آقا کسی نبود جواب مارو بده؟؟؟؟:41:
فیزیک بنفش پیش قلمچی خوبه!!!!!!؟؟؟؟
کسی کتابشو داره!!!؟؟؟؟
آقا کسی نبود جواب مارو بده؟؟؟؟:41:
فیزیک بنفش پیش قلمچی خوبه!!!!!!؟؟؟؟
کسی کتابشو داره!!!؟؟؟؟
به نظرتون برای فیزیک کتاب های فار و کنارش تست میکرو گاج خوبه ؟!
البته انگار فیزیک با معلم باشه بهتره . آقای سبز میدانی مولف فار خودش تو کلاس کنکورا هستش.
راستی کتاب های مشت نمونه خروار انتشارات فار رو دیدین ؟رایگان هم هست . حدود پنجاه صفحه از کتاب اصلی فیزیک فار توش هست .
نقل قول:
آره بابا خوبه.از رو فار بخون خوب یاد بگیر بعد از رو گاج تست بزن.
سلام دوستان
سرچ کردم ولی پیداش نکردم!
برای ریاضی 1 دانشگاه چی پیشنهاد میدین؟
استادمون لیتول و سیلور رو معرفی کرد اما یکی از دوستام گفت توماس بهتره.
نظر شماها چیه؟
ممنون
از چه نظر؟نقل قول:
من بنفش حسابان رو قبلا ديدم اصلا مناسب برا كنكور نبود . كلا اين كتاب هاي بنفش به درد كنكور نميخورن و سوالات فرسايشي و سوالاتي كه بيخود مشكل هستن توشون گنجانده شده .نقل قول:
كانون فقط كتاب خاكستريش خوبه و كتاب آبيش ( كه كتاب آبيش هم هيچكدوم به گاج و رمزينه نميرسن )
اتفاقا فیزیک بنفش قلمچی عالیه.
من خودم به تعریف یکی از دوستان که امسال شریف قبول شد خریدم ...
اگه میتونین حتما بخرین .
---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------
فیزیک 3 مبتکران که مولفش فقط فرین کمانگر هست
عالیه ... خیلی خوب توضیح داده و تستاش هم همینطور . اگه رو تستاش مسلط باشی میتونی از پس تستای کنکور بر بیای.
فیزیک پیش هم من انرژی اتمی گرفتم .
سلام یه سوال دوستان میخوام دقیق راهنمایی کنین !
من بیشتر کتاب تست هایی که دارم ( رشته ریاضی) تالیفی هستن ! میخوام یه کتاب تست داشته باشم که فقط تست های کنکور رو شامل بشه ! به نظرتون کتابهای سازمان سنجش مناسبن ؟؟ بعد اسم این کتاب های تست سازمان سنجش چیه ؟ همینایی که تو سایتش برا فروش کذاشته هست ؟ چند تا نمونه رو میذارم ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیزیک سراسری
قيمت 41000 ريال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیمی سراسری
قيمت 43000 ريال
....
خیلی کتابهاش کم بودن فقط فیزیک و شیمی رو دیدم باز هم هست ؟
اينهمه كتاب خوب براي همه درس ها وجود داره شما چرا ميخواين برين سراغ كتاباي سنجش ؟نقل قول:
كتاب هاي سفيد گاج همن خاصيتي رو دارن كه شما ميخواين ( تست هاي كنكور آزاد و سراسري و سنجش و گزينه دو و ... ) . تازه تست پيدا كردن كه مهم نيست مهم نحوه طبقه بندي تست ها و كيفيت پاسخ هاي تشريحي هست
نه من فقط یه کتاب کم حجم تر میخوام که تست های کنکور سراسری رو دارا باشه !