کسی لینک این خدمات را نداره ؟
Printable View
کسی لینک این خدمات را نداره ؟
اینطوری که من از پشتیبانی پرسیدم گفتن باید حضوری بیاین.
البته کسایی که خط هاشون dlc هست از شبکیه هم می تونن سرویس بگیرن ؛ حالا من موندم برم سراغ همین طرح های مخابرات یا سراغ شبکیه
قضیه این طرح آشنای اولADSL چیه ؟؟؟ میگه شبانه رایگان هم داره؟؟!!! پس شامل کاربران کنونی مخابرات هم میشه یا نه؟؟ یعنی بعد از اجرا همه کاربران مخابرات شبانه رایگان دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی جواب نمیده؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
چندین ماه پیش به مناسبت عید اگه یادت باشه چندتا طرح جدید فعال شد. اونا شبانه داشت که رایگان هم نبود ولی خیلی ارزونتر
درمیومد. دقیق یادم نیست ولی فکر کنم مثلا 1 گیگ دانلود میکردی 20 یا 30 درصدش حساب میشد و بقیه ش رایگان بود
ولی الان اینطور که مشخصه شب رایگان نداره. باید منتظر موند و امیدوار باشیم طرح های جدید با شبانه رایگان و یا طرح نامحدود بذارند
که فعلا خبری نیست.
برای حجم هم که کم میکنه بهترین راه اینه که خودت با نرم افزارهای کنترل حجم تست کنی.
نرم افزار BWMeter و یا DU Meter رو نصب کن برای تست چندتا سایت باز کن یه چیزی دانلود کن بعد مصرفت رو هم از نرم افزار و هم
از سایت مخابرات چک کن اگه مصرفی که تو سایت ازت کم شده خیلی بیشتر از اینی هست که در حقیقت مصرف کردی
مخابرات رو تخلیه کن و برو یه شرکت دیگه. اگرم خط فیبر نوریه که دیگه باید باهاش کنار بیای :n01:
عزیزم طرح های جدید اومده و تا آبان ماه مهلت ثبت نام داره.
برای ثبت نام هم به صورت حضوری باید برید
منتها شما برای استفاده از این طرح ها باید هزینه حداقل 6 ماه رو به صورت یکجا پرداخت کنید.
اگه خطتتون فیبر هست از شبکیه هم می تونید سرویس بگیرید ولی به یک شرط.
من زنگ زدم شبکیه و گفت به شرطی که رانژه مخابرات رو قطع نکنید ما می تونیم بهتون سرویس بدیم.یعنی شما باید همچنان از مخابرات هم سرویس بگیرید ، منتها فقط کافیه ماهی یک گیگ شارژ کنید.بعدش هر طرحی که دلتون می خواد رو از شبکیه می گیرید که توی همه ی طرح ها ترافیک رایگان از 2 تا 7 صبح داره و همچنین طرح های دانلود نامحدود که البته سرعت هاشون پایینه متاسفانه.
پس بنابراین اینطوری شما ماهینانه 1 گیگ از مخابرات می گیرید و 3700 پرداخت می کنید و یک طرح هم از شبکیه فعال می کنید.
هر وقت دلتون خواست یوزر نیم و پسورد شبکیه رو وارد می کنید و از اینترنت شبکیه استفاده می کنید و همچنین هر وقت هم خواستید یوزر نیم و پسورد مخابرات را وارد می کنید و از اون استفاده می کنید.در واقع شما اینطوری 2 تا اشتراک اینترنت دارید با این تفاوت که نمی تونید به صورت همزمان از هر جفتش استفاده کنید
اینم سایتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لیست تعرفه های مخابراته که جدید اومده:
برای اطلاع رسانی ممنون عزیز. فقط میشه لینک عکس مربوط به تعرفه ها رو اصلاح کنی؟نقل قول:
اون لینک از سایت دیگه ایی به صورت Attach هست که باید عضو شد تا برای ما قابل مشاهده باشه و الان نمیتونیم ببنیم.
یه جایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود میکنی؟ طرح نامحدود هم اضافه شده؟
بله ، معذرت می خوام
کسی از طرح هایی که عید گذاشته بودن استفاده کرده؟ سرعت دانلود نامحدود ها چجوری بود؟
اینم تصویر مربوط به تعرفه ها ، آپلودش کردم:
همزمان با سراسر کشور طرح کمپین ویژه واگذاری سرویس پرسرعت (ADSL 2 + ) در استان اصفهان آغاز و متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت TCE.IR و تماس با شماره تلفن 2020 از مزایای این طرح بهره مند شوند.
رئیس اداره روابط عمومی شرکت مخابرات استان اصفهان با اعلام این مطلب مزیت های طرح فوق را چنین اعلام نمود :
دارای 20 محصول متفاوت و متنوع برای تامین نیاز کلیه استفاده کنندگان و کاربران ، ترافیک شبانه رایگان ( از ساعت 1 تا 7 بامداد ) ، همچنین مودم رایگان برای خرید محصولات با ارزش بیش از یکصد و هفتاد و پنج هزار ریال ( 175000 ریال ) و مودم نیم بها با 50 درصد تخفیف در قیمت قیمت مودم برای محصولاتی که 130000 تا 175000 ریال قیمت دارند که در طول طرح اجرا می شود.
" مجتبی علم الهدی " زمان اجرای این طرح را تا 25 آبان ماه امسال اعلام نمود و افزود :
همشهریان عزیز می توانند با مراجعه به مراکز استقلال واقع در بزرگراه شهید حبیب الهی ، شهید ردانی در خیابان 22 بهمن و شهید خرازی در خیابان فروغی ثبت نام نمایند.
من شنبه انشاا.. می رم و از شبکیه سرویس می گیرم ، اگه می خواین منتظر بمونید تا سرعتش رو تست کنم ، اگه بهتر بود سراغ مخابرات نرید.
مخابرات پست فطرت نکرده لااقل این تعرفه ها رو بیاد و توی سایت معرفی کنه ، من مجبور شدم برای اینا برم تا مخابرات خرازی و اینو به دیوار زده بودن که عکسش رو گرفتم.
ولی هم از خودشون و از هم از پشتیبانی پرسیدم معلوم نیست این سرعت ها دقیقا چجوریه
تشکر عزیز, ممنون. خوب قیمت ها مثل بقیه استانهاست مثلا 1 مگ نامحدود 43 ت... تا چند ماه پیش از دوستان من مخابرات داشت ولینقل قول:
طرح های نوروز رو فعال نکرد, خودمم خیلی دوست داشتم بدونم سرعت طرح های جدید بخصوص اون نامحدودها چنده
ولی نشد. احتمالا سرویس های نامحدودش در بهترین حالت همون سرعت قراردادی باشه. مثلا 1 مگ سرعت دانلود در حد 120 باشه.
حالا امیدواریم این لیست رو عملی کنن و بشه توی سایت انتخابش کرد. به نظر من نامحدودش خیلی میارزه. نامحدود از isp های
دیگه قیمتش فاجعه باره... اصلا قابل مقایسه نیست. خداکنه این طرحها رو فعال کنن و به این زودی ها هم حذف نکنن.
باز اگر شما همون شبکیه رو ردیف کردی یه تست برامون بذار ببنیم چطوره.ممنون
خواهش می کنم.
شما می خواید برید بگیرید؟
الان دارن می فروشن و از توی سایت خرید امکان پذیر نیست و باید حضوری برید!
ببینید اصلا مشخص نیست این سرعت ها چجوریه!
من از پشتیبانی پرسیدم ، ی دختره گوشی رو برداشته بود ، هر سوالی که می کردم هیچی نمی دوست ، از بقل دستیش می پرسید:n02:
در مورد سرعت می گفت سرعت ها واقعیه ؛ به احتمال 99 درصد دروغ می گن ، شما حساب کن مثلا زده 4 گیگ 128 محدود 11000 تومنه ، او ن موقع نامحدودش 12500 !
خب مگه آدم مریضه وقتی سرعت محدود و نامحدود یکی هست بره محدود بگیره در حالی که قیمت ها تقریبا یکی هست؟
از طرفی اگر سرعت های سرویس ها واقعی باشه ، حتی توی محدودها ، چه لزومی داره که آدم بره سرعت یک مگ بگیره؟
پس میشه نتیجه گرفت که قطعا اینا شیر میشه و حداقل در مورد نامحدودها تقسیم بر 8 میشه و اگه شما 128 بگیرید فکر نمی کنم با 16 تا بیش تر دانلود داشته باشید !
ی دختره هم توی خود مخابرات بود که اونم می گفت نمی دونه .
کلا مخابرات کارشناس ارشد دزدی و کلاه برداری رو داره ، منتها توی جواب دادن می گه بلد نیستم! این مشخصه که دارن کلاه برداری می کنن
اگر مجبور نیستید سراغ این مخابرات پست فطرت نرید