ای بابا ! من گفم مایلی کهن مشکل روانی داره .مریضه پس منو پاک کردن . بعد این طرف اومده میگه باید مثل مجبی محرمی ... میکرد عین خیالشونم نیس . یه مشت بچه دبیرسانی ریختن اینجا .
Printable View
ای بابا ! من گفم مایلی کهن مشکل روانی داره .مریضه پس منو پاک کردن . بعد این طرف اومده میگه باید مثل مجبی محرمی ... میکرد عین خیالشونم نیس . یه مشت بچه دبیرسانی ریختن اینجا .
مهم ... بوده که به مقصد رسیده باقی فسانه (خیال, توهم) استنقل قول:
تا اونجا که دیدم جای سیلی محرمی تا چند روز رو صورت ژنرال مونده بود!!!!!!!!!
مصداق بارز هوچی بازی(این یک توهین نیست به معنی به هم ریختن جو است)نقل قول:
بعد این طرف اومده میگه باید مثل مجبی محرمی ... میکرد
من گفتم اره احتمالا باهاش یه کاری کرده بوده بعد شما جمله ی من رو طوری نوشتید که انگاری دعا کردم یه همچین اتفاقی بیفته
100% تایید میشهنقل قول:
--------
اما کلا فیروز حسابی گند زد به هیکل این دیوونه
مگه ایشون مواد شوینده هستن :31::27:
اقا من دلم کمی به حال حاجی میسوزه!
تو سنت به اونجا قد نیده که کرمانی مقدم رف سم جایگاه اسقلالیا و یه ب.....خ گنده اندازه کل باشگاه حوالشون کرد.نقل قول:
آقا شرمنده دیگر کاربران .چون این آقا پارتی داره و پستای توهین آمیزش پاک نمیشه مجبورم جوابشو بدم .
یکی مایلی کهن از برق بکشه ، خیلی اوضاش ناجور شده !!!!
تازه یه جای دیگه گفته ؛ کمک کنیم مایلی کهن به حالت عادی برگردد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما کلا فیروز حسابی گند زد به هیکل این دیوونه
مگه ایشون مواد شوینده هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابابزرگ من اون یادم نمیاد ولی اونجایی که محمود خان اومد یه حرکت زشتی جلوی طرفدارای پرسپولیس کرد رو خوب یادمهنقل قول:
تو سنت به اونجا قد نیده که کرمانی مقدم رف سم جایگاه اسقلالیا و یه ب.....خ گنده اندازه کل باشگاه حوالشون کرد.
تازه این محمود خان بی ادب یه حرکت زشتی (تو مایه های همون کار ژنرال با محرمی) هم با کاظمیان کرد من چشمامو بستم
خودش دلش به حال خودش نمیسوزه دل منو تو چرا بسوزه ؟نقل قول:
اقا من دلم کمی به حال حاجی میسوزه!
خیلی باحال بود : دینقل قول:
تازه یه جای دیگه گفته ؛ کمک کنیم مایلی کهن به حالت عادی برگردد
مشکل اینه که طرف شارژی هست.نقل قول:
یکی مایلی کهن از برق بکشه ، خیلی اوضاش ناجور شده !!!!
این چند سال هم که تو خونه بوده تا میتونسته شارژ شده و حالا حالاها هم خالی نمیشه.
حرفهای خوب و منطقی میزنه ولی وقتی رئیس فدراسیون بود همه ازش ایراد میگرفتند که سیاست رو وارد فوتبال کرده.