سلام
تو این تاپیک فعلا بحث های خودتون رو دنبال کنید و شرکت های سرویس دهنده ی دیگه در سطح استان خوزستان
برای اطلاعات بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
تو این تاپیک فعلا بحث های خودتون رو دنبال کنید و شرکت های سرویس دهنده ی دیگه در سطح استان خوزستان
برای اطلاعات بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا که می خواستن یه تاپیک برای خوزستان درست کنند بهتر بود اون دوتا تاپیک دیگه رو که چند ماه داره خاک می خوره تغییر نام میدادن نه این رو که مخصوص مخابرات هست و فعال هم بود.نقل قول:
آقا توجه کردین تعداد زیادی از بچه های پشتیبانی مخابرات از دانش فنی لازم برخوردار نیستن؟
تک و توکیشون خوبن.اما یه تعداد زیادیشون اصلاً متوجه حرفهامون نمیشن.
کدوم دو تا؟نقل قول:
معمولا تاپیکی که فعال تره رو به عنوان نماینده انتخاب میکنن... مخابرات هم برای استان تا استان خیلی فرق داره. یه جا خوبه و یه جا افتضاح و ایجاد یه تاپیک "اینترنت مخابرات" کار درستی نیست، چون آدم گیج میشه که کیفیتش خوبه یا بد. حالا بچه های مخابرات همینجا که هستن میمونن.
عرض سلام و گرسنه نباشید خدمت کلیه ی دوستان :n02:
اعتراض دارم: چرا تاپیکمون قاطی شد؟ :دی
اشکال نداره بابا.به سایر بچه هایی که به جمعمون اضافه میشن خوش آمد میگم.:n16:
:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
والا من چندبار زنگ زدم یه سری مخابرات (نه اینترنت) اونی که پورت رو میبنده... طرف نمیدونم چی سرش میشد یا نه... پورت ها تنظیم شده میرسن دستشون؟؟؟ هیچی سرش نمیشد، میگفتمش آقای محترم سیگنال ضعیفه لینکم می پره، هی میگفت: نه از اینجا که مشکلی نداره، هر از گاهی هم شماره تلفن رو میپرسید مثلا چک کنه.نقل قول:
ولی پشتیبانی اینترنت هم فقط کارهایی رو که بشون گفتن انجام میدن مثلا قطع و وصل بودن خط یا وجود مشکل تو گیت وی... شاید باورتون نشه ولی یکی دو بار شده به پشتیبانی گفتم تست پینگ بگیر، گفتن چجوری :n09:
این تاپیک همون تاپیکه
فعلا مثل همیشه بحث ها رو ادامه بدید
تغییرات داره انجام میشه
پیشنهاد یا هر سوالی رو می تونید به مدیران یا ناظرین اطلاع دهید
با تشکر
طی تماسی که الان با پشتیبانی داشتم متوجه شدم که برای تنظیم دان استریم و آپ استریم مقادیر پیش فرضی وجود داره.مثلاً گزینه ی 1 و 2 و 3 و ... که هر کدوم دان استریم و آپ استریم از پیش تعیین شده ای دارن و اپراتورهای مخابرات فقط بین این مقادیر سوئیچ میکنن.یعنی مقداری رو دستی وارد نمیکنن...
خلاصه ما یه کرایی کردیم(از روش مخ زنی) و سرعتمون شد این: :دی
نکته: البته اگه همینطور بمونه و دوباره شب نتنگن توش
آرمین جان نمیدونم مشکل جدیده یا مشکل از مرورگر منه...نقل قول:
چند وقته وقتی میخوام تو تاپیک تشکر بزنم یا بیام تو تاپیک، صفحه ی پیوندها باز میشه :n09: T2-11 کسی این مشکلو داشته؟:n24: