شاتل گند زده اه هری میخوام هیچی نگم میخوام برم شبکه gg یا همون گارنا پینگم رو 1400 lol گندش بزننسرعت دانلودمم از رو 30 امده رو 0 lol مشکل جدی دارم میخوام قراردادم فسخ کنم
Printable View
شاتل گند زده اه هری میخوام هیچی نگم میخوام برم شبکه gg یا همون گارنا پینگم رو 1400 lol گندش بزننسرعت دانلودمم از رو 30 امده رو 0 lol مشکل جدی دارم میخوام قراردادم فسخ کنم
دوستان من میخوام سرویسم از eco به art تغییر بدم برای شبکه بازی کردن تو gg خیلی مشکل دارم راهنماییم کنید عوض کنم یا نه نمیدونم چیکار کنم اعصابم بهم ریخته این چند وقته بسکی اینترنتم پکیده اینم بگم 256 دارم
ولي براي منو از دو روز پيش كم كردن. براي من قبلاً روي 256ست شده ولي الان كمش كردن و گذاشتن روي 224 :18:نقل قول:
منظورت همون سرویس اورست دابکو هست ؟نقل قول:
من زنگ زدم گفتن بالای 128 به کاربرای خونگی نمی دیم و فقط به شرکتها ارائه میشه و من گفتم نامه از دانشگاه میارم ولی گفت نمیشه فقط به شرکتها ارائه میشه ولی از کیفیت سرویسهاش بی خبرم .
حالا نمیدونم این زنه خیلی اعصابش داغون بود هر چی من میگفتم میگفت نمیشه فقط 128 شما حالا خودت یه زنگ بزن ببین چی میشه.
شاتل خوبه ولی گرونه من دارم ماهی 34 هزار تومن میدم در صورتی که اگه سرویس اکو میداد من با قیمت کمتر از این میتونستم 512 بگیرم.
تازه من اگه بخوام شرکتم رو عوض کنم دردسر زیاد دارم اول باید درخواست به این شرکت بدم تا خط من رو از رانژه در بیاره بعد باید بیام دابکو درخواست بدم 10 روز طول میکشه تا دوباره بیاد سرویس رو فعال کنند بعد تازه باید هزینه نصب هم بدم بد بختی اینجاست که بعد از این همه در سر از سرویست راضی نباشی و اونوقته که تو سرت میزنی چرا شاتل رو عوض کردی وبعد دوباره روز از نو روزی از نو ولی در کل نباید بد باشه چون دابکو نماینده شرکت داتک هست ولی کلاً پیشنهاد میکنم سرویسهای حجمی رو حداقل 256 یا 512 بگیر چون 128 اصلاً نمی ارزه چون روزها که نمی تونی دانلود کنی و شبها هم با این همه ترافیک تا صبح شاید نتونی بیشتر از 300 مگابایت بگیری.
دوست عزیز مشکل 10 روزه که بوجود اومده و اونطوری که شنیدم و خبرا رسیده تا 3 4 روز دیگه 100% مشکل حل میشهنقل قول:
دوستان من میخوام سرویسم از eco به art تغییر بدم برای شبکه بازی کردن تو gg خیلی مشکل دارم راهنماییم کنید عوض کنم یا نه نمیدونم چیکار کنم اعصابم بهم ریخته این چند وقته بسکی اینترنتم پکیده اینم بگم 256 دارم
راستی دیشب ساعت 10 11 پینگا عالی بود
1 2 ساعتی کانتر زدیم و حالی بردیم (بعد از 10 رووز =(() :دی
اهریمن جان این سرعت کیه ؟؟؟ آی اس پیش که شاتله ! واو
راستی دیشب 1 گیگ فیکس دانلود کردم :دی
سرعت خودمه برای یک ماه پیش هست تست.دی:( اون جریانه بودا...) :31::27:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به این عکس 1 نگا بندازین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم Downstream و Upstream جاشون عوض شده؟؟؟
سرعت دانلود هم همین الان تست کردم 35 بود:18:
نظرتون چیه؟؟
من هم همین را می خواستم بگم.اول عکس برام لود نشد پست را نقل قل کردم و لینک عکس را برداشتم دیدم پی لتر شده.اما یک بار صفحه را رفریش کردم عکس لود شد.
برای همین فکر کردم اشکال از من بود پست را ویرایش کردم.اما الان میبینم برای همه مشکل دار شده.