اقا راستی من الان تموم کردم مراحل رو 65 درصده یعنی درصد هایه باقی مونده رو باید اون کفتر ها رو بکشی؟؟؟؟نقل قول:
این که نمیشه:18:
Printable View
اقا راستی من الان تموم کردم مراحل رو 65 درصده یعنی درصد هایه باقی مونده رو باید اون کفتر ها رو بکشی؟؟؟؟نقل قول:
این که نمیشه:18:
از نظر منم سیر داستانیش کوتاه و کمی غیر جذاب بود. به نظر من برای چنین بازیی باید داستان طولانی تر متنوع تر و جذاب تر می ساختند. همچنین بهتر بود در پایان بازی میشد با این پولهات یه کاری کنی(البته غیر از خرید هاتداگ !!:21:)
کسی میدونه اسم اون لامبورگینیه تو بازی چیه؟
حداقل با رمز بیاریمش!!!
بازم داستانش از سان اندریاس بهتر بود ولی مثل اون طولانی نبود.نقل قول:
از نظر منم سیر داستانیش کوتاه و کمی غیر جذاب بود. به نظر من برای چنین بازیی باید داستان طولانی تر متنوع تر و جذاب تر می ساختند. همچنین بهتر بود در پایان بازی میشد با این پولهات یه کاری کنی(البته غیر از خرید هاتداگ !!:21:)
منم باهات موافقم ... باید یه کاری میکردن که آخر بازی این پول ها به درد آدم بخوره.
یا مثل سان اندریاس تو انجام هر ماموریتی کمتر بهت پول میدادن.
لامبورگینی دوست دارید ؟! کاری نداره که .
همیشه بغل خونه میخاییل فاستین توی شهر بروکر یه لامبورگینی و یه bmw هست !
نقل قول:
خوبم میشه تو باید کل ماموریت ها رو تموم کنی برو تو سایت gta4.net اونجا نوشته باید چی کار کنی و یکیش کبوتر ها بود.
راستی لامبرگینی هم جای خونه ی اون دیوونه ی همونی که تو پارک باهاش مسابقه ی دو دادین پشت خونش یک پارکینگ کوچک هست دو تا ماشین داره که یکیش لامبورگینیه.
دوست من اون مسابقه دو نبود !نقل قول:
باید از دور مراقبش میبودی که کسایی که اذیتش میکردن رو گیر بیاری و بکشی !
در مورد لامبورگینی هم فکر کنم فقط یه بار بتونی ازش استفاده کنی .
دفعه ی بعد توی پارکینگ نیست .
بابا به حرف منم گوش کنید .
برید دم در خونه میخاییل فاستین . بغلش یه لامبورگینی و یه bmw هست !
میخائل فاستن کیه حالا ادرسش رو نقشه ایی بده:31:نقل قول:
دیوونه ها اومدن شهره بازی به این توپی ساختن اون وقت یه کاری نکردن که بشه سوار وسیله ها شد
چقدر اینا بی فکرن d: