول:
داخل پنل ---> مدیریت ------> درخواستها ------> درخواست جمع اوری
خوب های وب هم گند زدهنقل قول:
کیفیتش پایینتره
حجم هم کمتر
:)
طبق قانون 8 مگ باید 50 تومن باشه که پارس علاوه بر اون برا 8مگ با شبانه 55 تومن میگیره پس شبانه ها طبق جدول اعلامی نیستن و قیمتا فرق دارن
( وقتی اینترنت نامحدود اسمش بشه غیر حجمی ، پارس هم باید برا هدیه 5 تومن بگیره:n08:)
نکته خوب طرح پارس انلاین طرح شبانه است که از ساعت 2-7 هست راحت میشه یه +20گیگ دانلود کرد+پینگ عالی برای گیم
نقل قول:نقل قول:
اگر درخواست تون رو داخل سایت پارس آنلاین ثبت کنید ، خیلی دیر اقدام میکنن یا بهتر بگم هیچ اقدامی نمیکنن :n22:
برای تخلیه با شماره 82208000-021 تماس بگیرید بعد با شماره گیری کلید 1 به واحد ADSL وصل میشید در این مرحله کلید 5 رو فشار دهید
وقتی که با اپراتور صدای مشتری وصل شدید بگید که درخواست تخلیه رو براتون ثبت بکنن , وقتی که تماس تون رو قطع کردید وارد سایت سازمان تنظیم مقررات بشید به نشانی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اینجا شکایتی رو ثبت میکنید به دلیل تاخیر در تخلیه خط اینترنتون ..
در اولین زمان ممکن براتون تخلیه میکنن ; )
برا ی عده معدودی خوبهنقل قول:
اکثریت تخلیه میکنن
من ماهی ۳۰ گیگ شبانه دان میکردم الان همینو با روزانه سایر شرکتا راحت میتونم دان کنم
طرح ۴ مگ دیده بان نت ۶۸ گیک حجم بیشتر میده از پارس :/
به اپراتور پارس زنگ زدم....میگم جمع اوری یک روزه شده. میگه ما چیزی نشنیدیم 72 ساعت بعد حداکثر میفرستیم!!
چیزی هست این پشتیبانی و اپراتورها ازش خبر داشته باشن؟
- - - Updated - - -
به اپراتور پارس زنگ زدم....میگم جمع اوری یک روزه شده. میگه ما چیزی نشنیدیم 72 ساعت بعد حداکثر میفرستیم!!
چیزی هست این پشتیبانی و اپراتورها ازش خبر داشته باشن؟
درود
داشتم وبگردی میکردم به یه نکته جالب برخوردم این صحبتهای مدیر عامل شاتل با دیجیاتو رو بخونین
yon.ir/MxXJl
نخجوانی باور دارد که چنین فضایی، باعث میشود تا شرکتهایی که سهم کمتری از بازار دارند دست به کارهایی بزنند که در نهایت به زیان خودشان است: «در این حالت شرکتها برای جذب مشتری قیمتهای عجیبی ارائه داده و شروع به خودزنی میکنند. گاهی این شرکتها بسیار کوچکند و سهم چندانی ندارند، درحالی که بیشترین کاربر اینترنت خانگی در ایران متعلق به شاتل است. طرح اولیهای که ما پیش از دیگران ارائه دادیم بر اساس توافقات قبلی بود، ولی در نهایت دیدیم که شرکتهای دیگر برخلاف صورتجلسهای که امضا کرده بودند طرح ارائه کردند. در این شرایط بسیاری از شرکتها آسیب جدی خواهند خورد، از جمله خود شاتل. با این حال پای حرفمان میایستیم.»
یعنی اینا نشستن با هم بستن که چه طرحهایی بدن ولی حتی به خودشون هم رحم نمیکنن میزنن زیرش:n02:
به نظر من نباید برای تخلیه عجله کرد چون شرکتهایی مثل دیده بان نت فن آوا یا پیشگامان و... فعلا برای جذب مشتری طرحهای وسوسه انگیزی ارائه دادن که به احتمال زیاد در آینده به ضرر کاربران تغییر میکنه