10 رو گرفتم و نصب کردم ، تفاوت چندانی نکرده ، یه کم از لحاظ گرافیکی بهتر شده...(ایشالا که باگ ها برطرف شده باشند)
Printable View
10 رو گرفتم و نصب کردم ، تفاوت چندانی نکرده ، یه کم از لحاظ گرافیکی بهتر شده...(ایشالا که باگ ها برطرف شده باشند)
خود سایت یاهو فعلا نسخه برتر رو 9.0.0.2162 معرفی کرده و از نسخه 10 به عنوان نسخه جدید و مناسب فعلا حرفی نمیزنه تا زمانی که نسخه کامل اون بیاد
با سلام
من از ویندوز ویستا استفاده میکنم و یاهو 10 رو سیستم نصب کردم.
وقتی میرم روم این Error رو میده/:37:
Voice Error
The computer's audio input is already is in use by another application
اصلا نمیتونم از Voice او یاهو استفاده کنم. رو یاهو 9 تم همین Error رو میداد:5:
این پیغام میگه که سیستم شما در حال حاضر voice اون جایی دیگه داره اسنفاده میشه ببینید نرم افزاری بازه که داره از voice استفاده میکنه؟نقل قول:
در ضمن voice یاهو باز نشده و کسی تو ایران فعلا نمیتونه از voice استفاده کنه مگر به روش های خاص که بتونه از محدودیت اعمال شده رد بشه
دوستان از کجا بفهمیم یه نفر مارو ایگنر کرده ( ignore)
دوستان من امروز اومدم وارد مسنجر شم دیدم نمیشه وارد میلمم نمیشه فکر کنم پسوردمو کسی هک کرده؟من رو سیستمم هم کسپر سکیوریتی هس هم انتی ویروس هیچ کی لاگری هم ندارم رو سیستمم که پسمو زده باشن!چه جوری ممکنه!؟کسی می تونه کمک کنه؟رفتم یه جا گفت 10 تومن می گیرم پستو پیدا می کنم گفتم اینجا کسی هس کمک کنه؟اگه نیس که برم سراغ 10 تومنیه :( خواهشن لطف کنین زود جواب منو بدین دارم دیوونه میشم
تنها راهش اینه که با یک ID دگه ادش کنی ببینی Accept میکنه یا Reject و یا بهش پی ام بدی ببینی جواب میده یا نه والا راه دیگه ای فعلا نیستنقل قول:
وارد یاهو مسنجر میشه و وارد میلتون نمیشه؟نقل قول:
نه وارد هیچ کدوم نمیشه!من 2 3 روز پیش یه فایل که واسه کیژن یه برنامه بود نصب کردم که یه نفر واسم میل زده بود!حماقت کامل کردم!البته الان ویندوزمو عوض کردم اگه کی لاگری چیزی بوده باشه!ولی به هر حال فک کنم کار خودشو کرده!نمیدونم چیکار کنم!
سلام
یه سوال چطوری بتونم بیشتر از یه ای دی رو آن کنم به صورت همزمان ؟!...قبلآ بلد بودم از یادم رفته...