سلام
چطوری میتونم گوشی رو ریست کنم؟ من دیروز خریدم فروشنده کلی آشغال ریخته توش میخوام همش حذف بشه و استاندارد خود کارخونه برگرده و هر چی که فارسی هست. یعنی رام فارسی خراب نشه ولی الباقی آشغالا از بین بره چی کار کنم؟
سلام
چطوری میتونم گوشی رو ریست کنم؟ من دیروز خریدم فروشنده کلی آشغال ریخته توش میخوام همش حذف بشه و استاندارد خود کارخونه برگرده و هر چی که فارسی هست. یعنی رام فارسی خراب نشه ولی الباقی آشغالا از بین بره چی کار کنم؟
میشه روش بادا ریخت؟
اگه منظورت اینه که به وای فای کامپیوتر وصل بشی و اینطوری اینترنت سیستمت رو شیر کنی برنامه Connectify رو نصب کن! من ازش استفاده میکنم تا حالا هم به جز گالگسی خودم دیزایر اچ دی برادرم رو هم تست کردم خیلی راحت به سیستم وصل شده و از اینترنت کامپیوتر تو گوشی استفاده میکنم! ولی اگه منظورت با کابل باشه راستش نگشتم تا حالا دنبالش ببینم چیز بدرد بخوری هست یا نه!نقل قول:
بچه ها برنامه ای نیست که بشه از اینترنت کامپیوتر رو گوشی استفاده کرد؟
مثلا کامپیوتر به نت وصله...منم گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنم و از اینترنت کامپیوتر روی گوشی استفاده کنم؟
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
عزیزم برو تو قسمت تنظیمات ریست فکتوری داره! البته یه کدی هم بود که اینکارو میکرد ولی الان متاسفانه فراموش کردم!نقل قول:
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
رو گالگسی بادا بریزی!؟؟!؟!؟!؟:18::18: بابا هکرا دونبال راهین تا روی ویو آندروید بریزن ونوقت تو میخوای روی گالگسی بادا بریزی؟!؟؟!؟! این یکی از اون چیزا بودا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نه بیشتر منظورم اتصال با کابل بود...واسه اینکه یه جا میره آدم بشه از نت استفاده کنه
SAMSUNG Kies را نصب کنید.نقل قول:
در گوشی وارد Settings -> wireless and network -> Tethering mode شده و این قابلیت را فعال نمایید. GPRS گوشی فعال باشد و گوشی را کابل به کامپیوتر وصل کنید.
کامپیوتر به اینترنت دسترسی خواهد داشت.
رفقا آخرین ورژن رسمی آندروید واس این گوشی چیه و اینکه فارسی باشه.. اس فارسی هم بخونه و بفرسه.
میخوام آفلاین بریزم فلش بشه راحته چه جوریاس یه آمار بدید.
نه من بر عکسشو می خوام...کامپیوتر نت داره...می خوام بیاد رو گوشینقل قول:
اگر ریست کنم فارسی گوشی از بین نمیره؟
ضمنا بله آندرویید همش باید تسک کیلر بزنم و هر وقتم میبینم داره از اینترنت استفاده میکنه اصلا نمیفهمم کجاست چیه. ولی بادا خیلی خوبه . دکمه وسط رو نگه میدار همه برنامه های باز رو نشون میده و تا خودم روشن نکنم برنامه ای خود به خود باز نمیشه. و فکر کنم گرافیک هم بالاتره تو برنامه هاش
در حالت عادی راهی نیست.نقل قول:
یا باید مودم ADSL با وای فای داشته باشید یا از نرم افزارهایی که جناب borland dariush گفتند، استفاده کنید.
خیر. از بین نمیره. ریست آندروید در حالت ریکاوری، چندثانیه بیشتر طول نمیکشه.نقل قول:
در تنظیمات، در بخش Accounts and sync ، گزینه Background Data را غیرفعال کنید.
رسمی 2.3.3 هست ولی کاربرا با کارایی که تو 2.3.5 هم کردند تونستند فارسی را باهاش سازگار کنن ولی خوب رسمی نیست دیگه .نقل قول: