عطا جان چرا قیمت هاردهای بدون اداپتور ترنسند(1 ترا) اینقدر کمه و در حد یک هارد مای بوک وسترنه؟
هاردهای خوبی نیستند؟
Printable View
عطا جان چرا قیمت هاردهای بدون اداپتور ترنسند(1 ترا) اینقدر کمه و در حد یک هارد مای بوک وسترنه؟
هاردهای خوبی نیستند؟
سلام .نقل قول:
اگر دائماً از اطلاعات ذخیره شده استفاده میکنید و همچنین اگر جابجایی ندارید بهتره که اینترنال بخرید که امنتر هست . به هر حال اگر اکسترنال میخواهید و برای جابجایی روزمره میتونید Seagate expansion portable drive یا Seagate backup plus portable drive بخرید همچنین WD my passport هم مدل خوبیه . دقت کنید که WD my passport بعلت امکاناتی که داره و همچنین نحوه طراحی و ساختار آن از جمله usb on board آن ، تعمیر و یا ریکاوری اطلاعات مشکلتر و سختر هست نسبت به مدلهای دیگر .
فکر نمیکنم اینترفیس usb3 گلوگاهی برای عملکرد هاردها باشه .نقل قول:
اصلا هارد اکسترنال USB3 سریعتر از اکسترنال ها میشه ؟ یا بهتره همون اینترنال بگیرم ؟
داشتن گارانتی معتبر (کارت یا لیبل گارانتی همراه آن باشد) ، سالم بودن جعبه مقوایی و پلمب بودن آن ، اگر روی کارت و یا لیبل گارانتی شماره سریالی نوشته شده با شماره های مندرج بر روی جعبه هارد و یا خود هارد مطابقت بدید ...نقل قول:
موقع خرید چه مواروی رو بایم مد نظر داشت ؟
سلام من امروز یه هارد اکسترنال یک ترابایت مای پاسپورت گرفتم به قیمت 270 تومن ( تا 250هم هست جهت اطلاع دوستانی که میخوان بخرن) با گارانتی 2 ساله سازگار
حالا میخواستم بدونم من اگه این هارد رو همش به کامپیوتر متصل کنم و قطعش نکنم و کلا وصل باشه مشکلی ایجاد میشه براش؟
بعد برای دیدن دماش باید چه نرم افزاری رو نصب کنم؟ خودش نداره؟
میتونید از برنامه HDtune استفاده کنید . البته باید هارد مورد نظر را از منوی پایین آمدنی گوشه بالا و سمت چپ انتخاب کنید . خودش برنامه برای کنترل دمای هارد داره ولی دقیق نیست یعنی فقط ok بودن و نبودن دما را نشون میده ولی نمیگه که چند درجه هست .نقل قول:
مشکلی نداره که بطور دائم به سیستم متصل باشه ولی موارد کنترلی و احتیاطی را رعایت کنید (در صفحه قبل گفته شد) . طبق عکس زیر از قسمت sleep timer طوری تنظیم کنید که در زمانهای بیکاری هارد sleep بشه . البته زمانبندی طوری باشه که نه پشت سر هم sleep و فعال بشه و نه به مدت طولانی بیکار ولی فعال بمونه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه برای ایمنی به پشت کیس وصلش کردم و نمیشه هر دفعه قطع و وصلش کنم
یعنی با روشن شدن پی سی و خاموش شدنش در حالی که وصله مشکلی پیش نمیاد؟
راستی وقتی اسلیپ بشه باید چطوری دوباره فعال کرد؟ (از خود کامپیوتر میشه؟)
شما فرض کنید هارد اینترنال هست همانطوریکه برای هارد اینترنال مشکلی پیش نمیاد قاعدتاً برای هارد اکسترنال متصل به سیستم نباید مشکلی پیش بیاد .نقل قول:
در مورد سوال آخر ، وقتی وارد پارتیشنهای هارد بشید و فایلی را اجرا کنید اتوماتیک فعال میشه .
سلام خدمت دوستان عزیز
من یک هارد 2 ترابایت WD MY BOOK خریدم امروز به 348 تومن
از سرعتش هم راضیم فقط یه سوال داشتم روی راهنمای داخل جعبه نوشته بود اول آداپتور رو وصل کنید در مرحله دوم کابل یو اس بی رو به کامپیوتر وصل کنید در حقیقت حق تقدم قائل شده
من استفاده از این هاردم بیشتر بصورت بکاپ هستش ، شاید هفته ای یک بار یا هر چند روز یکبار احیانا باهاش کار داشته باشم و بخوام وصلش کنم یا در بدترین حالت روزی یک ساعت
خواستم بدونم روش استاندارد برای اینکار چیه ؟؟
بهتره هارد رو از آداپتور و یو اس بی جدا نکنم و بزارم تو اسلیپ باشه و همون Safety remove کردنش کفایت میکنه
یا برای عمره بیشتر مشکلی نداره اگر از برق بکشم آداپتور رو ؟
کشیدن آداپتور کفایت میکنه یا بهتره اتصال USB رو هم قطع کنم ؟
ممنون
دوستانی که قصد خرید هارد (یا هر وسیله دیگر) دارن قبلش حتما بر چسب شبنم را چک کنین و شماره رو SMS کنین و تا جوابش نیومده نخرین.حتی اگر فروشنده هم معتبر بود.10 دقیقه دیرتر خریدن ضرری نداره
سلام .نقل قول:
روش استاندارد هماني هست كه در دفترچه راهنما گفته شده . ابتدا آداپتور هارد اکسترنال به خروجی برق متصل و سپس كابل usb به سيستم متصل شود . اینطور که در هاردهای اکسترنال WD my book دیدم تا زمانیکه کابل usb به سیستم متصل نشده باشه موتور هارد شروع بکار نمیکنه حتی اگر اول به برق متصل شده باشه . من فکر میکنم علت حق تقدم برای آداپتور برق ، اطمینان از تثبیت جریان ورودی به هارد اکسترنال هست . چون دیدم گاهی اوقات پریز برق یا سه راهی کیفیت خوبی ندارند و در لحظه اتصال ایندو با یکدیگر (آداپتور و پریز) قطع و وصلی و نوساناتی ایجاد میشود .نقل قول:
خواستم بدونم روش استاندارد برای اینکار چیه ؟؟
نقل قول:
من استفاده از این هاردم بیشتر بصورت بکاپ هستش ، شاید هفته ای یک بار یا هر چند روز یکبار احیانا باهاش کار داشته باشم و بخوام وصلش کنم یا در بدترین حالت روزی یک ساعت
با توجه به اینکه میزان استفاده شما خیلی زیاد نیست پس توصیه میکنم در زمانهایی که استفاده نمیکنید کلاً از سیستم و برق جدا کنید البته برای کاهش استهلاک و کاهش احتمال شکستگی و خرابی کانکتورهای ورودی پاور و usb پشت هارد اکسترنال ، لازم نیست که این کابلها را از پشت هارد جدا کنید . اگر دسترسی به پورتهای usb پشت کیس برای شما مشکل هست میتونید از کابلهای رابط یا usb3 hub استفاده کنید .نقل قول:
بهتره هارد رو از آداپتور و یو اس بی جدا نکنم و بزارم تو اسلیپ باشه و همون Safety remove کردنش کفایت میکنه
یا برای عمره بیشتر مشکلی نداره اگر از برق بکشم آداپتور رو ؟
کشیدن آداپتور کفایت میکنه یا بهتره اتصال USB رو هم قطع کنم ؟
ممنوننقل قول:
اون سوالو اشتباه کردم،منظورم این بود که هارد اکسترنال USB3 سرریعتر از اینترنالها نیست؟
من الآن خیلی از سرعت هارد خودم ناراضیم،به خاطر سرعت زیاد تبادل اطلاعات از درگاه USB3 این فکر به ذهن من وارد شد که هاردهایی که از این درگاه استفاده می کنن هم باید سرعتشون بالاتر از هاردهای عادی باشه،البته الآن فکر می کنم این فکرم اشتباه بوده درسته؟ یعنی سرعت هارد های اکسترنال و اینترنال هیچ فرقی باهم نمی کنه،درسته؟از بین دو هارد مشابه یکی اینترنال یکی اکسترنال قیمت کدومشون بالاتره؟ درمورد محدوده قیمت هارد های اکسترنال 500 گیگ و 1 ترا هم نگفتید.